![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Bet runājot par FF:XIII. Kopā būs trīs FFXIII. Divas uz PS2, vena uz mobīlā. Katrai būs sava pasaule un savas storylains, bet kautkādā veidā viņas visas būšot saistītas. Which is good, jo abas iznāks gandrīz vienlaikus. Un divas FF ir labāk par vienu. ![]() Nepareizi..... 2 iznāks uz PS3 un viena uz mobīlā, nevis uz PS2. |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Bet runājot par FF:XIII. Kopā būs trīs FFXIII. Divas uz PS2, vena uz mobīlā. Katrai būs sava pasaule un savas storylains, bet kautkādā veidā viņas visas būšot saistītas. Which is good, jo abas iznāks gandrīz vienlaikus. Un divas FF ir labāk par vienu. ![]() Nepareizi..... 2 iznāks uz PS3 un viena uz mobīlā, nevis uz PS2. Es ceru, ka visi saprata, ka es pārakstijos, bladez. -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Skatos, jus te shausmiigi daudz par grafiku utt runaajat...bet...kaada tur starpiiba, kaada speelei ir grafika, ja vinju vienkarshi nav interesanti speeleet? Daudzi sapeerkas savus uuberjaudiigos xboxus, bet gala rezultaataa paspeelee kaadas 2-3 speeliite uz vinja, bet peectam iestreegst PC ieksh kaadas mazas un vienkaarshas Flash speeliites.
Nu labi, final fantasy nav no tiem, kas meedz pievilt ar neinteresantaam speeleem (laigan paarsvaraa taam ir raksturiigs smags plagjiaatisms), bet nu vienalga neiesaku iecikleeties uz to "aarpraatiigo skaistumu ko sniedz shiis speeles lieliskaa uubergrafika" Kautkas uz to pusi. -------------------- Positive black.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nepareizi..... 2 iznāks uz PS3 un viena uz mobīlā, nevis uz PS2. Es ceru, ka visi saprata, ka es pārakstijos, bladez. Nē ne visi ![]() Skatos, jus te shausmiigi daudz par grafiku utt runaajat...bet...kaada tur starpiiba, kaada speelei ir grafika, ja vinju vienkarshi nav interesanti speeleet? Grafikai ir liela starpība. Ja ļoti smuka grafika, tad spēli gribās daudz vairāk spēlēt, un būt sajūsmā un baudīt grafiku. Ja grafika ir slikta, tad spēle ātri apnīk, pat ja tā ir interesanta. Izņēmums ir japāņu spēles (vecās), kuras parasti ir interesantas, pat ja grafika ir slikta, un neapnīk (Varbūt japāņi labāk piestrādā pie sižeta...) Tāds novērojums, ka amerikāņu spēles nez kāpēc visas ātri apnīk (visām grafika sliktāka) un nevienā nav smuku filmu kā jRPG (FF) spēlēs. Nav filmu ar smuku CG - spēle garlaicīga. JA FF XIII būs visa tik smuka kā CG filma, tad vispār būs sugoi... Man gan liekas ka tik labi viss uzzīmēts nebūs. This post has been edited by Hikaru: Jul 30 2006, 10:11 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kadri no FFXIII kurus es ņemu no jaunas IgroManijas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.square-enix.co.jp/e306/titles/f.../e3trailer.html Treilers no E3. This post has been edited by Keydan: Aug 19 2006, 00:28 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 10:08 |