![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Goku apkakājies???
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Hmm... un jau atkal kkas ar rokaam nava taa kaa vajag... un kreisajai plaukstai iikshkjis ir par lielu... Keep it up Kid
This post has been edited by Taison: Jul 6 2006, 12:36 |
m0zus |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 10-October 05 From: Latvia ![]() |
plecs tads uzpampis un ikskis arii... njaa
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Woooow... Lai kā man patiktu dragonball, bet man nepatīk Goku vai jebkurš sejens Ceturtajā super sejena pakāpē. Sviests to taču neizdomāja Akira Toriyama un man nepatīk doma ka Goku spēj pārvērsties no sīka bērna pieaugušā, vēl kļūstot matains, nav "normlie" blondie mati un pats trakākais pēķšņi apgērbs pazūd un uzrodas melnas ādas bigses...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 13:59 |