![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
nē e, vai tad es tā teicu? o_O ui, sorry, nē, es nemācos. es teicu - apsveicu, ka TU esi beidzis, bet es mācos zīmēt un neesmu beigusi nevienu mākslas skolu. tā tas bija domāts.
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Viena meitene palaboja?....
*lēnām virzās prom* Darbi nav slikti, bet tomēr tev jāmācās ![]() ![]() This post has been edited by Tomoko: Oct 14 2006, 23:12 |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Nu labi, Tomo, ja tu tik ļoti vēlies.
manu pirmo horror zīmējumu izlaboja Tomoko. ![]() un paldies, vispār. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kādēļ nekas jauns netiek likts? ^^
būtu forši ja ieliktu tos darbus kurus redzēju pie tevis. Tie ir krietni labāki. |
Nerine |
![]()
|
es nezinu kapēc, bet man neliekas viņi iekšā otaku. ir iskenēti, bet nez kāpēc otaku neņem. Kāds nezin, kas varētu būt par vainu? viņi nav jpg. un jpeg. bet kkāds cits un varbūt tāpēc. es patiešām nezinu kapēc, otaku neņm...
![]() This post has been edited by Thoru Kun: Apr 22 2007, 21:11 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kādā veidā centie sviņus ielikt? maybe mēģini caur IMG tagu nohostingojot kautvai photobucketā vai imageshack? ja mēģini uploadot tad ar kādu browseri? Kādā formātā tie faili?
mozilla bieži izbojā uploadu tādēļ iesaku nohostingot. photobucket This post has been edited by Karamele: Apr 22 2007, 21:58 |
Nerine |
![]()
|
tie, kuri neiet ir bmp un tif. pārējie ir jpg un tie iet. nu un ielikt es viņus lieku tāpat kā parasti : Upload and Insert image.
-------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Karamele |
![]()
|
varbūt mēģini pārskanēt un saglabā citā formātā?
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
slotnorītas muguras (mugurkaulam ir izliekumi!!!)
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vai vienkārši vēlreiz uzliec save as... un tur pie formāta jpg.
un lūdzu mazos ar zobentiņiem, cute ninjas, n'stuff -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Nerine |
![]()
|
tā, pamēģināsim:
![]() Oo, jē, iet. ![]() ![]() ![]() pēc kahi pieprasījuma. ![]() This post has been edited by Thoru Kun: Jul 9 2007, 20:01 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Ah, tie chibuki tik mīlīgi izstās. Bet pirmais zīmējums ir vnk super. Ļoti patīk tieši tas puisis kapucē, jo tas otrs gan izstās tāds bik savādi padevies, es tikai nezinu, kapē man tas tā izskatās.
![]() This post has been edited by gone away: Jul 9 2007, 13:51 |
Nerine |
![]()
|
Paldies, man vispār ir vesela čupa ar jauniem zīmējumiem, es vnk nepaspēju viņus ieskenēt visus. XD vēlāk būs.
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nezinu ko man viņš man atgādina, bet tiešām nesaistās ar Ichimaru Gin. Eds gan ir līdzigāks un izskatās kā susuriņš alā, bet chibuki piemīlīgi sanākuši.
-------------------- |
Nerine |
![]()
|
Paldies, gone away, Isabel.
![]() te būs atkal jauns zīmējumu jūklis. ![]() ![]() Renas (higurashi) fanarts ![]() Sakuras (naruto) fanarts ![]() nav fanarts XD parasta meitene ar puisi. ![]() Kaguras (Fruits basket) fanarts ![]() L un Raito/Light fanarts ![]() ![]() fejiņa XD ![]() džeks no mana stāstiņa. XD ![]() manuprāt uzraksts visu izsaka XD ![]() L un Raito. ![]() Stilizēti Kimimaro un Orochimaru (naruto). Diemžēl, Orochimaru nav rokas ![]() ![]() Gaidu kritiku un palīdzību. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |