![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Crap. x/
Tikai šodien atbraucu atpakaļ uz Rīgu. Nu moin, kāpēc tā vienmēr? o-o Gramozek, anyway, paldies, ka aicināji pat pa PM. ^^ Man prieks, ka par mani vismaz atceras. Kas vispār uz to pasākumu atnāca? -------------------- (sun)
|
Tissana |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 16-December 05 From: reverie|* ![]() |
Prieks bija ieraudziit tevi un veel vienu jaunu cilveeku!!! ![]() ![]() Iraudziiju muusu miiljo Saki Hanajima "Apsaraa"!!! Man tik tie6aam bija briinums vinju tur ieraudziit!!! ![]() Bija vissuperiigaakaa diena 6ajaa nedeeljaa!!! ![]() ![]() Vienmēr laipni. ^^ Kā noprotu, šo sestdien viss turpinās?? ![]() -------------------- ...and the angels come down to Earth again when they heard the news...
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Crap. x/ Tikai šodien atbraucu atpakaļ uz Rīgu. Nu moin, kāpēc tā vienmēr? o-o Gramozek, anyway, paldies, ka aicināji pat pa PM. ^^ Man prieks, ka par mani vismaz atceras. Kas vispār uz to pasākumu atnāca? Man katrs otaku ir uz zelta svara!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Nu tad Taa! Laiks uzspodrinaat 6o Topiku!
Man ir ideja sanaakt kopa un aizbraukt uz Juurmalu pasauljoties Otaku pulkaa!!! Ja kaadam ir interesanta 6ii doma, tad luudzu atrakstieties! Es uztaisii6u Braucienu grafiku, lai ir vieglaak izlemt, kuraas dienas katrs varees ierasties! ![]() Ceru uz juusu Atbalstu!!! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
juura. auksts.
|
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Nav jau tik traki. Pagāšnedēļ biju un laiks bija ļoti labs un mana draudzene vakarnakt kaut ko Jūrmalā svinēja, teica, ka ļoti silts
|
Tyrael |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 31-May 08 ![]() |
Man teica, ka udens temperatura ir +16.
Var jau peldeties... Es jau rita braukshu uz jurmalu ar draugiem ![]() Un vispar no cik gadiem pasakums? This post has been edited by Tyrael: May 31 2008, 16:20 -------------------- NaruHina Fan <3
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Un kad tas varētu notikt???? es parakstos ja būs man brīvdiena *^^*
This post has been edited by Delicatty: May 31 2008, 23:24 -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
gramozeks |
![]()
|
Church ar laiku "Laiks" kļūs siltāks!!!
![]() Tyrael tas nav pasākums, bet izbruaciens uz Jūrmalu pasauļoties!!! Vecuma ierobežjumu nav (Protams ja tev ir 6-16 un tavi vecāki ir ar mieru tevi laist kopā ar "Trakajiem Otaku" ![]() Delicatty es uzrakstīšu savas brīvdienas te, kurās es došos uz Jūrmalu, taču braukt var arī citās dienās, kurās pašiem ir izdevīgi (protams kopā ir jautrāk nekā vienam)!!! ![]() Ceru drīz tiksimies!!! ![]() |
gramozeks |
![]()
|
Tad nu klausās!
Ja būs saulains un patīkams laiks, tad braucam uz Jūrmalu! Es gaidīšu Jūs pie "Origo" pulkstenja no pl 10.00 līdz pl 10.30 (vai pat līdz 11.00 ja iepriekš paziņo par nokāvēšanoes telefoniski)!!! Paņemiet līdz: dvieli (ar ko noslaucīties pēc peldes vai uz kura var pasauļoties), puišiem beldbikses un metenēm peldkostīmu, pretiedeguma krēmu (ja tas nepieciešams), Obligāti paņemiet kaut ko dzeramu (minerālūdeni - gāzēt un negāzētu pēc izvēles, sulu va pat pienu)!!! Es paķeršu Futbolbumbu! Ir lūgums atnest kārtis un volejbol bumbu!!! Ja es kaut ko esmu aizmirsis tad atgādiniet man PM! Nevajag Flūdot, citādi Info aizies nebūtībā!!! Mans telefons: 29754303 Braucienu datumi Jūnijā: 16.jūnijs - 21.jūnijs - 26.jūnijs - 29.jūnijs - Ceru uz Jūsu atbalstu!!! Līdz tikšanas reizej!!! ![]() This post has been edited by gramozeks: Jun 14 2008, 09:36 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ja kas infa ir apdeitota pirmajā postā, līdz ar to nekur tālu nenozudīs.
P.s perfekti datumi strādājošiem cilvēkiem, bet neko darīt This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jun 3 2008, 17:14 -------------------- |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
Nu kā jums tur gāja?
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
skan interesanti.
domāju, ka es piebiedrošos `trako otakiešu` pulkam. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Topiks ir vecs
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |