![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
heh...njaa...man patika taa vieta kur tev matu kraasas mainiijaass!!*thumbsup*
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jus šeit runajat par Logo vertešanu... Kada atzime bus man???
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Jus šeit runajat par Logo vertešanu... Kada atzime bus man??? ![]() To vel neviens nezin. Kad visi piedāvājumi tiks izlikti... domāju ka kāds novērtēs tos reizē.... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
天使 の 唄 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 1-June 06 From: Valka ![]() |
kaa juus domaajat, kas es esmu!? (dazji jau zin, esmu kautkas saatanveidiigs, kas maina viedolus.
![]() Ayumi, taa tik tureet! protams, ka CO pienjem taadus maakslas darbus. Btw. kaa var panaakt to kraasu-mainjas efektu? Unn...btw2... es baigi aktiivi ziimeeju peedeejaa laikaa un trenneejos cik vien varu, lai varam driizumaa saakt kaartiigu mangas projektu. (man jau ir padomaa viena rakstnieka darbs... Aleksandrs Po < - ja kaads ir dzirdeejis...) Starp citu lielisks rakstnieks, un mangu veidot tiktieshaam vareetu, labi, jo staasti ir pirmkaart origjinaali,otrkaart ne paaraak gari(ierunaajas slinkaa latvja daba ![]() (ja kaadam veel nav pielecis, kas es esmu tad: nu moins....cik OC devil-like-biedrus juus paziistat, pie tam taadus, kas jau tresho reizi aizmirsis paroli... ![]() -------------------- Kā ceriņu ziedi krīt asaras
Kā abeļu ziedlapas - sniegs Un žēl, ka sirdī nav vasaras Bet vienīgi ziemas miegs |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
btw3 Es atcereejos paroli!!!
pie tam papeetot forumu: 1. par logo: Es arii domaaju, ka labaak buutu, kas kopiigs un vispaariigs, un vaardus arii nevajadzeetu, jo sastaavs var mainiities. 2. Luugums paskiceet cilveekus un iepostot savaa galerijaa... (parastasi ziimulis+papiirs) un taadus neapstraadaatus uzreiz arii laist. vnk man vajag zinaat ko katram varees uzdot. (es jau to nupat izdariiju, ejat luureet, ja gribat ) 3. Piesakaties, kam ir veelme piedaliities nopietnajaa mangas projektaa: btw. ir jaabuut speejiigam ierasties uz mangas sanaaksmeem; un ir jaabuut kautkaadaam prasmeem (shoreiz ar stickmeniem ir par maz) 4. Par to, ka dazji kautko dara, a dazji neko: atgaadinu, ka aktiiva darbiiba no visu puses tiks gaidiita rudenii, bet tas ka kaads jau kautko dara ir ljoti jauki. Pirmaa gada laikaa biedri var sadaliities kategorijaas: (es laikam buushu ljauna un izveidoshu katra biedra aprakstu, skatoties no mana subjektiivaa viedoklja) 5. Tie, kas galiigi neko nedariis tiks mesti aaraa < - to jau mineeju 6. Es logo laikam taisiishu rudenii... vai vasaras beigaas (jo 4.augustaa es atkaartoti pazuudu un shoreiz pavisam noteikti arii buushu pazudusi liidz 20-25.augustam) 7. Interesanti, kuram pietika pacietiibas sho postu lasiit... 8. Es zinu, kas ir Neopets: man tur pirms gada bija profils, un man bija savi dziivniecinji: tur pats vareeja veidot : (man bija tiigjeri : tigrayasha un myu-chan) un es tur vinjus baroju un speeles speeleeju... bet tad es paarstaaju barot un mani peti nospraaga... ![]() This post has been edited by Tigra2: Aug 3 2006, 01:09 -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
1.A peti nevar nospraagt!!Es vinjus nebaroju jau gadu un vinji veel ir dziivi!!bwaahaa...
2.Man pietika pacietiibas lasiit tavu postu,Tigra! 3.Labi jaa jaa par logo ok! 4.Cilveecinjus??Profilaa,no prikshas vai kaa??(anime tach vai ne??) 5.Ziimeshu,ziimeeshu bet tikai ielikshu veelaak kad tikshu pie fochika! 6.Mangas....Waa...Buus CO veidotaas mangas graamatas ar origjinaalrakstiem!!Liksim arhiivaa un peec gadiem 3 atkal skatiisimies!!waaahaahaa..... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ko jus domajat ar vardiem "paskicet cilvekus" ??? Es visu laiku skiceju cilvekus! Tikai visi ar ar zonbeniem! Tagat man ir daudz fanarta uz WARHAMMER 40k temu.
|
Arfija |
![]()
|
Nu vispaar ja taa padoma aatd tik tieshaam tev taisniiba Keydan!Mees visi manupraat visu laiku skiceejam cilveecinjus it iiapshi anime!Nu laikam jau uzdevums ir uzskiceet jaunu (uzsveru vaardu SKICEET!) darbu ar cilveku!Nu pavisma jaunu!
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Maziņš sviests... Kad ar CD [corel draw] apstrādāšu būs labāk... Jautājums - vai vērts apstrādāt??? ![]() [Kā nekā mans laiks ir dārks] This post has been edited by Erik4xp: Aug 4 2006, 16:28 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šei bus mans logo variants! Kad tu lasi uzrakstu galva jabut tada melodija: TAM TAM TAM!!! Scream!!! Dear, tev tur textiņā kļūda. Tavā logo. Creative otakus, nevis creativ. -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Varētu kautko vienkāršāku.Un tev tekstā ir kļūdas...
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
Gramatika nekad nebija mana stipra puse!
|
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
![]() Veca tema bet jauns izpildijums! Manuprat labak pr pirmo. P.S. All hail to AP!!! This post has been edited by Keydan: Aug 4 2006, 22:41 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hmm, man liekas, ka te cilvēki bišķiņ nesaprot logo definīciju...
A logotype (from the Greek λογότυπο), commonly known as a logo, is the graphic element, symbol, and icon of a trademark or brand, which is set in a special typeface or arranged in a particular way. The shapes, colors, fonts and images usually different from others in a similar market. logo ir: ![]() un ![]() vispārsakot, tas ir kas vienkāršs, jo jāsaprot, kas tur rakstiits arī ļoti,ļoti samazinot. Piemēram, es ne Jāņa nesaprastu, kas rakstīts Keydan logo,ja tas būtu lapas pašā stūrītī, 20X20 pikseļi; kā arī no Taison logo, es redzētu vien burtus; Atzīšos, ka man tiktiešām patīk Keydan ideja: un tā var ļoti labi kalpot kā reklāma; bet kā logo, tas diemžēl nederēs. Pie tam logo vienlīdz labi jāizskatās kā krāsainam, tā melnbaltam, tā arī grayscale. Lūdzu ņemiet šo vērā taisot nākamos logo variantus. ![]() This post has been edited by Tigra2: Aug 4 2006, 22:55 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |