![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tavi chibi zīmējumi ir mīlīgi. Bet par pēdējiem. Visvairāk patīk Fejiņa un tas gandrīz skūpsts ar parastu meiteni un puisi. Tie ir sanākuši interesanti ^^ Man ir jautājums par Oro-Kimi fanārtu. Kapē Kimijs smēķē?
![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Paldies~!
![]() tāpēc, ka tas ir stilizēts. iedomājies, ka viņi ir mūsdienās. XD es zinu~bet es tiešām tās stulbās rokas nevarēju uzzīmēt. Es vispār viņu laboju, dzēsu ārā melnus un pelēkus dzēšanas pleķus. tas izskatījās briesmīgi XD tās rokas bija kriminālas. XD This post has been edited by Thoru Kun: Jul 10 2007, 15:25 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kā Kimimaru var pīpēt?Viņam taču tuberkoloze ir.Orochimaru rokas amputēja laikam....eh,kara varonis,vai nelietis....Dusmīgā Sakura ir nenormāli līdzīga Tsunadei.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Paldies, Art. XD
piedodiet, XD, es tās rokas nevarēju uzzīmēt. es kkad uzzīmēšu, un ieskenēšu vēlreiz, bet tagad es nevaru tās sasodītās rokas uzzīmēt~!! XD paldies arī par Sakuru ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Pēdējo zīmējumu jūklī vislabāk un uzreiz atpazinu Renu.
Sorry, bet tagad mazliet pakritizēšu... Tātad, man nepatīk, ka zīmējumos nav nekāda detalizējuma, un man nepatīk, ka tie ir zīmēti ar biezu zīmuli.. Tākā švīkājumi. Renas ēnas ir pārāk tumšas. Vairāk piestrādā pie darbiem, savādāk izskatās, ka tie uz ātro roku iemesti. Es zinu, ka tā iespējams nebija, bet pirmā lieta, kas uzreiz ļoti iekrīt acīs, ka tu to zīmuli baigi spiedi pret papīru, un tad, iespējams, bija slinkums kko dzēst. Vārdu sakot, es iesaku zīmēt plānakas, vieglākas līnijas, lai pēc tam visu būtu vieglāk izlabot. ![]() Ja Renai nebūtu tie liekie ēnojumi, line - art sanāktu vienkārši super. ![]() Kopumā darbi ir ļoti OK, it īpaši čibīši, tikai vajag vairāk precizitātes, smalkuma. This post has been edited by Mimi: Jul 10 2007, 21:21 -------------------- (sun)
|
Nerine |
![]()
|
Liels paldies, Mimi~!
![]() centīšos tā arī darīt! ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Uzzīmē ko interesantāku! piem. to feju iezīmē mežā vai kko tamlīdzīgu. Nezīmē tik daudz portret veidīgos darbus izstrādā tos utt. Vēlu veiksmi! :3
PS Tev ir tīri jauki darbi! ^^ -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Piekrītu! Fons ir vajadzīgs tai fejai.
|
Nerine |
![]()
|
paldies~!
![]() fonu? ![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Nerine |
![]()
|
Sen neesmu neko zīmējusi, un te ir kārtējais treniņš.
![]() ![]() ![]() Tas būtu Me tan fanarts. ![]() Un te viena jauna līgaviņa. ![]() Nu, tad rakstiet un palīdziet man uzlaboties! ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Otta- pirmajai galva jāpabīda pa kreisi, citādi kaut kā nav savā vietā. Varbūt pleci nedaudz par slīpu? Bet labi, ka uzzīmēji smejošu seju *thumbs up* Ja negribēji zīmēt pirkstus, piedurknes vajadzētu vēl garākas, jo savādāk tomēr izskatās, ka tur kaut kas trūkst. Ieliec kādas tērpa ieloces padusēs un ja nu reiz tas ir geišas tērps, tad tradīcijas nosaka, ka ķermeņa siluetam jābūt pēc iespējas taisnākam un nekādus balleskleitas cienīgus paplašinājumus uz beigām, lūdzu!
Otrajai seja diemžēl nav sanākusi- deguns nevietā un mutes varētu arī nebūt tik izlocīta. Un kas tās par bakenēm? ![]() ![]() Gambatte! This post has been edited by FuschichO: Apr 5 2008, 18:18 -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
eh, ko gan vairāk var pateikt? FuschichO, praktiski, jau visu pateica, he he!
![]() Vienīgais ko tev vajag tie ir daudzi praktiskie treniņi ![]() Viena lieta ko tu varētu varbūt pamēģināt ir ēnošana! ![]() ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Par ēnojumiem saka tā:
Ja putukrējumam nav šņabja.....pfuti... Ja kūkai nav putukrējuma,tad tā nedzer....fak... Pag,izdomāšu.....ja šņabim nav kūkas un putukrējuma,tad nav ēnojuma! Pag,pag. Ēnojums bez zīmējuma ir kā putukrējums(šņabis) bez kūkas. Lūk! Tev vajag anatomiju pamācīties....paskaties hentai. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Arts.. man liekas ir pelnījis savu niku- īsts mākslas pazinējs
![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
Tātad līnijas.. labi, uz to es mēģināšu balstīties.
![]() Paldies par komentiem, un FuschichO, tev taisnība, apskatīju to līgavu kārtīgi un sapratu, ka tur tiešām ir galīgi šķībi viss. ![]() Nu, tad es eju un sāku ar līnijām! Un Art - tu tiešām domā, ka anatomiju varētu no hentai iemācīties? ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |