![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tu te zīmē vai centies man acis izdedzināt? :S
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
visai iipatneeji, bet gaužām vienkārši, kaa buutu ar nelielu detalizāciju....
man taa šķiet,ka tu koncentrējies uz krāsošanu, bet uz saturu ne. pag, negribi pamēģināt izkrāsot kaadu mangas bildi -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
nu tigra2 kad atsutisi lai krasotu? jau dienas pagaja..
![]() ![]() This post has been edited by Cow: Oct 31 2006, 23:03 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pagāja mēneši, un mangas bildes tak var dabūt ja vien uziet uz google un paprasa: manga...
vari meeģināt šo: ![]() chibi!>< -------------------- |
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
eY dirst
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es atvainojos, bet par ko domaa moderi?
![]() Nejaushi uzklikskinot uz kaada shaada topika var dabuut trieku. ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ar kāju pa pakaļu un laukā.
![]() ![]() Neesu es moders,bet warn gan jāuzliek. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
eY dirst ![]() Jau biju... ![]() atsuuti man virtuaalos banaanus, savaadaak nolaadeeshu. >:( Pie tam, nav jauki izmantot necenzeetus vaardus shai forumaa, jaasaka: -Ej kakinjaat un noslauci dupsiit' lai biksiites tiiras... (un piebilsti) Lāchukinj, kakjeniit, runchuxinj, vai kautko tamliidziigu. Tā kā macieties tauta, ne tikai šis cilvēks tāds neizglītots... -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
![]() -------------------- No name superhero
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
10 es iestaajos maakslas skolaa...
there for u s.ck! ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
a, es 9 gados iestaajos maakslenee
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Feb 1 2007, 23:27 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 22:42 |