![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE 5. onaanisms nav kaitiigs, kaa saka, `onanizm ukreplaet organizm` Tāpat saka, ka ar masturbāciju tu neglābsi nāciju. Go figure... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 15:33) QUOTE 5. onaanisms nav kaitiigs, kaa saka, `onanizm ukreplaet organizm` Tāpat saka, ka ar masturbāciju tu neglābsi nāciju. Go figure... he he he.. GM tev ir liela veelme glaabt naaciju?? es kaut kaa nemanu ka tev pasham buutu lielas tieksmes uz SHAADA veida naacijas glabshanu... ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE 4. ko noziimee ha-san veidiigais? Ar prieku paskaidrošu kā ALK atzītais Ha-sanu eksperts. Ha-san veidīgie, jeb Homo Hasan Naturalis ir īpaša homo sapiens sapiens attīstības pakāpe, kuras būtiska pazīme ir Darvina teorijā aprakstītajam procesam pretējas darbības veikšana, proti, regresēšana. Ha-san veidīgie parasti zaudē normālam humanoīdam raksturīgās tieksmes uz vairošanos, zivīm un gaļas ēdieniem savā uzturā, kā arī izvēlas bēgt no savas nožēlojamās eksistences alternatīvā pasaulē, proti, specifiskā multeņu kategorijā, kuru pieņemts apzīmēt kā "anime". Brīvā dabā Ha-san'i parasti ir sastopami diezgan reti. Tā kā šī suga atrodas barības ķedes pašā apakšā (tb - uzreiz zem planktona un citiem mikroorganismiem), tad viņiem nākas izvairīties no kontaktiem ar citām deģenerējušamies homo sapiens sapiens pasugām, kā, piemēram, homo urla vai homo niggeris niggeris. Taču, ja arī kāds Ha-sans saņemas pamest savu ligzdu un doties plašajā pasaulē, viņš parasti to nedara viens. Ir pierādījies, ka Ha-sani labprātāk siro baros, jo tā viņi jūtas drošāki un briesmu gadījumā ir cerība, ka agresors uzbruks kādam citam bara Ha-sanam un pārējie primāti paspēs aizbēgt. Kā jau minēju, Ha-sani ir zaudējuši vēlmi un spējas reproducēties, tādēļ jauni sugas pārstāvji tiek iegūti asimilācijas ceļā. Kā sabiedrības nīsta un nesaprasta daļa Ha-sani ir pamanījušies veiksmīgi maskēties. Ilgu laiku valdīja uzskats, ka Ha-sani ir iedomu auglis, gluži kā jetijs, Lohnesa briesmonis vai sevi cienošs vīrietis, kas nelieto alkoholu. Taču National Geographic manīgajiem fotogrāfiem ir izdevies notvert savos objektīvos vienu no vecākajiem Ha-saniem, kurš spējis izdzīvot skarbajos savas dzīves apstākļos un turpina pildīt Ha-sanu pulka barveža funkcijas. So behold and beware: Zenofex: Bilde izņemta, brīdinājums: Lūdzu bez personāliju apvainošanas. This post has been edited by zenofex: Jul 12 2006, 17:56 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ha-sani ir agstākās attīstības pakāpes homo sapieni sapieni. Tāpēc skaties un mācies, un nav ko atpalikt no bērnu attīstības, kur nu vēl no pieaugušo...
![]() This post has been edited by Hikaru: Jul 11 2006, 17:20 |
GM |
![]()
|
QUOTE Ha-sani ir agstākās attīstības pakāpes homo sapieni sapieni. Vēlreiz rūpīgi aplūko ŠO bildi un apsver vārdu kopas "augstākā attīstības pakāpe" nesaderību ar uzskatāmo izglītojošo materiālu. Sūdīgs students no tevis, sūdīgs. Sēdies, divi! This post has been edited by GameMaster: Jul 11 2006, 17:21 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Game Master. Bee nice... And *sensored by lastguru*
This post has been edited by lastguru: Jul 11 2006, 20:44 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
![]() P.S. Cēsis - 800 pasākumā noteikti būšu! -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 11 2006, 17:38) nu noteikti kaadam atkal jaasaak offtopiks, ne? -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Hmm, apeeshanas tradiicijas forumaa tiek piekoptas kopsh laikiem, kad sheit paraadiijaas pirmais pokemons (un tikpat aatri pazuda). Diemzheel, Yugio fanu uzpluudus mees nepaarcietaam, taapeec pamazaam bet neatlaidiigi pokemoni iefiltreejaas un veiksmiigi asimileejaas muusu sabiedriibaa. Tomeer, lai arii pasaule ap mums mainiijaas, apeeshanas gars ir palicis iekshaa. Forumu administraacijai, kurai buutu jaanodroshina buutiskais meerkjis "This land is made of Love and Peace", ieraugot apeeshanas postus, iegrimst nostaljgjijaa un akmens stingumaa raugaas aiz horizonta, leeni paar vaigu notekot pazaudeetaa neatguustamiibas asarinjai. Taapeec arii shaadi saliidzinoshi jauni apeeshanas miileetaaji un to izveidotas organizaacijas tiek ne tik vien kaa pieciestas, bet arii aizsargaatas.
