IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Kāda puiša teorija par Dievu un eņģeļiem
NOAR
post Jun 10 2006, 15:01
Post #16

Samurai

Group: Chuunin
From: Latvia

QUOTE(Keydan @ Jun 9 2006, 21:46)
P.S.
Tagat vispar ganriz pusino Enšteina teorijam ir izjaukti... Enšteins ne bija tik gudrs ka lieks.
*

smile.gif

Bet par tām dimensijām un laiku, un Dievu:
Kāpēc laiks fizikā nevarētu būt 4. dimensija? To varētu iztēloties kā, piemēram, kino lenti, kuras kadri ir salīmēti kopā vienā blokā (2dimensiju visums ar 3. dimensiju - laiku, kurā notiek kaut kādas pārmaiņas tajās 2 dimensijās).
Te vienīgais var piebilst, ka stīgu teorijā tas būtu 14 dimensija.

Kas tās par muļķībām par redzi? Tīri bioloģiski katra acs var uztvert 2D, un pat ne plaknes vai sfēras, bet objektu virsmu. Mūsu smadzenes informāciju no abām acīm samontē par mistrojumu no 2D un 3D un, dažos gadījumos pat vairākām 1D (mēs varam novērtēt kur katrs objekt atrodas taču nevaram pateikt, kas katram objektam iekšā)

Bet Dievs. Kurš teica ka viņš radīja arī mūsu visuma limumus? Tik pat labi var būt, ka mēs esam 4dimensionāla glezna (vai 3dimensionāla, jo nav teikts, ka laiks vispār pastāv), ko zīmējis mūsu 6dimensionālais 'Dievs' (šādā gadījumā viņš ir pakļauts tiem pašiem likumiem kā mēs).

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jun 10 2006, 17:42
Post #17

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(lastguru @ Jun 10 2006, 13:15)
piemeeram no kaadiem likumiem izkriit?
*

Kaut vai paarvietoshaaas likumiem. Es jau devu ievadu par invariantiem. Speeka lauki ariidzan. T.b, kjermenja piem. magneetiskais lauks atrodas ir atkariigs tikai no kjermenja x, y, z, bet nekaadi no t. Protams, var izdomaat visaadus viltiigus attaisnojumus un apvedceljus, tachu tas nenoliegs laika lielo atshkjiriibu pret telpiskajaam dimensijaam.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Psycholog
post Jun 11 2006, 04:10
Post #18

Danshaku

Dieva griba ir absoluuta...vinjsh, johaidii, radiija pats sevi ar savu absoluuto gribu (!!!)
Un vispar..buusim nihilistiski ateisti labaak (kaa es) un liksim mieraa gan dievu gan dimensijas smile.gif Par to visu var striideeties un domaat, bet vienalga, cik buus cilveeku, tik arii buus dazhaadu risinaajumu shim visam...mees nezinam neko par pasauli/visumu un to radiishanu, mees tikai minam un pienjemam un es neredzu nekadu iespeeju ka tas vareetu mainiities muusu muuzha laikaa...

Un vispar, dievi tika radiiti lai pakljautu cilveekus, bet zinaatne attiistiijaas no neveeleeshanaas pakljauties dieviem, takaa neuzskatu ka vispar tos divus vajadzeetu mikseet kopaa :>

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
edg
post Jun 11 2006, 06:06
Post #19

limpene grauž aknas

Par shaadaam lietaam spriedeleet ir kaa speeleet speeles. Bezjeedziigi, bet interesanti.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
aigarius
post Jun 12 2006, 15:16
Post #20

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

Es saprotu kā tas visiem ir interesanti, bet bez zinašanām par unifersālo stīgu teoriju šī diskusija ir diezgan vienkāršota.

Runājot ļoti primitīvi var pateikt, ka universālā stīgu teorija jau ir pierādījusi, ka mūsu universs eksistē 12 telpas dimensijās + vēl ir laika dimensija, kas ir atsivišķa un pati par sevi. Turklāt paralēli tika parādīts, ka var eksistēt arī citi universi ar citādu struktūru un dimensiju skaitu un ar pavisam citādiem fizikas likumiem. Piemēram, ir ļoti populāra teorija, ka gravitācija ir tik vājš spēks tāpēc, ka tas nenāk no mūsu universa, bet gan iefiltrājās mūsu universā no cita, blakus esoša universa, kur gravitāte ir tikpat spēcīgs spēks kā pie mums elektromagnētisms.

Kā saka - mācaties fiziku un patiesība izrādīsies pārāka par visdrošākajām mūsu fantāzijām.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
edg
post Jun 13 2006, 00:07
Post #21

limpene grauž aknas

"Ir pieraadiijusi, ka eksistee" vietaa driizaak buutu likt "Ir pieraadiijusi, ka var eksisteet". Taa teorija tomeer ir paaraak... teorija... lai vareetu aizbildinaaties ar: prakse un eksperimenti vienmeer dod apstiprinaajumu, taapeec droshi var lietot "taa ir". Uzskati mani par konservatiivu, bet tik jaunas teorijas lai nobriest pirms taadaam noticeet. Pasaules uzbuuves teorija tagad relatiivi aatri attiistaas, taapeec nebriiniitos, ja kaads driiz vien izdomaatu kaut ko tikpat krutu. Vai arii (par ko ljoti shaubos) tiks pieraadiits, ka cita pasaules uzbuuve bez stiigu teorijas ir ar visai absurdu varbuutiibu.

--------------------
+Quote Post
Janus
post Jun 13 2006, 01:30
Post #22

CLRAWE

From: Soul society

Ne Cik man zinams ir laika spirala uz diviem galiem nakotne un pagatne tadel nezinu ko domat jo pa saniem sai spiralei ir citas dimensijas. Domajiet ko gribiet bet gaismas atrums ir figna tongue.gif cilveki ir izveidojusi lietas kas kustas atrak par gaismu tadel tas ir dalejs fufels tongue.gif

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Jun 13 2006, 12:22
Post #23

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Janus @ Jun 13 2006, 01:30)
cilveki ir izveidojusi lietas kas kustas atrak par gaismu
*

piemeeram, ko? pirmoreiz dzirdu, ka ir iespeejams paarsniegt gaismas aatrumu.
+Quote Post
edg
post Jun 13 2006, 21:40
Post #24

limpene grauž aknas

Sigfa, iesaku tev pat nesaakt shaadu sarunu. Tas gandriiz droshi beigsies ar tavu padoshanos pret vinja "nenormaali kruto" logjiku un zinaashanaam.

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Jun 14 2006, 11:41
Post #25

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Es to apzinaajos kad to rakstiiju. Noleemu veseliigi pasmieties par vinja atbildi un pats atbildi nerakstiit biggrin.gif Vnk gruuti notureeties taadas paarlieciibas priekshaa. Vinjsh mani fascinee.

This post has been edited by Sigfa: Jun 14 2006, 11:42
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 16 2006, 18:21
Post #26

Hakushaku

Godiigi sakot kad esmu pie pilnas samanjas es kka neuzskatu ka engelji un dievi pastaav!Man shkjiet ka cilveeka praats to visu diewu padariishanu ir izdomaajis un kkaa padariijis to par reaali ticamu!Par cik zinaatnieki uzkata ka muusdienaas cilveeki veel naw speejiigi izmantot wisu smadzenju...ee...mm...tjipa energiju/jaudu tas kautkaa tiek reaali radiits tumshaa apsleeptaa smazdenju stuurii. taakaa taas wisas reljigljiskaas(diewi,engelji,welni etc.) lietas ir tik pat iistas kaa Salawecis.ho ho ho!

This post has been edited by baseboalbatboy: Jun 16 2006, 18:23

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Sword
post Jun 16 2006, 22:12
Post #27

Samurai

From: Starp debesim un elli.

Sitas vairak iet jau par religiju. Engeli vai dievs kada stira ir vai nav tapat nepalidz. Katru reizi kad atgadas kautkas labs var jau tikt ''paldies dievan'' bet kada jegai tikpat labi varetu teikt dzuda ko citu. Lai paliek ja ir tad ir,ja nav tad nav un vis parko tur vel jadoma.

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:14