![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Lasot jūsu komentārus, es pati smējos.
![]() Labi, bet tagad mani jaunie zīmējumi. Ceru, ka ir progress. un tie NAV nozīmēti. ā un par Nanu, piedodiet ka uz dzeltenas lapas. (vispār viņa bija zaļa, tā lapa.) ![]() Tā ir Nana no Elfen Lied. Bet šitā ir vnk zīmējums. Viņai nav vārda. ![]() ![]() un te tas pats zīmējums, tikai ar tizlām kājām. ![]() ![]() This post has been edited by Thoru Kun: Aug 8 2006, 11:34 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja ņemsim vera kadi bija tavi iepriekšei darbi - progres ir liels!
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
jēj!
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Es ieteiktu meitenei otrajā un trešajā bildē pielabot matus, jo tie ir pārāk pieglauzti.
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Nerine |
![]()
|
ā, ok. paldies. tiks darīts....
This post has been edited by Thoru Kun: Aug 8 2006, 17:54 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Lūdzu zīmē labāk,man jau rodas murgi par kropliem cilvēkiem.Lūdzu....e4rhhhrhe ghah ha *sāk tecēt putas pa muti*....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Nerine |
![]()
|
vai tad es zīmēju TIK slikti?
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
nav tā, ka tu zīmētu ļoti slikti, bet progress ir manāms, vislabāk man šķiet, ka tev ir iznākus Nana no Elfen Lied. turpini zīmēt un nepadodies, izmanto tuturiāļus ķermeņiem.
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Es neieteiktu lietot tutorialus!Sorr Karameliit bet nu atas ir tikai amnas domas...No tutiem uzreiz iemaaciisies taa ziimeet un ar visaam paliigliinijaamm...Tad turpinaasi tikai un vieniigi taa ziimeet..Maacies ziimeet ar paarstu roku neko neizmantojot!iemaaciisies ziimeet skaistus kjermenjus un acis un seju un taa taalaka...nu man jau toch ir redzams progreess saliidzinaajumaa ar pashiem primajiem ziimejeumie...
|
Nerine |
![]()
|
ā, nu labi. paldies. es arī pārāk vairs nelietoju tutorialus, jo, es ar brīvu roku gribu iemācīties. Nu, tā kā teica Arfija. Nē, nu labi, atsevišķas ķermeņa daļas es dažreiz paskataos, bet tas ir tad, ja man galīgi tā vieta nesanāk. labi, es drīz uzzīmēšu vel kko.
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Piedod,bet redzi es krāju zināšanas no deviantart.com.
Tur ir tīri meistari un n00bi. Tagad tu esi average,jo cilvēks uzreiz nevar perfekti zīmēt. Tad nu... ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Nerine |
![]()
|
deviantart? ok...
![]() Taču tagad, saturieties, jo šeit nāk mans pirmais guro! ![]() ![]() Laikam esmu pārskatījusies Elfen Lied ![]() Ko jūs par to domājat? ![]() Ā, jā un rokas tā ir speciāli zīmētas, lai itkā tai meitenei būtu sāpīgāk. This post has been edited by Thoru Kun: Aug 9 2006, 19:11 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Nu paarskatiijsueis elfen leid tu neesi..
![]() Bet aj taa nopietni tad kjermenis paaraak deeljains!Nu es domaaju paaraak izskataas peec deelja..Vareetu iszspiest ribas lai izskatiitos ka vinja nebutuu eedusi!hehe..taa norm tikai tas naziitis tur lidinaas gaisaa!!hahaa...pirksti tai rokai kas karaas uz augshu ir neizteiksmiigi un manupraat nepareizi uzziimeeti!Tas prikshkras vai kas tur skaitaas no tiem svaarcinjiem izsktaas paaraak stivii...ieziimee liinijas un taa taa taalaak...bet ata vissaa visumaa no pirmaa guro diezgan labi!(bet zini ka taas atkal noteikti ir manas nepareizaas domas no tiem visiem kritizeetaaju masteriem!) |
Nerine |
![]()
|
![]() Dēļains? zini, es no sākuma uzzīmēju ribas, bet man nesanāca, tāpēc zīmēju beigās bez ribām, nu izspiedušām. ![]() ![]() bet paldies. ![]() This post has been edited by Thoru Kun: Aug 9 2006, 19:24 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
vajadzeej veel vairaak asintinju, ja jav kāja norauta!!
![]() bet tas tikai mans personiigais viedoklis.. taa jau tiiri normaali! ar laiku padosies aizvien labaak un labaak.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 11:46 |