![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Hmm... peedeejaa laikaa neesmu sekojis liidzi jaunumiem bet cik var noprast runa iet par sanaaksmi kas buus kaad driizumaa laikam... Right??? bet katraa zinjaa es nebuushu/netikshu...
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
es paņemšu līdzi jaunākos skricelējumus. ^^
P.S. varēsiet mani atpazīt pēc tā, ka es izskatīšos pēc galīga frīka T.T noņirgsities - garantēju ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nu ................. [visu iespējamo un neiespējamo slikto vārdu salikums]
Es neiegāju forumā kādu laiku un palaižu šito garām, jo nepaņēmu rīt dienu brīvu.... ![]() Es netieku dah......... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Tomēr paņēmu šodien brīvu... He he he es būšu. Pasākums taču vēl notiek...
![]() -------------------- Lidoju...
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
notiek, notiek, bet aarfija nebuus.
taatad beigaas uz pasaakumu taisaas vien chetri cilveeki ![]() Es, sushi, karamele un erik4xp -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
veelu veiksmi!!lai jums labi klaajas!!
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
baigi jautri gāja teikšu godīgi ^^ tikai uz pasākumiem kas notiks manos bēniņos, mani klasesbiedri nenāks xD
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
jā, nebūtu tu atskrējis to dažu mirkļu laikā mēs varbūt būtu aizgājušas.
Bet ar laivu brauktu e sgan vairs negribu xD man vēl nav nācies tā kārtīgi izžūt T.T |
Erik4xp |
![]()
|
Godīgi es tos dažus mirkļus gaidīju un skatījos vai mani vispār atpazīsiet
![]() Un vispār tā laivu būšana bija tāda riebīga, jo tā laiva man nepatika fuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ![]() Un tādu naudu par to braucienu vajadzēja izdot... ![]() Mums nākamreiz tik tiešām kas riktīgi labāks jāizdomāaa... ![]() Vismaz 10 x labaak... This post has been edited by Erik4xp: Jul 30 2006, 22:40 -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
jā, būtu jāizdomā, kas labāks nekā peldēties smīrdīgā kanālā xD bet man tagad uz rokas ir zilums aira formā
![]() nākamreiz varētu...hmmm nezinu xD P.S. tev mobīlajā vēl arvien tas pats fons jeb nomainīji? xD |
Erik4xp |
![]()
|
Aij lai mammai prieks atstāšu...
![]() -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
*rēc*
bet tev piestāvēja xD P.S. mana mamma ir totāli pret pasākumiem manos bēniņos, bet gan ar laiku viņu pielauzīšu |
Erik4xp |
![]()
|
Par pasākumu - kautko jāsāk domāt, jo atrāk sāksim domāt, jo interesantāks pasākums izdosies...
Un es labprāt satiktos ar citiem CO biedriem. Tā kā gaidām atsaucību... ![]() [Izmisīgi meklēju dzēšgumīju] This post has been edited by Erik4xp: Jul 30 2006, 22:58 -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
piekrītu, jāsāk kustināt smadzenes.
Kurš var piedāvāt labu vietu kur varētu teiksim ''izplesties?'' |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |