IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Tenjou Tenge, fight fight and bikinj ecchii
Chufanzo
post Jul 2 2005, 23:42
Post #46

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga...

Man seriaali patiik, kuros ir ecchi taapeec arii nenjeemu veeraa dazhas lietinjas, galvenais, ka bija pietiekoshi daudz romances un kaut cik sakariigs sizhetinsh. Ja buus turpinaajums, es noteikti skatiishos...

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Aektan
post Jan 29 2006, 18:10
Post #47

Jinushi
**

Vai 24 serija ir pedeja? kaut ka škiet ka story nav beigusies

--------------------
+Quote Post
Kaede
post Feb 27 2006, 18:59
Post #48

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Kopumā liekas uztaisīts tīri labi. Noskatījos kādas 2 sērijas pagaidām. Nu tā- iktā jau skatīties var, bet es neteikšu, ka pagaidām mani tas viss baigi sasitītu.
Un sanāk, ka 24 ir pēdējā sērija... rolleyes.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Spectre
post Feb 28 2006, 11:04
Post #49

Hentai

From: Bristol, UK

QUOTE(Chufanzo @ Jul 2 2005, 23:42)
Man seriaali patiik, kuros ir ecchi taapeec arii nenjeemu veeraa dazhas lietinjas, galvenais, ka bija pietiekoshi daudz romances un kaut cik sakariigs sizhetinsh. Ja buus turpinaajums, es noteikti skatiishos...
*

Ir vēl Tenjou Tenge OVA - 2 epas tas tipa kas peec tam notiekas ... bet nu arii tur ir tāli līdz patiesībai. Prelimenary figti (par kuriem tika minēts 24-tajā epā) tā arī palika nākotnē tongue.gif

Vēl ir TT mūvijis bet nu tas ir tāds recaps uz 24 epām + pa vidu salikti vēl pāris eechi ainas un viss ... <- nekas ipash .. hvz gaidam next ovu or seriala turpinajumu or negaidam neko ... smile.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Kaede
post Mar 4 2006, 17:51
Post #50

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Noskatījos līdz beigām. Biju krietni nepamierināta. Līdz pat pašām beigām no kaut kāda vidus saglabājās nemitīga spriedze, bet beigas mani pilnīgi neapmierināja. Nu- tur tā arī nekas līdz galam netika pabeigts, tā Aya atkal kā aptrakusi skraidīja pakaļ tam Nagi, bet tas tak ir pilnīgi stulbi, šitā skraidīt pakaļ kādam, kuram tu pat nepatīc kā sieviete...
Nu, pati kopumā anime ļoti laba, bet tās beigas... dry.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Righorn
post Mar 5 2006, 04:11
Post #51

Danshaku

From: Pie kompja

Es nesen redzēju filmu, man jau patika. Nāvīgi daudz "akšns"! Tik man likās, ka tas viens vecis bija pārāk stiprs(tas kurš beigās to pāšnāvību uztaisīj)! Tā jau viss baigi smuki, sazīmēts labi, piedomāts klāt ar ir! Anime skatāms!!(kaut gan vēl pie seriāla nēsmu ķēries)!
+Quote Post
Kikumi
post Apr 15 2006, 22:15
Post #52

Ecchi-san

From: Rīga

Noskatījos. Teiksim tā, beigas bija galīgi ne tas, ko gaidīju. Būtu vismaz parādījuši, kurš tad tur beigās gūst virsroku. No grafikas viedokļa jāsaka, ka ir tīri labi. Mazliet par daudz ecchi, bet pie tā var ātri pierast. Tracināja nemitīgā braukšana pagātnes notikumos (lai gan, kurā anime tad tā nav). Nja, un tēli... Kā jau visur. Viena traģiska personība, padumjais džeks, viņa gudrais draugs un meitene, kas kā akla skrien tam dumiķim pakaļ.

Teikšu tā: anime tīri laba, ja piever acis uz nemitīgo ecchi un nepabeigtajām beigām (kaut kā jocīgi skan, bet nezināju, kā lai savādāk pasaka).

P.S. Ova arī likās nepabeigta. Nu kāpēc gan tas tā bija jāatstāj? Grr... ph34r.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Keydan
post Apr 19 2006, 08:06
Post #53

Key-dano

I totaly hated this Anime dry.gif I was thinking it would be more FIGHTING and less soapopera. The drama spoiled this Anime!
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43