![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
ES skaijos un man tās acis tāāāa patika!
![]() Labinieks! ![]() |
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
@Pakkun, ir ir lol... nju šādas tādas proporciju novirzes animes skicēs jau ir pieļaujamas, ne? XD
QUOTE(Seila @ Jul 9 2006, 20:27) Jā krāsas kā jau iepriekšējiem darbiņiem arī šim ir ļoti patīkamas. Tomēr kārtējo reiz gribas pievērst uzmanību acīm, jo tieši šajā zīmējumā tās izskatās viss izteiksmīgākās. Nevaru nepieminēt arī lielisko zilās un zaļās krāsas kombināciju uz pelēka fona. Yay dankoo! ^^ jep, manuprāt zilzaļs salikums uz pelēka labi kontrastē hehe ^^ @ayame, paldiesiņš ![]() TE <<< var ievērtēt vēl āris acis XD |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ja tavs pirmais darbs bija skice tad kas tad ir mani darbi ....
Malacis -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Baigi forši krāso... Gribētos zināt kāaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
@Erik4xp, ar photoshop cs2; soft/dry brushes
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
es nez...man vinja taada nedziiva izskataas...kkas shkjiet ar tiem atsleegas kauliem nav taa....
bet nu actinjas....vnk apburoshas...taac smukinjsh spiiduminjsh...iekshaaa..... man liekas tev tieshaam vajadzeetu ilgaak pacensties un ruupiigaak...tad jau noteikti darbi buutu super.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |