![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
O, nu skaidrs.
![]() Vajadzētu labi sanākt. Kaut kam bišķi parodijiskam, vismaz man tā šķiet, ne? ![]() hahah, kā man patīk tie chari! It īpaši Laimdota- Brokastu majonēze ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
postošnanas kārtība
Tigra Kikyou Deadstar Sushi Ayumi (protams, buus veel, ja labi sanaaks) Kā jau visi redz taa ir haltuura, bet tas der, darbam ir jaabuut kraasainam tas ir obligaati (btw pateicoties uguniim, saldeetava kljuva visai slapja un pirtsveidiiga) This post has been edited by Tigra2: Jul 13 2006, 19:42 -------------------- |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
Anyway....turpinaajums jaaieposto dienas laikaa, taatad shodien vai, veelaakais riit Kikyou - tava daļa...taa kaa taa ir haltuura...ies aatri
![]() -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Briinishkjiigi..draugos jaaieliek bilde un tas tokio motel
![]() |
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
ljoti interesantas domas
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol. Krāsainu no manis vari negaidīt, es nekad nekrāsoju haltūru komiksus.
![]() A ta mēs pieturamies pie kautkāda stāsta vai pofigkā maucam? Pēc šitā nevar saprast, plus man absolūti nav ne jausmas no kurienes sākt. P.S. Tas ir zemeņu zefīrs? o.o This post has been edited by Kikyou: Jul 13 2006, 21:56 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
'k, sorry par dubultpostu. :3
![]() Good luck, Apelsīn... :D This post has been edited by Kikyou: Jul 13 2006, 22:53 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Good! good! Thats the rigtht way to go!!!
P.s. peec shitaa projekta beigšanaas tiks dibinaats klubs... KK&KAK(nosaukums)(jau tika, bet tas ir CO) intereseeties pa skype... (uhuhuuu) This post has been edited by Tigra2: Aug 21 2006, 10:49 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hemm nu jā tātad kaut kāds turpinājums
![]() Pāris piezīmes.Spīdola savu talantu izpauž,stāvot uz glāzēm.. tātad tas zaļais veidojums ir glāzes.Aizkraukles pils ir trauku žāvējamais statīvs.Jūtu man te kaut kāds mūzikls iznācis ![]() ![]() |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Mmmm, tiešām smukas bizes. Kādu šampūnu Spīdola lieto? ^.^
Vispār varu pateikt arī to, ka šitā eposa sava veida ekranizācija(jo mēs to redzam ekrānā) ir baigi labā ideja! Gaidu tomātiņa, atvainojiet, dižā Lāčplēša personības izvēršanos ar nepacietību! |
Tigra2 |
![]()
|
Labs turpinaajums, tomaats labaakajos gados ir uuber labs teiciens
un tas skype bija tieshi tas, kas vajadziigs! ~~~~~~~CO~~~~~~~~~~~~ un par nelaim naakas teikt, ka iespeejams sushi izlaidiis savu kaartu, taatad, ja riitaa liidz 22:00 nekaa nav, tad ayu un ja liidz aiznaakoshaas dienas 22:00 nekaa nav tad es atkal ķeros klaat. BTw... piesakaties ziimešanā tauta, krutie veel ir . CO gaida... XD ~~~~~~~~~~~~~~~~~CO~~~~~~~~~~~~~~~~~ This post has been edited by Tigra2: Aug 21 2006, 10:51 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() reizi pa reizei ir kaad mieriigs gabaliņš, lai neliktu visam paarveersties sviestaa (vislielaakaa haltuura shoreiz) ~~~~ES nelietošu vairs vārdu kruts uz kādu laiku, jo šķiet, ka tas dažiem izsauc negatīvas emocijas~~~~ ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
7. un 8. kadrs ir vislabaakais!!
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
informaacijai:
tokio motel ir \ http://www.youtube.com/watch?v=gR0hAVqEuqY...h=tokio%20motel tas ir savaadaak s kaa hotel, so klik un baudi -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Delicatty @ Jun 15 2006, 21:54) borkoli 100 punkit vajag, reeciigs daarzenis XD "..sveetais kaaposts dzemdeeja olu.." *vaartaas* es te laikam buushu pastaaviigais apmekleetaajs XD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |