IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Budisms Latvijā
lastguru
post May 27 2006, 02:22
Post #16

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

hmm... kopsh kura laika reinkarnaacija ir budistu domas? jaa, tibetas budismaa ir taads jeedziens, bet tas ir diez gan ierobezhots. Tu piedeevee budismam hinduisma iipashiibas. Tas kas teicaas ka meditaacija ir budistu ieviesums, arii maldaas - saknes ir hinduismaa (lai gan budisti to arii praktizee). Yoga kaa taada, un pats vaards arii, naak no indijas un to var pieskaitiit pie hinduisma sastaavdaljaam. man liekas vnk ka viss kas naak no aazijas tiek cilveeku praatos automaatiski pieskaitiits pie budisma.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kahi
post May 27 2006, 12:47
Post #17

Hakushaku

Group: Chuunin
From: cradle of filth

gan hinduismu gan budismu- tos ir ļoti viegli sajaukt un noturēt vienu par otru(atšķirība:budistiem-buda, hinduistiem-šiva, brahma...) tāpēc nevajag domāt, ka viens uzskats atbilst tikai vienai vienīgai reliģijai. kaut vai tas pats ''dievs''- visām reliģijām viņi ir, bet to kkā pieskaita un atzīst vienīgi kristiešiem.

nepiekrītu lastguru - bieži pieskaita arī pie daoisma, u.c. turienes rel., nu bet žēl, ka tiek izdalīta tikai viena reliģija un pie tās pieskaitītas visas citas.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
lastguru
post May 27 2006, 13:22
Post #18

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

taada jeedziena ka dievs budismaa nav vispaar, taapeec saliidzinaat Budu ar piemeeram Shivu ir nekorekti

kas attiecas uz daoismu, tad ja njemt taa filozofisko aspektu, tad tas ir diez gan tuvs Zen Budismam.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Sigfa
post May 27 2006, 15:44
Post #19

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Man gan liekaas, ka zeltiitu o-papu ar kaklarotu un lielaam ausiim nevar sajaukt ar daudzrokainu sievishkji ar jociigu aadaskraasu. Vieniigais, kas vinjiem ir kopiigs ir chakra uz pieres :/

neredzu kaa taas divas religjijas kautcik izgliitots cilveeks vareetu sajaukt.

PS. jaa, religjijas. Savaadaak to nosaukt nevar. Gribeetu redzeet, kaa kaads saka `un budisma filosofija strauji izplataas pasaulee,piesaistot sev arvein vairaak atdeviigus skuutgalvjus un apaatiskus melanholikjus.`
+Quote Post
aivvv
post May 27 2006, 19:01
Post #20

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

pilniigi piekriitu sigfam kas par mullkkibaam kaadas veel filozofijas tiiraaka religgija un latvijaa jau pasen un jaa iisti nevis kaa dazzi tur izsakaas kautkaadi lol
bet protams lloti nieciigi un ja neklluudo snav nemaz 12 oficiaalo konfesiju saraksta var jau buut ka klluudos bet neesmu paarliecinaats taadeell palikssu vien pie taa ka pagaidaam tikai un vieniigi sekta kaa lloti daudzas citas....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Janus
post May 27 2006, 23:05
Post #21

CLRAWE

Group: Chuunin
From: Soul society

Nezinu saubos ka kas tads latvija varetu izplatities mes esam parak maza valstina un viniem nav daudz iespeju iegut lidzeklus tadam lietam tongue.gif Nezinu pacik latvija ir loti loti daudz pareizticigo utt atri vien nolikvidetu tongue.gif
Tadel man vienalga neko tadu vini nevar izdarit tongue.gif Pacik man pasam savi uzskati mani tas neuztrauc un jus tas ari nebutu jauztrauc tongue.gif

--------------------
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:19