![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Heh labs logo keydan!
![]() ![]() ![]() tas zinaatniskais teksts par CO - DA BEST ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Thanks!
![]() Mis Tigra! Vai kautkas tads??? |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Object!!!
Mēs neesam kautkāds ķīmīķu pulciņš. Keydan padomā-mums ir divas lietas par CO... Tas ir arī ķīmiskais nosaukums. Tas arī ir animes nosaukums. Kāpēc iekš LOGO nevar tos savienot?? CO ir nāvējošs,pareizi?? Un nāvējošais jāapvieno ar skaisto. Nu,Keydan kas notiek kad apvieno abus?? ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vakar izliekšu... Man tagad vajag dodties uz vasarnicu!
![]() P.S. IZMANTOT "CO" KA ĶIMISKO LIETU LOGO TAISIŠANAI IR MANA IDEJA!!! NEZAGT!!! ![]() This post has been edited by Keydan: Aug 5 2006, 12:42 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ekur idejas...
1.Ļaunā Tigra izveidoja CO,lai ar to varētu paverdzināt cilvēkus. (Kas ira viņa pati teica ka ir ļauna). 2.CO attīstās un no gāzēm var saskatīt puķi. 3.Mans itkā logo...burti izskatās pārāk stulbi un tie ir jānomaina. Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
nu tad tas pats primais bija vislabaakais...
(sorry visiem par biezhu enaktivitaati..pagaidaam ziimeeju ziimeejumus un nepaspeeju atru dienu regulaari ienaakt otaku..srr visiem!) |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ES IR ATPAKAĻ !!!
Kā tad ar mežparku? Kautkur paviideeja taada doma, un dazji piekrita, nju tad kas grib uz mežparku? (kautkad no 23 - 30 augustam ) ak jaa logo.... eu, kursh teica, ka es esmu nigers?!!!!pie tam ar sliktu figuuru T_T This post has been edited by Tigra2: Aug 20 2006, 20:42 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Vai tad neesi? Tad čiganiete!!!
|
Arts |
![]()
|
atsūti savu bildi Tigra un tad tevi varēšu uzzīmēt labāku.
Up_Down@one.lv ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nav vairs bildes, man bishkjinj sagaaja sviestaa kompis pirms kaada laika un visas bildes, kas bija pazuda. T_T
Gan jau kautkad satiksi un uzziimeesi, vari manaa vietaa izmantot hamtaro: taapat visiem buus skaidrs, ka taa esmu es! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Mani gan neviens neredzeja un nezin ka es iskatos! I'm mister X! Mister Fantomas!
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man nebūtu iebildumi par Mežaparku ^^ Tikai, kā ar datumiem? o.o Man nav nekas pret - 29., 30. augustu, 2.,3. septembri. XP
Vai arī bliežam uz Akvalandi? XD (Es pat nezinu, kāpēc man ienāca prātā šī ideja... Laikam Karameles iespaidā..) Jo, kā nekā, bērniem līdz 12 g. maksa par apmeklējumu 2,20Ls, bet pieaugušajiem - 3,00Ls, un laiks neierobežots.. ^^ Apmeklētāju tur jau arī nav daudz... Varēsim tad "labi iekārtoties" XPP *winkwink* Lai gan tur nav īpaši ko darīt, ja ir īstā kompānija, tad ir ok. XP This post has been edited by Tomoko: Aug 26 2006, 21:35 |
Tigra2 |
![]()
|
Akvalande...nav slikta ideja...
...kaads viirieshu kaartas paarstaavis naaks? ![]() ja savaacas pietiekami daudz cilveeku, tikai 2,3 septembris nesķiet vilinoši datumi, lai gan 200 % iespeeju ka naakshu varu nodrošināt, ja tas tiks rīkots 2 nedēļas vēlāk, kā pirmā CO sanāksme! ![]() iedomaajaties, kas pa prikolu -> pirmaa sanaaksme akvalandee ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
Hmm akvalande mani nesaista....pārāk daudz cilvēku....un CO plānus pārrunāsim saunā.
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
tas atkariibaa no taa kaadus draugus,
{ja vinji ir smuki, tad bez vaarda runas ![]() Un jaa draugus var njemt, ja vinji ir nedaudz radnieciigas dveeseles. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:19 |