![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
25.tajaa? bet nu tad uz vakara pusi, es arii gribu, vnk pa dienu mans nebuus galvaspilseetaa..
-------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ja cilvēki tomēr nolemtu Hanibāla vietā doties uz "Letters from Iwo jima" Arī es labprāt pievienotos.
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Gribēju gan piezīmēt, ka 24/25 i Inčukalna tuss un tiem kas grib būt gan tur gan tur, jārēķinās ar to ka var netikt vai ar var nebūs tāda kondīcija ne ar vēlme iet.
-------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Man gan šķiet, ka pēc inčukalna vakarpusē kondīcija ir īstā, lai ietu vakarpusē uz kino. as gan draud ar nākamajā dienā ierašanos darbā ar sāpošu galvu, kas piemēram man nedraud
![]() ![]() Drīzāk patiešām laiks interesē vairāk ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu tad ko juus iesakaat dariit? iet uz filmu veelaak vakaraa tb ap 18.00 (konkreeti filmas seansu laiki veel nav pieejami) vai arii atlikt visu sho pasaacienu par kaadu nedeelju, divaam?
EDIT: datums paliek tas pats tb 25. februaaris. ejam uz filmu veestules no ivodzimas. seanss saakas 18.30 un beidza 21.05. biljetes cena Ls 3.90 tie kas izdomaa, ka vareetu pievienoties suuta man pm. ![]() This post has been edited by Kazuki: Feb 20 2007, 14:24 |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
taaka no 30. marta liidz 9. apriilim ir paredzeetas skoleenu briivdienas. tad vareetu tajaa nedeeljaa kopistiski aiziet uz kaadu filmu.
piedaavaaju ietu uz mistera biina briivdienaam : http://www.forumcinemas.lv/movie/1167/ vai arii uz filmu 300, ja gribas kko nedaudz nopietnaaku : http://www.forumcinemas.lv/movie/1158/ sooo kaadas ir juusu domas? o.O |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE sooo kaadas ir juusu domas? o.O laba doma.. ![]() es nezinu kaapeec, bet peec ieprieksheejaas shausmenes gribas kaut ko neopietnu ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 5 2007, 22:39 -------------------- what does it mean?
![]() |
Kazuki |
![]()
|
nu laika itkaa veel ir atliku likaam taakaa doma ir taada, ka tie, kas vareetu buut ieintereseeti iet uz sho pasaakumu vareetu ieteikt konkreetu filmu/datumu uuun tad mees vareetu meegjinaat atrast kkaadu nebuut kopsauceeju
![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
iesaku izveidot poll. kazuki, ieej forumcinemas.lv, tad visas filmas ieliec poll. lai katrs balso
![]() This post has been edited by ┼Ami┼: Mar 7 2007, 20:45 |
Kazuki |
![]()
|
shaubos, ka par sho pasaakumu buus liela interese, tapeec tie paaris cilveeki, kuri buus ieintereseeti var izteikt savu viedokli arii bez poll'a taisiishanas. a ja godiigi, man iisteniibaa ir baigais slinkums mekleet kuras filmas veel tajaa laikaa raadiis un taisiit to poll'u.
![]() |
Kazuki |
![]()
|
Tātad,
Filma: Mistera Bīna brīvdienas Datums: 30. marts Seansa sākums: 17.15 sry par dubultpostu >.< This post has been edited by Kazuki: Mar 27 2007, 16:26 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varbūt ir vēlāks laiks mr bīnam? man lu aulā ir koncerts, varētu jau es arī uzpeldēt, bet laikam nepaspētu.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kazuki |
![]()
|
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
ee!! es ar piesakos.. ja tikshu! gan aju noteikti tikshu! rezerveejiet man vietu! njemsiet barinjaa??
![]() a moshk ir bishk aatraaks laiks? es par mistru biinu! ![]() This post has been edited by Arfija: Mar 27 2007, 16:22 |
Kazuki |
![]()
|
neah. laiku vairs nemainiishu. es eju 17. 15 man vienk ieprieksheejaa vakaraa ir zhetonu vakars un aatraak par 17.00 es diez vai buushu speejiiga atkulties uz riigu. whell nu ja kaadam tomeer ir veelme & briivais laiks naakt liidz tad atsuuta man pm vai uzskype'o 4 dien.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:26 |