IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jigoku Shoujo, Horror cienītājiem
Sushi
post May 29 2006, 22:53
Post #16

Tennou

Group: Chuunin
From: Somewhere I belong?

Ehmmm... kāds nevar ielikt linku.. nu, man neņem no tajiem ayu-subiem. Līdz 18. sērijai ņēmu no Shinsen-subiem, bet tālāk nava.. sad.gif Kāds nezin citu?

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pinksakura
post May 29 2006, 22:59
Post #17

Hentai-chan

From: :D

meegjini te te gan jaaregjistreejas bet teikshu ta subi ir labi.dieva deelj nejem tikai Jelly subus.....they s.ck a.s (un kad es saku s.ck they dooo s.ck)
bet ja vajag vari meegjinaat mani samekleet dc++ un no manis vilkt (aatrums man tiiri labs) hubs- dc.no.lv
paareejo prasi caur pm

This post has been edited by pinksakura: May 29 2006, 23:38

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
Kaede
post Jun 25 2006, 23:48
Post #18

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Ļoti patika daudzi šā seriāla elementi. Patika parasti sērijas otrās puses, kur sākās visas tās atriebības ainas. Piesaistīja arī pēc izskata tas čalīts tumšajiem matiem, kurš bija viens no viņiem visiem, kuram vēl mati nebija pārlieku gari, bet šķipsnas krita pār aci tā, ka viena acs palika neredzama. Nu lkūk. Neko tālu neesmu tikusi un tomēr man jau ļoti patīk. Tikai žēl, ka nekur nevaru atrast daudzas sērijas un tālāk skatīties negribās, jo kaut kā negribās zaudēt to, kas ir pa vidu. Un beigas arī nevaru atrast. Žēl, gribētos zināt, kā tur viss beidzās, tomēr. Mjā, kopumā šitais ļoti piesaista! smile.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Nerine
post Jun 26 2006, 16:17
Post #19

Danshaku

From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus.

Es sāku skatīties. Man ļoti iepatikās no sākuma. Tikai es saktījos youtube.com u8n bviņiem tur nebija ļoti daudz sēriju, arī pēdējās divas, tāpēc tā arī neuzzināju kas beigās notiek. Kaut gan mazliet par Enmu Ai uzzināju, nu 23 un 24 sērijā. Es tik ļoti gribēju redzēt tālāk. sad.gif Baigi žēl, tā arī neuzzināju.
Bet anime bija ļoti baudāma, man patika animācija, arī chari bija ļoti labi. Animei dodu 9 no 10. Man ļoti patika.

un piekrītu Natsuki, par to puisi ar melnajiem matiem. Bija smuks happy.gif

This post has been edited by Thoru Kun: Jun 26 2006, 16:17

--------------------
~Today is always the most enjoyable day~!

IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Jun 26 2006, 17:39
Post #20

Lost in own dreams

From: Jelgava

Seriāls ir gaumej. Nevar teikt, ka ļoti izcils, bet konkrēti elementi bija lieliski un baudāmi, ja zin ko grib baudīt no šī žanra. Stilizēts bija diezgan patīkami.
Mūzika bija izcila horror žanram, atsauc atmiņā Silent Hill spēles.
Taisnību sakot man gribējās Enma Ai seiyuu ar daudz vairāk nevainīgā ļaunuma iekš tā tembra. Tās viņas salmu lelītes manuprāt bija ierunātas daudz labāk un vairāk piemērotas raksturam. Vecāmāte arī rulzēja.
Beigas atstāja vielu otrajai sezonai.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Nerine
post Jun 26 2006, 19:49
Post #21

Danshaku

From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus.

Vai tad otrā sezona arī būs? Tad jānoskatās! happy.gif
A kāds nevar pateikt kur vēl var dabūt, nu izņemot DC++?

--------------------
~Today is always the most enjoyable day~!

IPB Image
+Quote Post
pinksakura
post Jun 26 2006, 20:12
Post #22

Hentai-chan

QUOTE(Thoru Kun @ Jun 26 2006, 17:49)
Vai tad otrā sezona arī būs? Tad jānoskatās! happy.gif
A kāds nevar pateikt kur vēl var dabūt, nu izņemot DC++?
*

Nu man gan liekas kad otraa sezona nebuus.Sheit tas skaidrs kaa diena.Un man liekas kad tas arii nav vajadzigs (citaadi buus kaa Naruto) ph34r.gif laugh.gif
Kur veel var atrast?
Torrenti luuk laugh.gif smile.gif

This post has been edited by pinksakura: Jun 26 2006, 20:13

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
+Quote Post
Kaede
post Jun 26 2006, 20:21
Post #23

Koutaishi

Mjā, pinksakura- arigato! Es jau no turienes lēnām un gausi, bet tomēr velku visu šito. Un man arī liekas, ka otrā sezona būtu diezgan muļķīgi, jo tad jau tas būtu nebeidzamais stāsts par to, ka dvēseles tiek nosūtītas uz Jigoku...

