![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
lai arī ko Arts pateica..
varu pateikt tikai to, ka progress ir acīmredzams. un milzīgs. pirmajā darbā, kakls ir par garu un pleci par platu. ļoti labi uzzīmēta sejas forma. kaut kas ar krūtīm nav.. katra uz savu pusi. pārējo jau tautas minēja. par otro darbu runājot - kaut kas ar labo roku nav. paduses līnija par garu. kreisā roka ir nedaudz par īsu. man patīk, kā ir uzzīmēts viduklis. cik sapratu, par ēnām jau tika teikts. un no hentai iemācīties zīmēt nevar, jo visu laiku notiek kustība. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pekritīšu Asukai par progresu, ir daudzreiz labāk, kā agrāk. Pirmajam darbam ir lieliska seja, bet, es tikai nezinu, kādēļ, man nedaudz izskatās, ka, vai nu pirmajā darbā redzamajai meitenei ir par augstu josta vai arī par zemu krūtis uzzīmētas, bet varbūt tā ir tikai man pašai, nezinu, kādēļ.
Bet ir daudzreiz labāk ![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Apr 7 2008, 17:42 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
un no hentai iemācīties zīmēt nevar, jo visu laiku notiek kustība. bet kāda "kamasutra" varētu noderēt ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Interesanti- kā josta var būt auksta vai silta
![]() Lab, lab, sapratu.. ![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Labi, neesmu gan ne hantai, ne kamasutru skatījusies un lasījusi, bet ir jauni darbiņi. XD
![]() šis ir no tiem 100 themes - Introduction ![]() ![]() tad elfa skricelējums Nu un šo džekiņu es uzzīmēju jau pagājušogad un tas ir otrs galvenais varonis, Filipo Karduči, no grāmatas "Es nebaidos". ![]() Un te nu ir arī pats main čars ![]() ![]() un visbeidzot Me-tan fanarts -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
AntiKiller |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 7-July 08 From: IceCreamCity ![]() |
Smuki,nevaru kritizet jo pats neko parsvara nemaku xD
Cik ilgi jau ziime? ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Smuki,nevaru kritizet jo pats neko parsvara nemaku xD Cik ilgi jau ziime? ![]() ui,nē,nē >_< Salti meli! Drīzāk jau otrādāk. Reizēm,ja uznāk luste,tad tieši tajos gadījumos sanāk vislabāk. amm,lai nav galīga beztēma,tad tas chibuks ir vismīlīgākais.Turpini vien zīmēt un galvenais savam priekam. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Pēdējais zīmējumiņš piesaista visvairāk.
:] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Mazais, zaļmatainais chibuks ir kawaii.
![]() ![]() -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
I'm sorry bet mans viedoklis ir primitiivi
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
primitiivi tas ir vaaji teikts! driizaak aizveesturiski, manupraat alucilveeki uz sienaam ar pirkstu ziimeeja labaak! Cik laika tu shajos darbos ieguuldi, nee tos pat par darbiem nevar nosaukt, tie ir ****?!!
10 min katram vai visiem kopaa?? -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
nu tu jau par skarbu ar to nokakaashanu ( atceries kaads pats biji saakumaa)
This post has been edited by Cowman: Jul 23 2008, 17:56 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
[spam]CK jau vajag korķi,sāk nelabi smirdēt,visu laiku viņam tek.
Izsauciet ugunsmetējus un tīrītājus.[/spam] Neuztraucies,turpini zīmēt,velc smuki līnijas un neaizmirsti anatomiju mācīties. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Būšu nejauka un sākšu piekasities
![]() Labi, neesmu gan ne hantai, ne kamasutru skatījusies un lasījusi, bet ir jauni darbiņi. XD ![]() šis ir no tiem 100 themes - Introduction ![]() Kakls pārak garš un tievs, krūtis nošļukušas kā vecai vecenai (piedod, citu salīdzinājumu nevarēju atrast) + kreisā roka ir līka. ![]() tad elfa skricelējums Nju krimināls elfs ![]() Nu un šo džekiņu es uzzīmēju jau pagājušogad un tas ir otrs galvenais varonis, Filipo Karduči, no grāmatas "Es nebaidos". Redzu tikai vienu kļūdu - jostasvieta uzzimēta no priekšas pārējais no profila (visamz man tā izskatās, ja kļudos tad atvainojos ![]() ![]() Un te nu ir arī pats main čars ![]() Galva šķība un aizmiegtā acs pārak zemu. ![]() un visbeidzot Me-tan fanarts Šitā meitenīte man patīk, mīlīga ^^ -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Pamēģini uzzīmēt komiksu šādā stilā.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |