![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
![]() Ja ļoti grib, par dzīves jēgu var pataisīt demokrātijas iznīcināšanu - Demokrātija ir tīrs ļaunums - visi cilvēki sāk 'domāt', un tad arī rodas visas problēmas. Ideāla sistēma ieviešanai - kaut kādas karaļu ģimenītes, kas nežēlīgi moka un nostrādina pārējos indivīdus. Zemajiem ļautiņiem dzīves jēga būs īznīcināt šo necilvēcīgo sistēmu, bet kingu - to nepieļaut. Bet vispār - dzīvei jēgas nav, un patiesībā cilvēks par to tikai aizdomājas, ja viņam smadzenēs trūkst serotomīna. Tāka par savu dzīves jēgu vari radīt serotomīna vākšanu (viss kas tev sagādā prieku (skat. iepriekšējos postus + pilnīgi viss, kas tev sagādā prieku)) Ps: Kas tās par mūļķībām ka mēs dzīvojam tikai vienu reizi - runājiet tikai paši par sevi. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Manuprāt tikpat bezjēdzīgi stulbs topiks un šeit neiederīgs topiks kā daža laba "stila" padomi. Protams kārtējo reizi ir cilvēki kurus tas uzjautrina, par ko pat nez vai priecāties vai skumt.
Visu cieņu autoram par tik nopietnu filozosifku jautājumu, taču šeit nebūtu istā vieta, un arī pasniegts jautājums tika apmlami. Izdzēst un aizmirst (protams tikai manuprāt). -------------------- Хентайная табуретка!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Aarpraac, kaads spams pa manu prombuutni! Man pilniigi skauzh... Vai tad es negribu spamot?
Dziives jeegu mekleet tieshaam nav jeegas. Dziives jeegu var izveeleeties, ja grib. Citam taa ir kalpot Dievam, citam uzlabot sabiedriibu, bet citam jautri pavadiit laiku. Izveelies saveejo un dziivo tai! Vienkaarshaak par vienkaarshu. Topiks sleegts, jo viedoklju daudzums nu te galiigi netruukst. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |