![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
viens jautaajums organizatoriem/organizatorei/organizatoram... Kas mums iisti rudenii buus jaadara??
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tas ir viens no variantiem, a tev kas komiksi nepatiik?
unj, dazji varbuut savaaksies nopietnaakam projektam, taa arii buus alternatiiva taa kaa... (varbuut arii koncertu taisiisim XD ) ai labi, izveeles iespeeju netruuks. taa kaa viss buus oki-doki . ![]() -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Nee itkaa pret komiksiem man nava iebildumu... Lai gan ziimeet neesmu meegjinaajis....
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
aa nu jaa un es domaaju, ka KK&KAK ir paaraak garsh nosaukums tapeec varbuut vnk KAKA
![]() (da nee.. tas bija joks) es domaaju, ka CO buutu labaaks. Tāpeec es, kaa pati galvenaa clubu paarsaucu par CO (creative otakus) vai (creative olas) kaa patiik labaak..pie tam CO ir arii citas noziimes piemeeram tvana gaaze... mmmm... nju efekts taadas pats kaa dazjiem reti trakiem otaku vineaa lielaa puulii. Tāpēc,jaunais nosaukums ir CO. -------------------- |
Arfija |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
nju..oki..oki...Liakam jau eraksti sarakstaa...busuhu taa haltuuraa anime ziimeetaajaa..hehee....
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Hmm *apskata klubu* .... Parasti mēdzu strādāt viena pati (arīdzen pie manas mangas) Bet šķiet ka tomēr vēlētos piedalīties jūsu aktivitātēs... (pa visu šo vasaru man pagūs depresīvais sākties, ja nesākšu kko aktīvi darīt xD)
+ me grib atkal Rei satikt (xD zomg) Ja tieku iekšā, tad mans pirmais jautājums - kad pirmā sanāksme? This post has been edited by Ayumi: Jul 21 2006, 23:01 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
Tu ir iekshaa!!!
a pirmaa sanaaksme... kautkad rudenii... ![]() taa kaa ir lielas iespeejas savaakties depresiju... he he... he.... bet naakoshvasar, ja buus pietiekami daudz biedru vareesim lugu iestudeet vai kaut ko tamliidziigu, konkursu... ucc. tikai man taada sajuuta, ka es te visus izbesiishu liidz tam taadaa meerogaa, ka visi aiztiisies uz citu valsti... ka tikai taalaak no tigras T_T -------------------- |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Umm...vareetu pierakstiit arii mani?
-------------------- ![]() Kon! |
Tigra2 |
![]()
|
youre in, tavs skils iet paari stickmenu liimenim
btw. driiz paraadiisies kluba likumi(lai sarežģītu dzīvi un lai kaadam nepaliek garlaicīgi) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lūuuudzu saki, ka pie noteikumiem nebūs "Nedrīkst sēdēt stūrī un ēst barankas CO sanāksmēs". T_T
Par sanāksmēm starp citu... Cerams, darbadienās jūs neplānojat viņas taisīt? :> |
Tigra2 |
![]()
|
nee, briivdienaas, briivdienaas, t.i. sestdienaa
veel jaadomaa kuraa dienaa rudenii (kautkad septembrii laikam) btw, barankas ir atļautas, nedrīkstēs garlaikoties. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ne! Barankas nevajag! Labak čipši! Un ari aizliekts est zupas, kapostus un griletas desas! Alu dzert var tikai 20 metus no durvim(jebkuram). Limonadi 5 metru attaluma, bet sulu tikai zem galda un tikai ja ir pilns menes! Likumparkapejs tiks sodits ar bananiem un citroniem!
![]() This post has been edited by Keydan: Jul 22 2006, 19:03 |
Tigra2 |
![]()
|
ak jaa un sodiitaajs buus keydan,vinjsh sponsorees citronus un banaanus...
![]() ja vien vinjsh nenolems, ka shaads sods nav vajadziigs.. ![]() un soda meers pashalik ir tikai taads, ka ja tu sadusmo tigru, tad vinja ies pie tevis uz maajaam un izriis tavu ledusskapi ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Un par projektiņiem vienmēr vajadzētu nobalsot vai visiem patīk...
![]() Vai vismaz vairākumam... Jo mēs tāpat tikai prieka pēc... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tad es varu tevi dusmot! Man ledusskapi ur veeeecas desiņas un vecs siers. Man no viena skatina veders sak kliegt agonija. Es nezinu vai tu varesi pec tam normali dzivot...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 05:05 |