IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Tenjou Tenge, fight fight and bikinj ecchii
Rob_X
post Nov 11 2004, 01:51
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

Manuprat nekas labaks par parastu fightingu tas nav. Pagaidam tiku lidz 15. serijai un nekaadi neliekas ka tas buutu kas liels. blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ladykiller
post Jan 19 2005, 22:30
Post #17

Jinushi
**

From: Majas, milas majas

Euuu ! Kaa te tik maz par Tenjiti saraxtits ieksa !

Tenjou tenge, butu janoverte augstu, labi ne tur uberajos topos, bet tas bija serials, kuram bija skaits sarezgits sizets (ar norautam beigam reaaaali....). Man jau echi vienmer ir paticis, un ja tur vel ir figtings pa temu, nevis ne pa temu, tad tas vinju padara vel elastigaku ka serialu prieks cilvekiem.

Neptaika, man tas, ka vinjiem bija tik daudz, ko pastastit, bet vinji visu baigi samudzinaja kopa un viss notika par atru, gandriz vai ka spiderman agrajas serijas, ka no vienas lietas pa teisno uz otru.

Patika, man reali patika ta draudzibas attainosana, ta tiesam baigi lidz sirdij aizgaja.

BTW: Varbut palaidu garam, bet vai vinjam bus kads turpinajums ????????

--------------------
You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright.
You do the kind of stuff that Prince would only sing about.
Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..."
+Quote Post
deleted-ray
post Jan 20 2005, 18:06
Post #18

Heimin
*

Peec desmitaas seerijas man saaka palikt garlaiciigi.
+Quote Post
jurc
post Jan 26 2005, 01:49
Post #19

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Tāks... noskatījos līdz galam. Šo animi pieskaitu pie tādām kuru vajadzētu redzēt katram, jo tur ir ielikts savs stils.
Ļoti nepatika tas ka sākumā skatoties pirmās sērijas tu sagaidi no šīs animes kautko labu un intresantu, bet vēlāk viss saputrojas ar to ka sāk stāstīt pagātni. Un pie tam vēl 2x. Būtu ta labāk uztaisījuši tā ka anime sākas no pagātnes un beigās nonāk līdz tagatnei... tā visu pēc kārtas. Vēl likās dīvaini ka 23 epas beigās rādīja ka nākamā epa sauksies "Change" bet īstenībās saucās "Wandering", kas liek aizdomāties ka bija domāts turpinājums, bet beigu beigās uztaisīja final sēriju. Un vispār visās epās kopā nebija tik daudz joku kā pēdējā. No šis animes mierīgi varēja uztaisīt 2 atsevišķas animes! Echii tur bija ok... ne par daudz ne par maz! Gribējās lai tur vairāk tiktu parādīta Aya Natsume, jo tā man likās viss kawaiii personāž šajā animē!
Visā visumā Tenjou Tenge ir skatāms gabals. Un arī rakstāms matricās un liekams kolekcijā ar domu ka vecumdienās būs jānoskatās vēlreiz!

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Spectre
post Mar 10 2005, 12:35
Post #20

Hentai

From: Bristol, UK

Vakardien noskatijos 8 min OVA kuraa bija teikts 16.03.2005 DVD release date ... nu karoche KAAWAAIII unnn rolleyes.gif ECHI protams, bet nu iskataas ka buus okej saucaas ULTIMATE FIGHT ... nuu dziivosim redzeesim protams ka gaidiisim happy.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
jurc
post Mar 10 2005, 12:57
Post #21

Tennou

Uhu.. es ar vakar noskatījos.. Izskatās ka tiešām būs daudz labāka nekā TV, vismaz kaujas ziņā, bet nu pats TV arī nebija slikts! Atkal kārtējā Nagi Souichirou cīņa par to ka viņš nav pietiekoši spēcīgs un mēģinājumi kļūt spēcīgākam.
gaidīšu ar nepacietību OVA`a..

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Spike
post Mar 16 2005, 22:53
Post #22

Jinushi
**

From: Riga,Visku 15

Muzika(pirma) laba bet vis parejs man nepatika paskatijus visus serijus(gandriz)ar fast forward sad.gif

--------------------
imageLove & Peace,Love & Peace,Love & Peace
+Quote Post
Revol
post Mar 18 2005, 16:39
Post #23

Koushaku

Un taa shodien ir iznaakusi pirmaa seerija no Tenjou Tenge: Ultimate Fight OVAs.
Torrentu var dabuut te - Shinsen-Subs BT
ed2k://|file|[Shinsen_&_A-S]_Tenjou_Tenge_OVA_1_[0FD3E134].avi|244912128|C2F0A48EBCCDD7021E57B5AEA4472C59|/
veel var no irc botiem Shinsen-Subs irc kanaalaa dabuut.
Lai arii veel neesu paspeejis novilkt, tomeer zinu ka kvalitaatei jaabuut ljoti augstai[vismaz video], jo encoders ir Jcubed [bijushais Anime-Legion encoders, tagad pieveersies fansubu pasaulei un encodos prieksh Shinsen-Subs]

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
Spectre
post Mar 19 2005, 23:03
Post #24

Hentai

Ehhhh pirmaa pirmaa tapat kaa pirmaa anime bija kas patiikams atkal ieraudziit Soichiro Aya Maya utt... next epa solaas buut laba Aya pret Maya ies pa gaisu .... acctuallly cilveekiem kuriem ir labi ar JAp val var jau tagad novilkt otru OVA no tokyo saita ^^

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
-nDigo-
post Mar 19 2005, 23:23
Post #25

Danshaku

From: home

ir kaads saits no kura vareetu navilkt taas jaunaakaas seerijas?
es veel neesu lidz galam noskatiijies pirmaas, bet driiz pabeigshu skatiities...

--------------------
+Quote Post
SheWr
post Mar 20 2005, 01:38
Post #26

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

Man taa saakuma dziesma liekas hipnotiska. Nav gluzhi mans stils, bet es tik to klausos un klausos.........image Nu bet vispaar veel neesmu visu noskatiijies. Itkaa ljoti labs anime. Kautinji labi un Ecchii ar ne vainas nav.

--------------------
image
+Quote Post
jurc
post Mar 20 2005, 17:26
Post #27

Tennou

iekš anidb rakstīts ka ir nosūbota arī otrā epa... wiiiiiii............

kačājam te Torrent

Updated:
Noskatījos abas epas ovai.. Nu.. Vienkārši turpinājums seriālam.. nekas vairāk.. Liekas ka pat sliktāk ir uzzīmēts kā seriāls, bet tā pat bija labs! Comedy gabali bija labi biggrin.gif Noskatoties pēdējo epu, sajūtas bija tādas ka jābūt vēl, jo nekas netika novests līdz galam... Un tā arī ir...

30.03.2005 solās iznākt OVA Tenjou Tenge: The Past Chapter. Gaidīšu ar nepacietību.. Tik tas nosaukums diezkā nepatīk.. Bet nu cerēsim ka kādu muviju arī izlaidīs...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Spectre
post Mar 21 2005, 01:39
Post #28

Hentai

Nee nu kaads flash back arii bija gaidaams tas jau skaidrs, bet nu gaidu kautko awesom from souchiro new power un ir aizdomas ka Ryuugan ar vaidzeetu kaadu lomu nospeeleet ^^

--------------------
IPB Image
+Quote Post
FaNtA
post Mar 21 2005, 20:46
Post #29

Danshaku

From: uz pasūtijuma ^_^

noskatiijos abas OVA serijas, likaas diezgan labi, iipa6i nekas neatšķiraas no paareejaa, man itkaa patiik bet nu taa :/ es biju cereejis kko iespaidiigaaku

--------------------
/moo
i has a signuchar
and i did it for the lulz.
+Quote Post
kaarleens
post Mar 22 2005, 17:32
Post #30

Hentai

From: Jelgava

nez nez man taadi viduveeji iespaidi peec ovas katraa zinjaa teikshu ka nekaa mega cool nebija, bet nu fanaati jau protams nepiekritiis. Ma joprojaam veel liekas ka seriaals sevi izsmeela tad ka saakaas bezgaliigaas gremdeeshanaas atminjaas dry.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43