![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
"Normāls" ir jēdziens, kas ir defineejams tikai relatiivi pret cilvēku massām. Normāls ir videejais statistiskais. Un vidējais statistiskais, jeb normālais cilvēks neko pasaulē nenosaka (kā jau Roze pateica). Normāls cilvēks ir tikai zobratiņš. Tiekties pēc normālības ir ... droši, bet ilgtermiņā diezgan bezjēdzīgi.
Vai triekt krāsas uz papīra ir bērnešķīgi? Un apjūsmot to triepšanu? Un ja tās krāsas kustās? Pasaki to augsto aprindu cilvekiem, kas regulāri apmeklē mākslas galerijas, lai baudītu ar dažādiem pigmentiem saķēpātus audekla gabalus. Apjūsmot ilistrācijas no Vinnija Pūka grāmatas ir tikpat bērnešķīgi, kā apjūsmot Pokemonus (t.i. diezgan bērnešķīgi). Bet savukār apjūsmot, piemēram, NGE vai Ghost in the Shell ir tikpat bērnešķīgi kā apjūsmot Dali vai Van Gogh (t.i. nepavisam nav bērnešķīgi). -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Sipps, es nesaprotu, kādēļ Tu tērē enerģiju, deldē taustiņus un nosit laiku piedaloties šajās kopumā ņemot neauglīgajās diskusijās?
Vai tiešām sev par mērķi esi noteicis pārveidot šos cilvēkus, kas skatās japāņu animāciju? Pierādīt, ka tas ir slikti? Ko Tu iegūsi, to paveicis, un vai tas atmaksāsies? Varbūt nemaz nav vērts? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(zenofex @ Jul 13 2006, 14:00) Sipps, es nesaprotu, kādēļ Tu tērē enerģiju, deldē taustiņus un nosit laiku piedaloties šajās kopumā ņemot neauglīgajās diskusijās? Vai tiešām sev par mērķi esi noteicis pārveidot šos cilvēkus, kas skatās japāņu animāciju? Pierādīt, ka tas ir slikti? Ko Tu iegūsi, to paveicis, un vai tas atmaksāsies? Varbūt nemaz nav vērts? protams ka no ta nav pilnigi nekadas jegas un nekas netiks ne noskidrots ne pieradits. nav nekada merķa neko mainit vai ieskaidrot. TEV patik daudzas lietas ar man protamas patik citas un viena no sim lietam ir disputs publiskaja interneta telpa, lai ari cik jedziga vai bezjedziga ta ari nebutu.katram savs. saja foruma es tomer esmu lai ar vienu aci iemestu par to kadi janakie seriali un janakas novitates,tas ka es pats nerakstu neko vel neko neliecina, jo rakstit "tiko noskatijos 12 seriju loti patieka", man liekas muļķigi un pašam raksit recenzijas parak slinks labak pagaidu kad kads kautko ieraksta un ja atzistu savai gaumej par labu esam, varbut ari noskatos This post has been edited by sipps: Jul 13 2006, 18:13 |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
brrrrr nu teikshu viss shis topiks ir pilniigais sviests
![]() Personiigi es skatos anime, jo man vinja patiik un pilniigais poh par to ko domaa citi. Nekorekti apvainot cilveku kuram ir vaaja redze un taapeec biezas briles. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Wah.. izlasiiju shito.. Man jau agraak bija sajuuta, ka agraak vai veelaak paraadiisies shaada veida diskusija, kur GM un sipps diskutees ar visiem pareejiem par teemu `otaku normalitaate`.
Kaads te pamatdomaa propogandee normalitaati n sabiedriibas uzskatu pareiziibu.. aizgaaja kaut kaadas nez no kuraam debesiim izraktas aksiomas, ka buut normaalam un ieklauties apkaarteejaa sabiedriibaa ir kaut kaadaa meeraa labaak nekaa taadam nebuut. No kurienes tas? Un kamdeel taa? Kaada velna pec man vajadzeetu by default ticeet, pienemt sabiedriibas uzskatus par saveejiem? Kaa jau aigarius izteicaas, ka buut normaalam ir buut zobratinam.. Zobratinam, kas ir dala no siteemas, kam individuaali nav lielas noziimes.. zobratinam, kursh pienem sisteemas, kuraa tas atrodas, meerkus un noziimi arii par saveejo.. melnam un mazinam.. Kursh teica, ka sabiedriibaa pienemtas normas ir pareizas un taam buutu jaapiekriit, jaapaklaujas, tikai taapeec, ka dziivojam starp cilveekiem, kuri pieder pie shiis sabiedriibas? Un kaa defineet vaardu `pareizs`? Tak piekaast, ko domaa sabiedriiba. otaku paliek otaku. Un ja kaadu tas tracina un vinsh nespeej ar to samierinaaties, tad lai meklee virvi un ziepes. Taa arii neviens neatbildeeja uz jautaajumu: kadeel? Kamdeel jums traucee citaadi un diametraali preteeji domaajoshi cilveeki? (saak atgaadinaat sava vieda rasismu ![]() Toch sviests.. ![]() PS. Vispaar tas viss beidzaas jau sheit ... This post has been edited by xikes: Jul 14 2006, 08:03 -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(xikes @ Jul 14 2006, 06:11) Atbilde ir ietverta pašā jautājumā: tāpēc ka ir citādi un diametrāli (šādam apzīmējumam nevēlos piekrist) pretēji domājoši. Ko vēl citu vajag zināt? Ja cilvēks ir radis domāt melnbaltās kategorijās (pats vienmēr ieskaitāms baltajā) tad tādu tikai kaps vai nozīmīgi dzīves notikumi (paaugšanās?) var mainīt. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 14 2006, 10:03) Ja cilvēks ir radis domāt melnbaltās kategorijās (pats vienmēr ieskaitāms baltajā) tad tādu tikai kaps vai nozīmīgi dzīves notikumi (paaugšanās?) var mainīt. Nu ja.. taa jau ir.. Oh well.. gaidiisim, redzeesim.. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
+ nevar ignoreet taadas lietas kaa pedagogjiskaas tieksmes, pasaules glaabshanas tieksmes (pasaule gan peec taa nav prasiijusi, bet .. ;> ). imho daudziem ir shie truukumi / veelmes (t.sk. - man), un prasa apzinaatu ierobezhoshanu / piebremzeeshanu (v chuzhoi monastirj so svoim ustavom njehodjat?). vieniigais zheel, ka meegjinaajumi paaraudzinaat otakus iraid postoti otaku forumaa, nevis citur, more generic / non otaku forumos, saietos, sabiedriibaas.
This post has been edited by Church: Jul 14 2006, 10:56 |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(sipps) tatad tavuprat sabiedribas vairakums nav pietiekams objektivitates kriterijs? Bingo! Cilvēces vēsturē ir N gadijumi kad lielākā daļa sabiedrības ir rīkojusies aplami, tumsonīgi utt.. Varu minēt kaut vai tādus terminus kā "raganu dedzināšana", cik zinatnieku viduslaikos nav pakārti vai uzmaukti uz mieta jo izteikuši atsķirīgas (un vēlak novērtētās kā progresīvas) idejas .. cik cilvēku, kuri piekopj ticību Kabalai, tie tavi "normālie austumeiropieši" nav piebeiguši, lai gan tagad tas ir moderni (redz pat Madonna ir tai pievērsusies) .. tākā es ceru, ka saproti, ka no objektivitātes te ir ļoti maz. QUOTE(sipps) bet pieaugušam cilvekam šada aizrausanas Kas tavā izpratnē ir pieaudzis cilvēks? |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Es īsti Sippi nesaprotu tevu, tu centies gandrīz vai uzspiest savu viedokli OTAKU forumā, kurā visi ir vairāk vai mazāk saistīti ar šo popkultūras veidu.
Tu saki, ka ir slikti būt vecākam par 20 un saktīties animi un tas ir tikai priekš bērniem, tad jau filmas, kur ir rakstīts 18+ tāds joks vien ir, ne? |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
O.M.G.! O_O lasiiju shito visu un smeejos. vai tieshaam klaatesoshie radikaalji, fleimeri da lai kas tie buutu, censhas pieraadiit otaku, ka vinji nav normaali, ka nav labi buut otaku, skatiities anime u.t.t. man taa liekas, ka juus esat galiigi ne tajaa forumaa ieliidushi.
![]() varu pateikt, ka, lai cilveeks buutu pieaudzis, nav obligaati jaabuut taadam un pieaudzis nebuut nav obligaati pieskaitaams pie pieaugushajiem. pfff... mirstiigie ![]() -------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(Shumins) Valsts uztur sabiedrisko domu, lai katrs varētu dod maksimālu labumu un vairāk naudas...Dumji un maz iedzīvotāji nenes valstij nekādus labumus... Tu savdabīgi izsakies.. Kas tad ir valsts (tikai tāds virtuāls veidojums) ja ne paši iedzīvotāji ? Kaut kā jocīgi teikt, ka cilvēks pats nenes sev nekādus labumus šajā aspektā ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jul 15 2006, 15:07) Katram vārgulim ir jābūt tiesībām uz paartiku un realizēt savas intereses, bet paarējie var rauties pēc varas realizēt savas imperiālās idejas un uzkrāt mantiskās veertiibas... Paaraak pretrunīga doma, lai viņa sevi attaisnotu, prasts populisms. Tas pats kas tu vēlēšanas kampaņā bļautu tribīnē - Katram pa zelta stienītim. Atgādina emigrantu uzpūtību, kad šie ieceļo kādā atīstītā valstī, tā saak kačāt pravas. Mantisko vērtību uzkrāšana pati par sevi ir pretrunā ar 'vārguļu' tiesībām uz vienlīdzību. Par tiesībām uz interešu realizēšanu vispār nav vērts diskutēt, paarāk jau nu izkliedēts populisms. Pats vārds 'tiesības' tiek paarāk bieži piesaukts, pat īsti nezinot tā definējumu un reālā pielietojuma nozīmi. Tiesības ir kas tāds, ko regulē vadošā sabiedrības daļa. Un arī tad tu vari deklarēt jebkādas tiesības, ataisnojot tās ar jebkādu iemeslu, kuram ne obligāti jābūt sakarīgam un sevi paskaidrojošama, tikmēr kamēr tavas pašdeklarētas tiesības nesadursies ar kāda cita indivīda pašdeklarētajām tiesībām. Pēc tam jau jūs varat vienoties/izkauties, kaut kā rast kompromisu savās 'tiesībās'. JO nav tāda absolūta dokumenta, kurš regulētu tavas 'tiesības'. Ja nu vienigi kāds reliģiska satura dokuments, kurš tiek akli pieņemts par tiesību standartu, tādi kā korāns, mormoņu bībele un paarējās bībeliska rakstura grāmatas radikāļās reliģijās, kuras noliedz noliedz cilvēka eksistenci kā pašnoteicošos vienību. QUOTE(Shumins @ Jul 15 2006, 19:10) Izveido savu partiju un meģini iegūt vietas saimā, tad sapratīsi kas ir valsts, kad nepārsniegsi 5% barjeru un pa TV rādīs reklāmu, kā Roze tu nopelnīji pirmo miljonu, Vai tev bail no cietuma? Tauta grib zināt ![]() Parastie iemītnieki tāpat kā jebkurā citā totalitārā sistēmā tikai maksā nodokļus ![]() Un kapēc gan tu nevarētu paskaidrot sava pirmā miljona rašanos. Jebšu tavi publiski paustie taisnības kritēriji neatbilst ar tavu darbību? -------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Jul 15 2006, 20:10) Izveido savu partiju un meģini iegūt vietas saimā, tad sapratīsi kas ir valsts, kad nepārsniegsi 5% barjeru Kaads sakars valstij ar vietu saeimā vai kādu partiju? Kāds sakars ar kaut kādiem 5%? QUOTE un pa TV rādīs reklāmu, kā Roze tu nopelnīji pirmo miljonu, Diezvai, jo konkrētais biznesa modelis vairs nav nekas jauns.. Proti ne es būšu pirmais ne peedeejais..QUOTE Parastie iemītnieki tāpat kā jebkurā citā totalitārā sistēmā tikai maksā nodokļus Ideāla valsts koncepcija - maksājam tikai nodokļus.. tā tik turpināt..![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nezinu cik to var mineet kaa reaalu modeli, cik kaa iznjeemumu no likuma. paarspiileeti virs videejaa attiistiita sociaalaas nodroshinaashanas programma vaacijaa vai eg. dazhviet skandinaavijaa ir arii ar kaudzi plashi atziitiem miinusiem. eg. - augstie nodoklji & suudiigaaka konkurentspeeja vs. valstiim kur nav tik lieli nodoklji gan ienaakumiem gan vispaariigi komercdarbiibaa. nav briinums attieciigi iebraucoshie turku puulji uz siltu vietinju un lietas kaa outsourcings. un pa ausu galam padzirdeetie viedoklji samazinaat sho paarspiileeti uzpuusto socnodroshinaashanu no kaudzes sho valstu politikju muteem. + pastarpinaati veel augoshaas citas probleemas ar to saistiitas. imho eg. neonacisms saak reanimeeties kaareiz ka shie iebrauceeji apdraud darba tirguu mazaak konkureet speejiigos burgerus.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |