![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
paldies!
Nū, es šito baigi ilgi zīmēju un kādu pusstundu vien mēģināju uzzīmēt kājas, bet nesanāca galīgi. ![]() Ā un kakls laikam pa resnu vai ne? ![]() ![]() un rokas >_< es jau zinu ka nesanāca, bet paint'ā ir tiešām grūti zīmēt. man. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
http://artpad.art.com/gallery/?ildn936u89w vari pameiginat ari uz sitas bet pries panta labi
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Oki, man akal ir jauni darbi.
![]() tas ir orģināls. tikai neaprokiet mani par to ģīmi augšā un viņas matos. ![]() es jums ielikšu arī paint'ā pielaboto. ![]() ![]() Un tadāā- jaunais! ![]() ![]() ![]() Nu, kā ir? ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nav slikti. BET.
Acis ir daudz par tuvu viena otrai. Vai nu zīmē acis mazākas, vai nu samazini acu platumu. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
btw, kādā tuotriālā rakstīts, ka platumam starp acīm jābūt tik lielam cik plata ir viena acs.
progress ir, interesanti kā būs pēc gada... >< -------------------- |
Nerine |
![]()
|
Ooo, Tigras un Kikyou komentāri. Kāds gods.
![]() te man ir atkal jauni darbi, pirmie 4 ir no mana horror stāstiņa. ![]() tā, es zinu, ka ir nežēlīgi daudz kļūdas, man jau šito pielaboja viena metiene, nu uzrakstīja kur ir kļūdas un tā. Es viņu pārzīmēšu labi? ![]() šitais man pašai patīk visvairāk. ![]() ![]() šitajā ir daudz kļūdas, bet es centos uzzīmēt ka viņa sēž uz zemes apskāvusi ceļgalus. Nesanāca. ![]() ![]() Tad šiten sākas ķīpājumi skolā un vnk zīmējumi. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vnk zīmējumi ir vislabākie. tādi mazi, mīļi tev padodas vislabāk. varbūt mani sitīs, ka es šitā runāju, jo tavs kvēlākais sapnis ir zīmēt monstrus, bet tad zīmē tādus mazus, mīlīgus un ar zobeniem, nu, tas tā... pēdējie viennozīmīgi labāki par pārējiem.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Nerine |
![]()
|
Ooo, paldies, kahi!
![]() ![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Well... tev sanak chiibi! Pat ļoti labi!
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kinda good.... :3
peedējie tādi kjūtīgi... |
Nerine |
![]()
|
ja? paldies.
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
skatoties uz taviem ziimeejumiem es atceros sevi 4klasee lol
viss ko varu teikt ir: trene savu roku, sajuuti to kaa taa saskaras ar papiiru, paveero cilveekus reaalajaa dziivee nevis muultenees, paskaties kaads izskataas maitenes augums kustiibaa-praktiski nav taisnu liiniju! vari mani nenjemt veeraa tachu esmu pabeidzis Vidzemes Jurmalas un Makslas Skolu ar izcilu atziimi! ![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
ziimeejumi loti beerniskiigi.. maybee pirmie ziimeejumi muuzaa (neskaitiisim keepas 1 klasiitee un beernudaarzaa)?
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Nerine |
![]()
|
Paldies! Es jau cenšos zīmēt katrā brīvajā brīdī, bet....
![]() Cowkiller, apsveicu. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tu maacies maakslas skolaa? ja jaa tad kuraa...
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |