![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Būs jāizstrādā simbols....
![]() Kur Karamele dzīvo?? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Beidzot uztaisīju.....
Vairākiem var nepatikt,bet pie tā pavadīju 40 min(kamēr tos vārdus sarakstīju). Ikreiz kad ienāks jauns biedrs man būs jātaisa(vai citam,kurš māk ar Flašu kopoties),jauns gifs.... ![]() ![]() Arrghg gomenesai,gomenesai,gomenesai!!! Nav animēts damn it...viss jāpārstrādā!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Arts: Jul 31 2006, 11:39 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kapec es esmu burta "C"??? Es gribu but burta "O" vai augstak!!!
|
Arts |
![]()
|
Ak tā....Es tevi ielikšu burtā P.
![]() Galu galā nelieciet to nekur...pēc 30 min būs animēta versija. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arts |
![]()
|
Sorry Keydan,bet varēji ātrāk pateikt kur gribi nokļūt.Un kāda tur šķirba ka esat kādā burtā,tie nav ranga mērijumi(labi smokošais radījums tiek Tigrai).
Nu animēta versija,ja kāds ieliks vēl labāku es neļaunošos,ar zīmuli var labāku uztaisīt. Kā patīk?? Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mīļie bērni, beigsim spamot neatbilstošā tam sadaļā, ja jūs te tagad veidojat savu "biedrību" sarunājat tikšanās utt, tad šī nodarbe noteikti nav domāta User art sadaļai.
Vai nu jūs te rakstat postus, kas atbilst sadaļas nosaukuma, vai arī es topiku pārcelšu uz citu sadaļu vai noslēgšu. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yume, ja ir veeleeshanaas vari paarcelt uz offtopic. Lai gan pashlaik mees apspriezjam logo taa kaa tas vairaak pie useru galerijas iet... lai gtan es nezinu te tiek apspriests viss...(vnk negribaas piemeeslot forumu ar kaadiem 10 topiciem, kas veltiiti vienam mazam CO )
>>> par to logo>>> baigi labs... juutos pagodinaata ![]() >>>btw>>> es shodien 00:00 braucu prom un buushu atpakalj kautkur ap 20-25 augustu ![]() http://z6.invisionfree.com/CreativeOnes/ -------------------- |
Arts |
![]()
|
Paldies..well somebody accepts my creativness...
Mūsu forums ir ļoti tukšs...tikko atvērts un tikai pāris posti... Un savus zīmējumus nav neviens nav iesniedzis. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
ehrmm..bu,buu Tigrinj!!
Itkaa kkas naakoshais busu oktobrii paartys...u ziniet es saku uz reiz ka es nebuushu jo naakamaa diena man svinamaa...waa...nja muusu tas logo diezgan interesants ja tikai vinju vareetu redzeet lielaaku..es (nu laiakm tikai es..) nevaru izlasiit neko aks tur rakstiits..man vinsjh paraadaas kaa mazs avatars.. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Neesi vieniigaa kas tur nevaraaja salasiit savu NICK vaardinju
![]() vinju vajadzeetu izkraasot ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Piedodiet par jaukšanos jūsu idillē, bet es nevarēju nepamanīt CO logo..."lielisks" darbs gribās kliegt.
Ak piedodiet jel, bet kad tika izvēlēts kaigan logo (varam pat vecajiem logo uzmest aci http://otaku.lv/index.php?showtopic=789&am...=logo&st=15 ), atmesti tika varianti, kas maigi sakot, šo...emm...thing, pārspēja...how should I put this...vismaz 10 reizes. Es, protams, nevēlos iedragāt jaunā mākslinieka ego, bet vai tiešām biedrībai, kura, kā es saprotu, sastāv no cilvēkiem, kas nododas zīmēšanai, pie pilna saprāta (skaidrā pie tam vēl) vēlās pieņemt šo darbu kā savu,tā teikt, seju. Tā kā es esmu invalīds visā, kas saistās ar zīmēšanu, es varbūt nesaskatu darba māksliniecisko vērtību, bet es jūsu vietā padomātu 2x pirms pieņemtu savai biedrībai šādu logo. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pag, pag... Vai tad TAS te Logo ir pieņemts???
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Līdz Augusta beigām stabili viņš netiks pieņemts, ņemot vērā, ka
Yume: CO ir TIKAI priekš zīmējošiem (un rakstošiem, bet šķiet, ka zīmējošie te ir vairākumā) cilvēkiem, tā kā man liekās gabals nenokritīs, ja viņš būs zem useru galerijām. Ja ieliks šo offtopikā, tad visādi offtopika nerdi sāks lamāties par to, ka mēs viņu dārgo offtopiku piespamojam ar nekam nederīgiem topikiem (kā tas iespējams arī ir), un sāks mūs par COmoniem lamāt. This post has been edited by Kikyou: Aug 1 2006, 00:14 |
Arts |
![]()
|
Eh..ko es teicu...Es neapvainošos ja ņemsiet citu logo.Tas itkā bija ermm...demo.
Lai citi ieliek savus variantus.Kikyou ir taisnība..*sāk čakarēt Flash 8* ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
oi cik labi trāpīts! bet ziniet, es tomēr atblastu Yumes domu gājienu, jo skaties neskaties, art sadaļā user galerijās ir topiks, kurā 10 lpp garumā nav neviena zīmējuma~! WTF, kā sacīt jāsaka. Ja jūs taisat biedrību/klubu, tad tam noteikti jābūt vai nu offtopikā, vai pasākumos. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:59 |