![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Da nu laba anime(Nu labi tur visu laiku vini tur murgo, bet velak uz beigam ir viss intrasantakais)Es iesaku noskatities kuri nav noskatijusies
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() AniDB In the year 2005, a computer virus called `Pluto Kiss` completely shuts down and restricts the global internet network of the world. In 2007, after extensive rescinding of the network, they create and release an online Network Game (MMORPG) called `The World`. The anime focuses mainly around Tsukasa who obtains the power that damages the player in the real world. He suddenly awakens to find himself in `The World`, being able to feel, smell, touch, see and hear everything as if he was really there. He attempts to logout but fails to do so. Being unable to remember what has happened before he awoke, he wanders around aimlessly to find answers. While doing so, system moderators, the Scarlet Knights, suspect that he has been working with hackers, because of the tweaked character he was with. Tsukasa finds a magical item, that grants him the power to use this fearful `Guardian` that will protect him from harm. Man liekas, šī ir ļoti unikāla anime. Visa darbība norisinās MMORPG spēlē. Story ļoti-ļoti lēni virzās uz priekšu, pārsvarā tikai runā, runā un runā (ļoti-ļoti lēni). Čari visi tādi... katrs "savā pasaulē". Bet ļoti patika čaru raksturi - "kas? ko? es te esmu... manis te nav..." Un fonā skan Yuki Kajiuras super hipnotizējoša mūzika, kura pilnīgi aiznes prom no realitātes, tālu-tālu kosmosā (vai fantāziju pasaulē). Es atradu sevi šajā animē. Man, staigājot ārā dziļā aizmirstībā - savā pasaulē, kad kādu satieku, gribās teleportēties prom. Beigas es ne gluži sapratu. Pēkšņi tur ar vienu kaut kas notika, un pēc tam visu apgriež. Kas tur īsti bija? It kā, lai visu saprastu kas tur notika, ir jāspēlē spēles, kuras iznāca tajā pašā laikā paralēli ar anime. Esmu redzējis vienu AMV, kurā izmantoti video no hack spēlēm. Tur izskatījās kaut kas tālāk, kur tika apgriezta anime. 27. Special epā beidzot parādīja mazliet vairāk Actiona (tā man vismaz likās). Un 28. Special epā savācās visi čari no hack animēm un spēlēm. ![]() Hack Sign OST laikam ir vislābākā Yuki Kajiuras mūzika. Kopumā anime izraisa lēnu izplūdūšu kaifu. ![]() Man patīk dažreiz uzspēlēt Lineage 2, kur var mierīgi paskraidīt pa milzīgiem plašumiem un izbaudīt pasauli. ![]() This post has been edited by Hikaru: Jun 21 2006, 08:57 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho dereetu zem shii pasha topika apvienot arii apskatus .hack dusk/liminality/roots .. nu veel gift ovu.
arii enjoyable shovi. peec manas gaumes visa dot hack-iaana ir visbaudaamaakie rpg gaamju setting anime shovi .. lieliska muuzika, interesanti chari, neliels cyberpunk piejaukums. galvas tiesu paaraaki paar viduveejiibaam kaa ragnarok and alikes .. This post has been edited by Church: Jun 20 2006, 19:42 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Skatijos es šito Sign! Teišu vienu: MAN TAS NEPATIKA!!! No sakuma vis bija labi 8-9 serijas atri noskatijos un tad es secinaju ka šis te SIGN ir tik garlaicgs!!! Nekadas Action, Nekadas Drama, vispar na intersanti... 10 serijas un nekadas spriedzes! bet tomer 7/10 (no želastibas...)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. ROOTS ir labak This post has been edited by Keydan: Jun 20 2006, 22:45 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 20 2006, 22:02) QUOTE(Hikaru @ Jun 20 2006, 19:11) Taa nu arii ir...(p.s. Madlax arii patiik) ![]() .hack//dusk patika ar to, ka tur vairāk action bija. Tagad .hack//Roots skatos, arī ļoti interesanti. This post has been edited by Hikaru: Jun 21 2006, 08:55 |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Neka tada interesanta tur nav vismaz sakuma bet uz beigam tiesam paliek interesanti var jau paskatities
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
mmmm. .hack Roots. njamma. lai gan pirmajos OST speeciigaaks, sizhetiski/characteru/utml zinjaa roots ir reti garshiiga odzinja. it sevishkji siikajaas niansees teelojumaa/intonaacijaas/varonju raksturos. pie velna pat sizhetu, galvenais kaarteejaa seerijaa kaarteejo reizi izbaudiit emociju virmonju varonjos zem stoiskaas aarienes. gan filozofeejoshais kakju pensionaars, gan asociaalais haseo, tragjiskaa shino, mistiskais bet vadoniski pasionaarais ovan, pavienkaarshaa kakjmeitene un chinkstoshais vinjas masters ;>, bijushie ex-twilight brigade biedri, TaN .. emocijas ko saskati aiz mazvaardiigajiem dialogiem .. var izbaudiit kaa snobisks cieniitaajs laba sarkanviina glaazi atshaavis mazo pirkstinju ;>. manis apburushana gan ar shovu notika ljoti pakaapeniski, ar katru epu .. pamazaam mainoties no bik virs average shova liidz miiljaakajiem shoviem ..
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() hack//G.U. Trilogy http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5459 Nu beidzot var uzinaat kaa nobeidzaas Hack roots. Par nepatiikamo - 3d izbojaa charu dizainu, kas TV man patika daudz labaak. Fighting sceenas ir labaakas mowie, bet kopsumaa animaacija man tomeer TV patika labaak. OST mowikam neko iipashi mani neiespaidoja. Nu protams kau kas tik labs ka Hack sing iznaak ljoti reti ![]() ![]() http://tracker.deep.lv/download.php/38932/..._AC3%29.torrent http://www.boxtorrents.com/download.php/13..._AAC%29.torrent 1 links ir hi kval uz shvakaakiem PC var bremzeet. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
Super! Man patika G.U. Daudz kas noskaidrojās. Vairāk actiona šeit bija, kas hack roots'ā mazliet pietrūka. Čaru dizains varbūt likās mazliet dīvains, bet bij labi.
This post has been edited by Hikaru: May 4 2008, 10:12 |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
nu man patika Hack// es laikam to pirmo dalu skatijos
![]() ![]() ![]() un... to vismaz es speletu lidz galam kaut ![]() pam pam ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
//hack no mmorpg viedokla ir unreal ....
P.s. nebuus tada chara kursh solo var iznest 10 cilveku grupu ![]() No gamera viedokla shitaas ir bikiņ impossible un never will be so ... /cry /cry ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Arashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-September 08 ![]() |
.hack//sign. Baudāms un samērā interesants. Mūzika bija vnk super. Storyline arī labs. Tomēr nekas izcils.
Pēc tā sāku skatīties .hack//twilight bracelent. Noskatījos pirmās divas sērijas un ar to man pietika, lai neturpinātu skatīties pārējos hack daļas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:44 |