IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Jigoku Shoujo, Horror cienītājiem
Sword
post Aug 19 2006, 10:27
Post #31

Samurai

Group: Chuunin
From: Starp debesim un elli.

Es uzmetu acu un skatos ka citi grib zinat kadas vietas kur var lejupladet anime vienu varu ieteikt Torrent var atrast daudz un dazadus anime un atrums ari labs jo daudz dalitaju cool.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dark diary
post Aug 22 2006, 23:53
Post #32

Heimin
*

From: not located

Noskatījos visas sērijas, un uz kadu laiku miers bij..
Skaista un patīkama stīliņā sagatavota! un kur veel šī skaistā maiga balstina kas pasaka iksērijas frazi "i pe , šindemido?", vispar patika tik ļoti, ka pierakstiju čupu ar diskiem.
Bet ta tīri objektīvi skatoties viena sērija ar nevisai bij`, mm, minimali trauce ar zināma sēriju paredzamība.
Bet tas acis atsver visu... smile.gif

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Aug 23 2006, 01:31
Post #33

Kami-sama

Un tā, divās naktīs (jo šausmenes un dienasgaisma neiet kopā) arī es noskatījos visu seriālu.

Ko lai saka - efektīvs gabals. Ne vienu reizi vien bija tāds "JESSSSSS!!!", kad kādu aizsūtīja uz elli. Ne vienu reizi vien sanāca pamatīgs raudiens vai žēlums.

Ļoti patika zīmēšanas stils. Enma Ai un tās spožās, sarkanās acis... Mmm...
Par Enma Ai es vispār varētu veselu referātu uzrakstīt, cik ļoti mani tas meitēns fascinē. "イッペン 死ンデミル?"

Praktiski vienīgais, kas par Jigoku Shoujo man nepatika bija tas, ka daudzas sērijas bija visai paredzamas/vienveidīgas... Bet tajā pašā laikā tomēr interesantas.
Un jā... Katru reizi, kad rādīja kā Enma Ai ar tiem saviem ratiem brauc, vienkārši rokas kasījās pielikt subtitrus "TO THE BATMOBILE!!!", bet savu stulbumu nevar saukt par animes mīnusu. xD

Animei dodu 9/10, bet tikai dēļ tās vienveidības šur tur. Visādi citādi labs gabals ar skaistu nobeigumu.

This post has been edited by Kikyou: Aug 23 2006, 01:32
+Quote Post
Dead Star
post Aug 24 2006, 13:38
Post #34

Shishaku

From: the other side of the Gate

Japiekrīt vairumam un jāteic,ka Jigoku Shoujo noteikti nav zemē metama anime happy.gif
Enma Ai kā tēls kopā ar visu savu pagātni noteikti padara šo animi daudz krāšņāku.Zīmēšanas stils ar ir baudāms.Mans vērtējums ir 8/10.Astoņi vairāk tamdēļ,ka tās sērijas tik ļoti vienveidīgas ir,tomēr dod tādu negatīvu peiskaņu >_<
+Quote Post
Mei
post Sep 8 2006, 01:05
Post #35

Danshaku

From: The waiting room for miracles

Man ļoti iepatikās ši anime jau pēc 1. sērijas... visvairāk man patika, sērijās kurās bija, spīdzināšana piems aizūta au elli... laba skola, ja ļoti vēlies kādam atriebties... biggrin.gif Jigoku shoujo ir starp manām TOP10 animēm...

--------------------
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
+Quote Post
Sushi
post Apr 30 2007, 15:52
Post #36

Tennou

From: Somewhere I belong?

Ja nu gadījumā kāds vēl nezin, pēc Jigoku Shoujo uzņemts (vai vēl tikai uzņem) seriāls. Saucas ''Jigoku shoujo drama''. Noskatījos pirmo sēriju - viņi taisīja pēc Jigoku Shoujo pirmās sērijas sižeta. Aktieri jau ļoti labi izvēlēti. Ļooti labi izvēlēti, lai gan, pati Ai nu tā.. varēja atrast mistēriskāku meiteni.
Bet kopumā, ir riktīgi labs. Iesaku. Apmēram tas pats, kas seriālā, tikai ar īstiem, dzīviem aktieriem.
Šeit būs mājas lapa ---> [link]

--------------------
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31 July 2025 - 13:48