![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Es zinu, ka hentai dažreiz ir normāls, nu man liekas, ka tā vajadzētu būt...
![]() bet tas, ko viņš tur stāsta, sazin kāpēc izklausās pēc hentai vai kaut kā tāda, jo normālā anime tādas šausmas neesmu redzējusi... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Kāādi sievišķi? blink.gif Tas izklausās drausmīgi, bet vari bildi parādīt? Nu, tad nesaprotu, kā kādam var patikt hentai... Es, principā, arī neesmu dižs hentai cienītājs (ja tā padomā, man laikam tomēr vairāk simpatizē sievietes bez falliem, nekā ar), taču tas gabals ir diezgan labs pierādījums tam, ka anime un ķermeņu dabīgums ir savstarpēji diezgan nosacīti saistīti jēdzieni. Ja tiek skatīti tikai siekalaini love-story un naivas komēdijas, šāds iespaids var rasties. Bet kā noteikti teiktu ShinChans: "Anime ir ļoti dziļš un daudzpusīgs žanrs." Sievietes ar peņiem tam ir labs pierādījums. Un bildi parādīt nevaru jo cilvēks, kas šo ūber-muļķiku man demonstrēja (jā, jā, Sigfa, u gypsy bastard!) ir zaudējis ticību animēm ar hermafrodītu piedalīšanos, kā rezultātā izrādījas nespējīgs mani apgādāt ar tevi interesējušo, vizuālo izglītojošo materiālu. This post has been edited by GameMaster: Aug 14 2006, 16:41 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es zinu, ka hentai dažreiz ir normāls, nu man liekas, ka tā vajadzētu būt... ![]() bet tas, ko viņš tur stāsta, sazin kāpēc izklausās pēc hentai vai kaut kā tāda, jo normālā anime tādas šausmas neesmu redzējusi... tikapt labi varētu TEV jautāt kas ir normala anime? priekš katra no mums normāli tiek definetsun uztverts savadāk un kas vienai sabiedribas daļai patik tas otrai liekas pilnigi nepieņemami. Tādas krūtis nav iespējamas pat anime pasaulē. Bet vispār, vajadzētu šeit ielikt "Anime likumus" un tad padomāt, cik liela daļa labas animes tam atbilst... Lai nebūtu offtopic: nav jēgas sīki skaidrot FHM lasītājam par anime. tad ir jajautā, ko tu vispar esi redzejusi ka tik brīvi var spriest par to kas ir reals un nav reals anime pasule? tad ju neko daudz nesi redzējusi.. |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Esmu redzējusi diezgan maz multeņu, bet bildes ir skatītas kaudzēm, bet es saku - tādas krūtis, par kurām kļūtu skaudīga Pamela Andersone, ir iespējamas tikai un vienīgi karikatūru pasaulē. Pamela Andersone pati par sevi ir karikatūra.
Un ar normālu anime es domāju parasto anime, tos ecchi, mechi un parējos ar puslīdz pieņemamu erotikas pakāpi... A bet kāpēc tieši iekš tā hentai ir tādas lietas? Ar ko ķermeņu proporcijas atšķiras love storī un hentai? p.s. domāju, šos jautājumus iepostošu arī savā pavedienā,būtu labi atbildēt tur, savādāk šet baigais offtopiks... This post has been edited by Ragana: Aug 14 2006, 19:17 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Esmu redzējusi diezgan maz multeņu, bet bildes ir skatītas kaudzēm, bet es saku - tādas krūtis, par kurām kļūtu skaudīga Pamela Andersone, ir iespējamas tikai un vienīgi karikatūru pasaulē. Pamela Andersone pati par sevi ir karikatūra. Un ar normālu anime es domāju parasto anime, tos ecchi, mechi un parējos ar puslīdz pieņemamu erotikas pakāpi... A bet kāpēc tieši iekš tā hentai ir tādas lietas? Ar ko ķermeņu proporcijas atšķiras love storī un hentai? p.s. domāju, šos jautājumus iepostošu arī savā pavedienā,būtu labi atbildēt tur, savādāk šet baigais offtopiks... pilnigi bezjedzigi. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ragana:
Lai tev vairaak neuzdotos jautaajumu par proporcijaam starp zhanriem, IEGAUMEE!!! Proporcijas ir maakslinieka zinjaa. Kaa arii izsekojot laika periodam var teikt, katraa laikaa ir kopiigas ieziimes ieksh animaacijas stiliem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |