![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm.. man gan labāk liekas, ka.. ai vienalga XD Nez.
Ūdenszeme (akvalande)... nu kā pirmo sanāksmi labāk nē, manuprāt. Haha, es iedomājos- bariņš CO sēž kaut kādā saunā un apspriež, cik tālu tikts ar mangu utt. XD Bet vispār jau varētu. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man visa nedeļa bus aizņemta. Pilcpalvas, apavi, burtnicas... Dzimšanas diena (ar draugiem iesim uz tosBH).
|
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
QUOTE {ja vinji ir smuki, tad bez vaarda runas } khe khe khe kaadam ir pusaudzja vecums ![]() ![]() This post has been edited by Taison: Aug 27 2006, 14:19 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neuztraucies...pusaudzis un erm...smuks?Nu jūs redzēsiet.Man vēl jāstrādā uz Po.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, tad tā slavenā sanāksme kaut kad un kaut kur notiek or what? o.o
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
sanaaksme notiek, pirmaa buus iepaziishanaas sanaaksme un notiks 3 septembrii, teejas naminjaa pie operas, piesakaas, kas iet.
un 1 oficiālā sanāksme notiks trešajā sestdienā septembrī; ja vairums dodas uz Kagomes tusiņu, tad tiek pārcelts uz ceturto sestdienu, uz to sanāksmi vēlams ierasties arī tālāk dzīvojošiem, bet ja nopietnu iemeslu dēl nevar, tad nevar: Nopietnie iemesli: 1. Pārēdos, un tagad man ir pļūtāmais(ar traku piršanu) 2. Iztērēju visu savu naudu (ja nevar saubagot) 3. Vecāki neļauj(ja vecums taads neliels, un ja dziivoo ljoti ljoti ljoti taalu, piemeeram, US ![]() Iemesli, kuri nav attaisnojums neierašanās gadījumā: 1. Mani nobrauca mašīna 2. Es nomiru 3. Piedzēros 4. Man ir paģiras 5. Esmu psihenee ....utt... -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
sanaaksme notiek, pirmaa buus iepaziishanaas sanaaksme un notiks 3 septembrii, teejas naminjaa pie operas, piesakaas, kas iet. Ēhhh... pie Operas? Kurš tējas namiņš tas ir? o.ō Iemesli, kuri nav attaisnojums neierašanās gadījumā: 1. Mani nobrauca mašīna 2. Es nomiru Vispār šie divi iemesli ir vienādi ^_~ Bet tas tā. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmmm. Tigra, tu domāji to, kas ir pie kanāla, ja? Nu to, kurā mēs bijām?
Es gan biju domājusi, ka tā kā iešu uz to Kagomes tusiņu. Nu man vismaz tā likās. It kā. Heh, bet es vēl nezinu! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
3. septembrī netieku, ja vien man no zila gaisa uzrodās nauda. =.=
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
I'm dying to see how this all ends. ^^
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
trešajā septembrii nav obligaati jaanaak, bet ir veelams, tas ,lai iepaziitos.
Bet obligaati jaanaak uz trešās vai ceturtās nedēļas sanāksmi(pirmo oficiālo,) so, kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai. Un jaa, tas ir tas pie kanaala(kautkur 1km raadiusaa ir opera, laikam) Ai nu labi, gan jau saprataat. BTW. mani nobrauca un es nomiru nav viens un tas pats, jo mani redz mašīna nobrauca bet es veel esmu dzīva (vismaz man tā šķiet.. ) (taapeec, labaak nekad neskrien paari dziivai ielai, maaciiba uz muužu) (lai gan man taapat nekas nenotika, es paarbijos, pieceelos un aizskreeju, vispaar labi, ka mashiina nobremzeeja un es tikai bishkji palidoju)(iebraucu offtopicaa... T_T) -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
QUOTE Nopietnie iemesli: 1. Pārēdos, un tagad man ir pļūtāmais(ar traku piršanu) 2. Iztērēju visu savu naudu (ja nevar saubagot) 3. Vecāki neļauj(ja vecums taads neliels, un ja dziivoo ljoti ljoti ljoti taalu, piemeeram, US ) 1. paareedoties man ir tikai gaazes... bet tas nav skjeerslis 2. nuuu... shitais gan ir skjeerslis.. paliels... man pashlaik teoreetiski ir tuksh macinsh ![]() 3. vecaki neljauj... nezinu vai iisti man atljautu... vinji ir paarak uztraukushies uz mani un shaubos vai laistu mani uz riigu vienu pashu... un attalums arii ir diezgan... [varbuut ja njemtu kaadu draugu liidzi tad gan maybe... bet vai tad draugu njemt liidzi var? ![]() 4. pashparliecinaatiiba... [arii skjeerslis ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai. es viņas vecumā naudu, kas nepieciešama braucienam no Ventspils līdz Rīgai un atpakaļ, krātu 3 mēnešus, ja ne vairāk. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihi, pa ceļu vien izies kādi 8 Ls. ^^ A nekas, I can do everything, ja man ir mēnesis laiks.
Anyway, pati uzprasījies, This post has been edited by Kikyou: Aug 29 2006, 09:47 |
Jancho |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-August 06 ![]() |
kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai. es viņas vecumā naudu, kas nepieciešama braucienam no Ventspils līdz Rīgai un atpakaļ, krātu 3 mēnešus, ja ne vairāk. ![]() vajag taa kaa es daru, nestraadaat, bet pelniit ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:54 |