Nu man ljoti gribas Ha-san iepaziit dziivee. Ar lastguru es tiku sabiedeets, bet smagi paarspiileeti. Varbuut Ha-san beidzot buus pietiekami otaku cilveeks, par kuru man fanot. Gamemaster, vai tu apstriidi to, ka bildee atteelotais maaciibu materiaals ir augstaakaa meeraa izgliitojoshs. Veelos atziimeet, ka zinaashanas katram ir savaa veertee, taapeec arii shaads materiaals daljai cilveeku ir ljoti veertiigs. Tu, protams, vari meegjinaat apstriideet, ka par zinaashanu veertiibu meerauklu ir jaaizveelas cilveeces naakotnes attiistiishanas iespeejas, ko nodroshina shiis zinaashanas, bet, kad gundam roboti atnaaks un tevi piekaus... atceries! No otras puses veelos piebilst, ka man pret Ha-san un tevis mineetajiem sliktumiem nekaa nav, taa kaa, Ha-san liekas pietiekami normaals cilveeks (peec edg standartiem). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
GM |
![]()
|
QUOTE kad gundam roboti atnaaks un tevi piekaus... atceries! Es paļaujos uz to, ka tu edg mani brīdināsi un, ja vajadzēs, aizstāvēsi ar savu tēvu tēvu zobenu. Lai nu kā - Ha-sana materiāls nebūt neceļ šai sugai neslavu. Suņi kož, kaķi skrāpē, Bengālijas lapu truši izdala nepatīkamu fermentu, bet par tiem mēs neklusējam un šos trūkumus neslēpjam. Varbūt kādu dienu, kad Ha-sanu paražas būs izpētītas līdz pēdējam sīkumam, mēs par viņiem rakstīsim daudz vairāk laba, nekā slikta. Lai tas notiktu gan visticamāk būs jāizmanto cilvēku sen piekoptā pirmātu (un principā - visu zvēru) pētīšanas taktika, proti - visi supostāti jāsadzen krātiņos, jasadursta ar ķimikālijām un jānovēro sēžot restu šajā pusē. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Da ko juus piekasaties tam ha-sanam? kaads ko teica par to ka shis nedzer??? dzer vinjsh, nevajag te neslavu celt. es nedzeru, bet vinjsh dzer
![]() ![]() Jaa, un atshkjiriibaa no jums, miiliishi, bez ha-sana nenotiktos anime-festi, kurus juus labpraat apmekleejat... Tad veel, man protams ir prieks ka jums veidojas saturiiga diskusija, lai gan lielaaks prieks man buutu ja taa veidotos pa teemu (piemeeram, apceljot ceesiis ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
< fonaa dungaajiens par fleimu / trolljiem >
gamemaster: vai driikst pajautaat kas tev dziivee slikts noticies, ka tu meegjini personiigi apvainot citus? pie tam hobijaa, kas ir vairumam shejienieshu forumaa tieshi ar sho hobiju saistiitu? parasti defekaacija tiek veikta lai atbriivotos no spriedzes. interesanti, kas tev ir radiijis spriedzi. imho ja kaut kas liekaas nepienjemams visproduktiivaak ir sheit neiegriezties vispaar? jeb tomeer pashapzinju vairaak uzlabo sektantiska spredikjoshana/meegjinaajums paarmaaniit savaa ticiibaa? |
GM |
![]()
|
QUOTE < fonaa dungaajiens par fleimu / trolljiem > gamemaster: vai driikst pajautaat kas tev dziivee slikts noticies, ka tu meegjini personiigi apvainot citus? pie tam hobijaa, kas ir vairumam shejienieshu forumaa tieshi ar sho hobiju saistiitu? parasti defekaacija tiek veikta lai atbriivotos no spriedzes. interesanti, kas tev ir radiijis spriedzi. imho ja kaut kas liekaas nepienjemams visproduktiivaak ir sheit neiegriezties vispaar? jeb tomeer pashapzinju vairaak uzlabo sektantiska spredikjoshana/meegjinaajums paarmaaniit savaa ticiibaa? Nē, es vienkārši izvairos no dzīves pabērniem a la Ha-sans un līdzīgie. Vari mani par to nosodīt? Nedomāju vis. Labāk tā vietā, lai mocītos šaubās par manas dvēseles mieru, apdomā, kur novilkt vēl nenoskatītās animes - produktīvāk izmantots laiks. Māte Terēze un Martins Luters Kings ir labs apliecinājums tam, ka tukša moralizēšana ne pie kā laba nenoved. Protams, ja ir vēlme rādīt piemēru jaunajiem forumiešiem un solidarizēties ar vietējo frīku komūnu, be my guest. Katram sava vieta dzīvē. QUOTE par to vai shis eed galju nezinu, bet ja kaads apvaino visus vegetaarieshus tad man laikam laiks atbildeet, jo pats esmu vegetaarietis, -- Jums vnk laikam skauzh ka vinjsh ir gudraaks par jums Jā, mēs skaudībā melnējam par to, ka tev aplaudē visas brīvās pasaules zivis un vēl dzīvo vistu kopiena. Kudos! -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 01:50) QUOTE < fonaa dungaajiens par fleimu / trolljiem > gamemaster: vai driikst pajautaat kas tev dziivee slikts noticies, ka tu meegjini personiigi apvainot citus? pie tam hobijaa, kas ir vairumam shejienieshu forumaa tieshi ar sho hobiju saistiitu? parasti defekaacija tiek veikta lai atbriivotos no spriedzes. interesanti, kas tev ir radiijis spriedzi. imho ja kaut kas liekaas nepienjemams visproduktiivaak ir sheit neiegriezties vispaar? jeb tomeer pashapzinju vairaak uzlabo sektantiska spredikjoshana/meegjinaajums paarmaaniit savaa ticiibaa? Nē, es vienkārši izvairos no dzīves pabērniem a la Ha-sans un līdzīgie. Vari mani par to nosodīt? Nedomāju vis. Labāk tā vietā, lai mocītos šaubās par manas dvēseles mieru, apdomā, kur novilkt vēl nenoskatītās animes - produktīvāk izmantots laiks. Māte Terēze un Martins Luters Kings ir labs apliecinājums tam, ka tukša moralizēšana ne pie kā laba nenoved. Protams, ja ir vēlme rādīt piemēru jaunajiem forumiešiem un solidarizēties ar vietējo frīku komūnu, be my guest. Katram sava vieta dzīvē. Tā kā man par Cēsu lielo jubileju sakāms nav nekas tad lai arī mans spļāviens iet kopējā žults traukā. Cien. GM, uzkrūvēts pašvērtējums (tavā gadījumā tas spraucas ārā pa visām škirbam) līdzīgi kā tevis piesauktā moralizēšana nav lietas ar ko bakstīt citiem acīs, saku pēc paša pieredzes. Paudīšu pārdrošu minējumu: datorspēļu pasaulē dzīvojošs īpatnis, kura dzīves rutīna reizumis mijas ar spontāniem socializēšanās (uz alk. un pseidopatriotisma bāzes veiktiem) mēģinājumiem, kurš dievina ASV popkultūras zīmolus taču vienlaikus nekavējas paust nicinājumu un riebumu (slēptu vai atklātu), pret visu citu, ko adekvāti uztvert traucē paša vecums un seklā kultūrbagāža, tad lūk, šis īpatnis uz pārējās sabiedrības frīkometra skalas atrodas tikai nedaudz zemāk kā t.s. dzīves pabērni Ha-sani. Patiesībā jūs esat blakus, tikai dažādās kategorijās. Apsveicu un veiksmi turpmākajā radošajā dzīvē, "kolēga". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 23:52) hmm, tad jau es nepiedeeru pie hasanveidiigajiem... slava bogu... starp citu, pats arii darbojos geograafijas jomaa tagad =D jauno geograafu skola (super iestaade) man taa vien liekas ka te kaads vai kaadi vairaki ir nevis homo sapiens sapiens, bet gan homo sabiezpiens sasviests ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |