IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Samurai 7, Nu samurai anime cik noprotu jauna ...
Sigfa
post Aug 26 2004, 13:29
Post #31

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

o.O kas par zinjotaaju? tas peec kura naaves saaka samuraju vajaashanu? vareetu buut, ka tas pats kroplis, jo vinjsh tur taksh kauko baigi svineeja tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
deBUGa
post Aug 26 2004, 14:03
Post #32

Shishaku

Group: Chuunin

o.O kas par zinjotaaju? tas peec kura naaves saaka samuraju vajaashanu?

jap tas pats 'messenger-dono'... novaaca jamo kautkas no vieteejiem vot tikai kursh konkreeti...
a iemesls vareetu buut tieshaam triviaals - to pashu samuraju apvaakshanai, lai netrauceetu laupiit zemniekus... kautgan kas to lai zin varbuut veelaak veel kautkas uzpeldees...

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
Spectre
post Aug 27 2004, 11:49
Post #33

Hentai

From: Bristol, UK

Prieks par to, ka cilveekiem tomeer iepatikaas shis gabals. Vieniigi ar to izlaishanu un suboshanu ir kaa ir, nevar iisti saprast kas kur un kad.....
Par to maakslu. 1 seerijas jau bija loti labi atstraadaatas, bet peedeejaas jau taa saaka pieklibot. Saruna par launo teels man jau vislabaak patika biggrin.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Spectre
post Aug 29 2004, 19:11
Post #34

Hentai

From: Bristol, UK

Nepieminu, kas to teica, bet taa arii ir manaams bij ka tas sarkanais samurais ir taads 2-domiigs teels. Nu 9 seerijaa tas arii jauki tiek paraadiits. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Sigfa
post Jul 2 2005, 17:23
Post #35

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Nu jau kaadu laiku shitamais gabals ir cauri un ko es varu teikt- Lieliski. Viena no labaakajaam samuraju animeem ko ir gadiijies redzeet. Shas uzrakstiishu nelielu ieskatu ieksh Zeno lapas.

UPDT: http://anime.bug.lv/content/view/58/27/ Tas manu rakstu cieniitaajiem biggrin.gif
+Quote Post
Deviks
post Jan 24 2006, 21:41
Post #36

Heimin
*

nja ja godigi atradu sho forumu tikai vakar, i tad tas bija Berserk meklejumos, par sho anime varu pateikt ka izkroplots A.Kurosavas filmas sizets, bet kas slavejami to ka katrs tels bija izveidots precizi ar visam rakstura ipashibam, un beigu beigas visu sabojaja mistiskie roboti samuraji, kuri itka bija ar cilveka dveseli, bet nez kapec izradijas pilnigi idioti!!!
+Quote Post
Batou
post Jan 25 2006, 01:15
Post #37

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

tā arī iestrēgu pie padsmitās sērijas. būs jāsaņemas un ar sakostiem zobiem jānoskatās.

vēljoprojām uzskatu, ka darbībai vajadzēja norisināties tikai tajā zemnieku ciemā, tas gājiens uz galvaspilsētu (vai kur nu viņi tur gāja, esmu nedaudz piemirsis) ir kā pilnīgi cits stāsts. nu nelīmējas man tie 2 kluči kopā sleep.gif

--------------------
image
+Quote Post
Taka
post Jan 25 2006, 08:09
Post #38

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Toties "jauna" anime, un tāpēc rullē pēc definīcijas, Yo!

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
sipps
post Jan 25 2006, 17:22
Post #39

Unregistered

QUOTE(Batou @ Jan 25 2006, 00:15)
vēljoprojām uzskatu, ka darbībai vajadzēja norisināties tikai tajā zemnieku ciemā, tas gājiens uz galvaspilsētu (vai kur nu viņi tur gāja, esmu nedaudz piemirsis) ir kā pilnīgi cits stāsts. nu nelīmējas man tie 2 kluči kopā sleep.gif
*

normals sizeta turpinajum ja vini but palikusi taja ciema,tad serialam vajadzeja beikties taja bridi kad vini atvairija "banditus" ar to gan vareja beikt serialu.

QUOTE(Deviks @ Jan 24 2006, 20:41)
, kuri itka bija ar cilveka dveseli, bet nez kapec izradijas pilnigi idioti!!!
*

kas te lika domat ka vini vina pilnigi idoti?
+Quote Post
Deviks
post Jan 25 2006, 22:45
Post #40

Heimin
*

man ta likas jo vinju riciba bija pilni neraksturiga cilveka domashanai, kaut panemot uzbrukumu ciematam, nez kapec to lidojosho balki ar vinju hiper kara tehnikam neviens pat nemeginaja atvairit, kur jau pazud ticamibas moments,
+Quote Post
Church
post Jan 25 2006, 23:04
Post #41

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Deviks @ Jan 25 2006, 21:45)
man ta likas jo vinju riciba bija pilni neraksturiga cilveka domashanai, kaut panemot uzbrukumu ciematam, nez kapec to lidojosho balki ar vinju hiper kara tehnikam neviens pat nemeginaja atvairit, kur jau pazud ticamibas moments,
*

meklee ticamiibu? ;DD
labi vismaz, ka nav tik traki kaa Battle Tech seerijaa. btw, organiku augsti specializeetos radaros gruutaak detekteet.
+Quote Post
ETM
post Jan 26 2006, 00:48
Post #42

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(Church @ Jan 25 2006, 22:04)
btw, organiku augsti specializeetos radaros gruutaak detekteet.
*

heh, jaunaakaa tehnologjija : Stealth balkjis. Uz radariem neuztverams, izskataas peec lidojosha balkja, bet taa kaa balkji nelido, radars to ignoree.
Nez ko vinji vareeja izdariit pret milziigu lidojoshu koka gabalu? inerce ta vinjam kaada bija?

Un taa neraksturiigaa darbiiba: nu transplanteejot smadzenes vinjiem laikam kau kas uz iiso sagaaja, vai nee, veel labaak: ilgstosho kauju laikaa sisteemas ta tika bijaatas un labotas. nu nevar tak visu ideaali salabot, it seviskji ja tas saistiits ar nenobackupotiem apzinjas datiem (backupus tak normaali cilveeki nelieto).

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Hikaru
post Oct 15 2006, 16:43
Post #43

Tennou

From: Latvia

Noskatījos šo anime. Zimēšanas stils/čaru dizains jau no paša sākuma nepatika (pārāk tradiciāli japānisks ar visādiem dīvainiem purniem). Bet 7. sērijā vispār slikti kļuva. Sižets pārāk lēni vilkās. Pus seriāla vajadzēja iztērēt, lai tiktu līdz djeravņai, lai mazliet pacīnītos. Tradicionāla mūzika gan patika. Tas pats komponists sacerēja arī Inuyasha OSTus.
Vispār seriāls īpaši neaizrāva, likās viduvējs.
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:30