![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Redzu, ka dazhi te ir diezgan negatiivi noskanjoti un neveelas paliidzeet cilveekam.
![]() ta kaa buutu labaa rakstiit forumaa topiku kuru veelaak dzeesiis vai tracinaat un zvaniities katram vai iet ciemos.? Ja nepatiik topiks tad vienkaarsi nobalso vai panjem null vote un nevajag te kompastreet smadzenes. -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shos topikus var veidot un shaadus jautaajumus uzdot attieciigo intereshu sfeeru forumos (kurbijkurne), neredzu kaadaa veidaa tas iedereetos sheit.
-------------------- Because i can!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ETM, šis taču ir offtopic, tātad var jaut. visu, ko vien sirc vēlas, un ja vēl referāts- var taču izpalīdzēt! neesi jau nu tāds tumsonis - ja negribi, neraksti, bet nevajag visus pie kurbijkurnes pasūtīt. tomēr... jāsarunā, ka ši ir 1. un pēdējā x, kad tiek uzdoti šādi jaut., jo tad toč panesīsies CirvjaKaac-a piem. par ausu sēru.
ja jautā par maniem mazgāšanās rituāliem, tad es mazgāju gan rokas, gan seju no rīta gan vakarā. pa dienu gan neredzu jēgu mazgāt, jo pa jumtiem jālēka un tik un tā sasmērēsies. pretēji ShinChan-am, es visai škībi skatos uz veļas ziepēm (ja nu vienīgi jāizmazgā kāds dziļi aknās iesēdies traips), labāk priekšroku dodu Stenderītim. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(kahi @ May 22 2006, 19:09) Man gan liekas, ka ja ir offtopic, tad var jautāt visu, ko vien sirc vēlas par Anime, Japānu utml. saistītām tēmām, kas neiederas citos pavedienos. Nu ja ziepes nav ražotas Japānā, vai nemētā tos uz otaku, tad nav ko te tām darīt. ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Offtopic ir teemaam, kas iet aarpus citaam sadaljaam, bet liidz kaut kaadai robezhai tomeer. Dazhas teemas ir "par taalu". Piemeeram, shii. Kyuu shoreiz pats aizveera topiku ilgi pirms es paspeeju izlasiit, taapeec viss ir ok, bet jebkuraa naakamaa gadiijumaa, es buushu dusmiigs par shaadaam teemaam. Kaadaam teemaam? Paliidzeet maajas darbaa. Paliidzeet magjistra darbaa. Veikt bezanimeteemas aptauju. Uzzinaat, kursh saldeejums garshiigaaks. Uzzinaat, vai otaku kasa sev dibenu. Tas viss ir meesli. Ja topiks ir domaats offtopic informaacijas apkoposhanai, tad tas ir "par taalu". Es neko neteikshu par "Ruujienas saldeejuma fabrika bankrotee" (*spljaudos paar plecu*). Es pat aizstaaveeshu, safabriceejot taadus stulbus argumentus kaa - daudzaas animees meitenes eed saldeejumu. Kaapeec? Topikaa tiek piedaavaata interesanta informaacija un cilveeki apspriezh teemu. Interesanta informaacija... Tas arii ir stiepjams jeedziens. Bet ir veel virkne citu moderatoru, kuriem var nepatikt topiks un vinji buus nikni, lai arii man nekas nebuus pretii. Apshaubaamas tematikas topika taisiitaajam jaaizdabaa visiem. Tikliidz kaadam moderatoram kas nepatiks, topiks tiks veerts ciet. Netaisniigi? Nevajag taisiit apshaubaamas teemas topikus!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:18 |