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Shinobi-sama
post Jun 27 2006, 01:28
Post #24

Lost in own dreams

From: Jelgava

Bakamono-tachi, ko gan vēl par jums pateikt.
Nejau dvēselīšu nosūtīšana, bet gan galvenais plots. Apstāstīt paarējo čaru izaugsmi un vērsturi. Man, piemēram, gribētos zināt vēsturi par salmu lelītēm un vecomāti, kā arī tā zirnekļa nozīmi Enma's Ai dzīvē. Kā arī tā dzeltenās preses žurnālista cīņu plašākos mērogos. Vēl varētu iepīt elles korumpētību, karoč, vielas ir daudz jo daudz.

This post has been edited by Shinobi-sama: Jun 27 2006, 01:29

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kaede
post Jun 27 2006, 01:58
Post #25

Koutaishi

Vispār, tā kā youtube bija ļauns pret mani un es dabūju redzēt tikai pirmās pāris sērijas un neesmu nostījusies beigas, tad man tas liekas pagaidām tikai dvēselīšu vešana uz elli. Bet kad nostīšos normāli biezu komentāru uzrakstīšu... laugh.gif
Bet nu atmosfēra jau anime supā!

edit: nostījos līz galam. Godīgi sakot, laikam neesmu noskaņojumā, bet beigas nekādu īpašo noskaņojumu neatstāja. Tomēr kopumā anime patika, bet es kaut kā nez kāpēc gaidīju nedaudz vairāk.

This post has been edited by Natsuki: Jul 7 2006, 16:34

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Karamele
post Jul 27 2006, 19:09
Post #26

Hakushaku

From: huhu

Seriāls ir ļoti labs, man tas iepatikās jau no 1 epas. zīmēšanas stils arī burvīgs ^^ visi čari izpildīti ļoti labi.
velku no ayu subiem caur BitComet un mani pilnīgi apmmierina
+Quote Post
Arfija
post Jul 28 2006, 14:43
Post #27

Danshaku

From: ♥fluffy world♥

velku no dc++...nu leila izveele nava...visas seerijas bet nolaadeeju otro...Nu nekas horroriigs tur jau nava...Normaalaa bet ne manaa gaumee...Nesen noskatiijos vienu Filmu kas nav saistiita ar anime..Nosuakums bija bailes.com!Angliski feardotcom.com!Nu tur visi cilveeki kas atveerushi to maajaslapu nomirst peec 48 stundaam deelj savaam vislielaakajaam baileem.Saitaa ielika klipus ar mokoshaam spiidzinaashanaam.Beigubeigaas visus upurus nogalinaaja tajaa smazajaas seerijinjaas kuras atradaas maajaslapaa...Nu kkas liidzigs ir shis te seriaals tikai savaadaks..Submito tur kaada vaardu un beigaas kaads tur nonaak ellee...beigu beigaas iisti nesapratu kas tur notiek bet nu ir ok...Man vinja likaas pavisam maza un ka lai saka paaraak tuksha...Saliidzinaajumaa ar elfen lied kas ir mans miiljaakasi horror serialls tad shis ir nekas peec amna skatiijuma.
+Quote Post
Sushi
post Aug 5 2006, 20:58
Post #28

Tennou

wub.gif
Beidzot dabūju pēdējās sērijas un noskatījos līdz galam. Biju ļoti apmierināta ar beigām. Vispār kopumā sižets man ļoti patika, ļoti ļoti! Droši varētu likt 10/10 ballēm.. tas tāpēc arī, ka man ļoti patika animācija, stils utt. Chari bija ļoti labi izveidoti. Enma Ai tiešām ir superīgs chars, un man tomēr liekas, ka viņai ļoti piestāv viņas balss.
Ā, vēl man ļoti patīkās openings un vispār dziedātāja, kas izplida openingu. Diemžēl viņai neviens albums vēl nav iznācis. Tas pats arī par pārējo mūziku, kas tika atskaņota animes garumā.
Kāds nezin, kur to mūziku var novilkt? unsure.gif

--------------------
+Quote Post
pinksakura
post Aug 14 2006, 15:39
Post #29

Hentai-chan

Un tomeer buus turpinaajums?Labi buutu ja buutu turpinaajums nevis k-kaads seeriju apkopojums vienaa filmaa dry.gif .

Spied sheit

--------------------
[He does.]
+Quote Post
Sushi
post Aug 14 2006, 17:36
Post #30

Tennou

What? Yaaaaaay!!! Turpinājums! (^.^)
*un Sushi sāka gaidīt...*

--------------------
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31 July 2025 - 13:48