![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Paldies liels!
![]() ![]() Un vai vispār kādam patīk mani darbi? ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Baigās programmas nevajag,tikai dabū fotožopu un čikiniekā ^^.
Guro laps,bet tāds plakans..un meitene smejas?Sadistiem patīk,kad viņu upuri cieš.Un atceries no elfen lied asinis?Asinis ir bieza viela,un ar to ir jautri spēlēties(plazma). Good luck in killin'! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
nē, viņa nesmejas. o_O viņa taču kliedz.
bieza viela? nu jā....bet šī bija man pirmā reize, kad zīmēju asinis... ![]() ā, un fotošopu es laikam drīz dabūšu. man tētis apsolīja. ^^ -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
saku vienu!!...vairaak piestraadaa pie plaukstaam....taadas taka pabriesmiigas.....
nu protams...to vieniigais varu teikt par peedeejo ziimeejumu...jo ieprieksheejos esi pamaniijusies vinjas nosleept... ![]() This post has been edited by hypnotize: Aug 10 2006, 18:29 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Nerine |
![]()
|
![]() ![]() Bet paldies! ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Nerine |
![]()
|
Tā, man ir sakrājusies jauna zīmējumu čupiņa. Lūdzu apskatiet un novērtējiet. Divi no viņiem ir nedaudz pielaboti ar paintu.
![]() Ok, 1.: ![]() Tātad pirmais. Attēlota auklīte ar pieskatāmo meitenīti un auklīte māj itkā prom ejošajai meitenītes māmiņai. Mazai meitenītei rokā lācītis. ![]() ![]() ![]() ![]() 2.: ![]() Nu, šis darbs ir... ![]() ![]() ![]() 3.: ![]() Šī meitene zīmēta ar sarkano pildspalvu, bet jāatzīstas ka šis nemaz nav orģināldarbs. Orģinālajam uz krekliņa bija uzraksts, bet tad man likās, ka daudzi to noteikti nesapratīs vai uzskatīs par stulbu, tāpēc es paintā šo meitenes kreklu pielaboju, un vēl īstajā darbā bija vēl viens acu pāris un aizšvīkāts acu pāris, bet arī tos es izdzēsu. ![]() ![]() 4.: ![]() Tā, šis pāris ir zīmēts uz piezīmju lapiņas, tāpēc nebrīnieties par to zilo uzrakstu uz meitenes kājām un to drukāto zīmēju pie zēna krekla. Meitenes krūtis nav sanākušas, bet sasodīts, plaukstas un krūtis man nekad nav labi sanākušas. ![]() ![]() ![]() un 5.: ![]() Tā un šis darbs: teikšu godīgi, man pašai patīk. ![]() ![]() ![]() Wīīī, pakomentējiet lūdzu!! ![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Thoru Kun cik tev ir gadu?
Tev vienu lpp atpakaļ bija progres... un tagat ta ka agrak... This post has been edited by Keydan: Aug 31 2006, 10:30 |
Nerine |
![]()
|
14. tapēc, ka tur ir arī daži, kurus es zīmēju pirms tiem, tikai tagad pabeidzu vai pielaboju. Šitie ir sliktāki par tiem iepriekšējajiem?
-------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kas pie vella ir ''progras''?? *uz augšu pavilkta uzacs*
Thoru kun, tev daudz jēpiestrādā pie pirkstiem, jaapgūst muskuļu zīmēšana, u.c. crap, kas vajadzīgs, lai kkas jēdzīgs sanāktu. protams, ka visos darbos ir kļūdas, bet treniņš, teniņš. ļoti patīk pēdējais darbiņš. sūti to dibenu ratā! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
pedejais man ari patik... varbut tapec ka seja nav redzama... bet pie sejas vel tev ir japiestrada
|
Nerine |
![]()
|
heh, labi kahi un paldies.
![]() iru-chan!!! bbeidzot tu nokomentēji!! paldies! man jau ar tas pēdējais vispār patīk. ![]() bet paldies par komentiem! -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
zin piekrītu Keydan par kvalitāti. Pašas stilā nekāda progresa nav.
-------------------- |
Nerine |
![]()
|
Nu, žēl jau.
![]() Te būs mans pirmais zīmējums paint'ā. Vērtējiet lūdzu. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
eh nu, ko kājas tik taisnas ?
![]() ir jua labi, ir jau labi. Bet iesaku ekspermentēt |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
prieksh pirmaa painta darba tas ir norm...
bet kjermenim ir truukumi... [celjgali, kakls, roku lociitavas...] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |