![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es iegrimu tajās atmiņās i tālāk netieku. Pie kādas 14 sērijas iesprūdu
![]() |
<Graph> |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
Esmu redzeejis tikai dazzas tenjo tenga seerijas, gribaas redzeet veel citas tikai slinkums ka4aat no dc++ jo citur nevaru atras
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(<Graph> @ Apr 28 2005, 13:57) Esmu redzeejis tikai dazzas tenjo tenga seerijas, gribaas redzeet veel citas tikai slinkums ka4aat no dc++ jo citur nevaru atras ![]() "tikai slinkums ka4aat"..... Heh.. to tev gan nevajadzēja teikt.. Ja slinkums kačāt, tad ko tu vispār te dari? Tev te drīzāk būtu jāpiedāva n-tie linki kur var nokačāt Tenjou tenge doujinshi, paziņot visiem ka ir nosūbots TT movie.. nevis te visiem stāstīt ka slinkums kačāt... Nu ta nekačā un skaties Triple X... -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
It's easy to say harsh words and to blame a person, but it's hard to direct him on the right way.
![]() Iesaku daudz nesuudzeeties un paleenam saakt kachaat taalaak, sakraaj kadas 5 epas un noskaties, tad jau maniis vai atkal leenaam kachasi 5 epas vai arii gaidiisi triicoshaam rokaam, kad atnaks next epa un vinu noskatoties luukosies kaa naak next epa =) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pareizi, nekačā. šovs nav tā vērts lai viņu skatītos un nožēloju nelietderīgi izpurgāto laiku. Tenges galvenās "vērtības":
1. Lieli pupi; 2. Neloģiska, tizla čaru uzvedība; 3. absurds sižets (videne, kurā skolēni mierīgi viens otru galina nost ![]() 4. Lieli pupi (piedodiet, ka atkārtojos, bet pupi tiešām ir lieli un daudz). Ja kāds grib iebilst, laipni lūdzu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja kadam nepatik lai neskatas, bet netraucejiet citiem.
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 29 2005, 12:59) Es tev traucēju skatīties? Ja traucēju tad pastāsti kā tas izpaužas? Man domāt, man ir tiesības uz savu viedokli un ir arī tiesības to brīvi paust formā, kas nav traucējoša vai aizvainojoša citiem foruma dalībniekiem. Vai varbūt tomēr nav? Jā, es uzskatu, ka TT ir tizla anime un ja vajadzīgs varu to arī pamatot. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
man bija besis ka4aat tikai tapee ka ir dazziem stulbas maasas kuras nesaprot kas notiek un visu izsleedz aaraa kas vinjai nav vajadziigs
![]() -------------------- ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Who cares ka tev māsa? Bet vispar tenjou tenge diezgan interesants anime. Žēl ka mazliet pārsīlēts.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Šodien beidzot tika nosūbots Tenjou Tenge: The Past Chapter. Suberu grupa nav īpaši populāra - Atlante-Team-Fansub, bet nu izvēles šā vai tā nav!
Bittorent mIRC bot -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 2 2005, 21:43) Šodien beidzot tika nosūbots Tenjou Tenge: The Past Chapter. Suberu grupa nav īpaši populāra - Atlante-Team-Fansub, bet nu izvēles šā vai tā nav! Bittorent mIRC bot Lai nebuutu paartseigumi jaabriidina ka subota ir franchu valodaa ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Revol @ May 2 2005, 21:57) eeee.... tu to nopietni???? Fak.. es jau tā sapriecājos.... ![]() ![]() bet nu vismaz jānovelk jāapskatās par ko tur vispār ir.. vēlāk būs jānovelk ar eng subiem... -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Apr 29 2005, 14:05) QUOTE(Janus @ Apr 29 2005, 12:59) Es tev traucēju skatīties? Ja traucēju tad pastāsti kā tas izpaužas? Man domāt, man ir tiesības uz savu viedokli un ir arī tiesības to brīvi paust formā, kas nav traucējoša vai aizvainojoša citiem foruma dalībniekiem. Vai varbūt tomēr nav? Jā, es uzskatu, ka TT ir tizla anime un ja vajadzīgs varu to arī pamatot. Pamato gan, es nespeeju saprast, kas tev nepatiik lielaas kruutiis? ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nospoileroshu >>>> TT muuvijis ir Recaps
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Spectre @ May 5 2005, 10:07) Nospoileroshu >>>> TT muuvijis ir Recaps ![]() Paldies aiztaupiiji lieku megabaitu vilkshanu ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:35 |