![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Hmm....varbuut man arii atnaakt?
![]() thinking.... Eh! Laikam es arii buushu! This post has been edited by mms61: Sep 2 2006, 09:39 -------------------- ![]() Kon! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labi, tad tomēr dzersim tēju.
Tātad visi 14:00 pie saurona acs, t.i. origo pulksteņa. līdzi paņemiet kkādu vecu ķēpājumu kladi, vai pussaķēpātu burtnīcu, varbūt kautko vajadzēs pierakstīt, bet tikai varbūt. (pilniigi iespējams, ka visiem uznaaks kjeepajamais un visi saaks kautko ziimeet, (tas reiz ir noticis) ) -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Haha!! Paldies, ka man nebija internets un ka es to nevarēju izlasīt. XD I'm sorry, if I am traitor.
![]() Rīt, cik es sapratu jābūt - so es nāku rīt. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Goddamnit!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šodien pa visu Rīgu izvazājos,meklējot CO.Kādas var būt pazīšanās zīmes!?Vai skraidīt apkārt ka durakam un jautāt cilvēkiem kuri ir,kuri nav CO.Ne attēla ne mob nr. ![]() ![]() Es pat nopriku zefīrus,maitas tādi! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet ko tad tu agrāk par to neuztraucies? Ar to vajadzēja rēķināties.. ja nebija kas skaidrs, varēji pats paprasīt mob. nr, vai kaut vai paskatīties tel. nr. topikā.
So.. tā ir tava problēma! -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā, rīt notiks tā savākšanās pie Origo pulksteņa. 14:00
Kā jau dažiem ir zināms, mob. es nelietoju, nepatīk man viņi. Tātad rīt 100 % iet: Tomoko Sushi Es Arts(nes šurp zefīrus, ja neesi notiesājis) unj... paziņojiet, lai zinam, ko gaidīt, cik maisiņus man ņemt. Atpazīšanās zīme: maxima maisiņi(es atnesīšu visiem, mauksim tos galvā, vai rokā tirinaasim, liidz visi atnaaks) Jāatnāk 13:55 - 14:05 ilgāk nestāvēsim -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Mani Sushi un mūsu Hitlerls ir redzējušas, tā kā vismaz kāds mani zinās. ^_~ Bet tā vispār manis nezinātājiem - atbildēšu uz nummuru 29957465 un vilkšu kreklu uz kura būs uzdrukāta FMA bilde ^_~ Tā kā būs viegli atpazīt.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ieraudzīju tigras postu un izlasīju biju šokā...
jauki es tieku ![]() |
Tomoko |
![]()
|
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Sory, bet man problēmas ar piekļuvi internetam....
Visss bija labi nopirku mobīlo, BET nekādīgi tos CO biedrus nevarēju atrast... Runājot par mobīlo - Skatīt manā otaku profilāaa... (jabūt sākas ar 22...) This post has been edited by Erik4xp: Sep 5 2006, 19:48 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ekhem..
beidzot,pēc mazas diskusijas ar Tigru (paldies par infu! tas mani..sadūšināja XD) esmu saņēmusies,lai lūgtu sevi uzņemt šai ūberklubā. jau iepriekš informēju,ka *man nav nekādu superspēju *man nav skenera (kas varētu sagādāt problēmas iepostot kādus darbus šeit) *man ir bezgala maz laika (kas varētu mani atturēt no Supergigamegakūlu projektu realizēšanas,apmierinoties ar kko pieticīgāku) *man ir viens Ļoti mazs,bet Tukšs (neapdzīvots,brīvs,pilnīgi pieejams) dzīvoklis, kas varbūt varētu kādreiz aukstā laikā noderēt par sanāksmjvietu.. bet,kad es saku mazs,tas nozīmē patiešām Ļoti Mazs: viena istaba,viena tualete,viena virtuve,viens priekšnams (dz.sērija 119 or sth like that,kam tas kko izsaka XD). šobrīd gan uz savas dzīvesvetas remontlaiku tur ir ievākusies mana tante,bet,kad viņa pazudīs [ceru,ka līdz ziemai būs prom, šobrīdējās ziņas ir,ka ap oktobra beigām varētu izvākties]..varbūt tas var izrādīties noderīgi,ja nesavācas visi,vai arī ir ar mieru draudzīgi saspiesties. XD jo tur ir silts, nav neviena,ko varētu traucēt, un var uzvārīt tēju. ^^ tas tā, ja nu gadījumā kādā brīdī vajadzētu. so..ņemsiet mani? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
protams,kā ta savādāk!^^
(neizmirsti izlasīt pirmā posta pašas beigas ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Tu domā rindiņu par to,ka mans tagad būs piederēt Tev? XD
heh,tas jau tik [Tevis pašas vārdiem] tāds nenozīmīgs sīkums.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tomoko |
![]()
|
Taatad jautaajums - kad tad iisti buus lielaa CO sanaaksme? Un kur domaats vinju riikot? Varbuut Apsaraa again? Zenaa? Savs variants?XD
Un atgaadinu - es briivpraatiigaa. Un es jau zinu, ko savaakshu. Wehehehee...*evil grin* |
Tigra2 |
![]()
|
Tātad sanāksme 24. septembrii, notiks eerm, domaajiet tak, savaadaak es izdomaashu kautko paaraak iipatneeju.
Vienvaardsakot iesakiet labu un plašu vietu, ja ne tas viss notiks lai buutu paarsteigums neieziimeejiet laaukumu mees seenjosim un es zinu labas beku vietas, so buus oki, un tad mees taisiisim kempingu turpat mežā, taisiisim maaajas no zarinjiem utt. jopsaa popsaa redzams arii taapat T_T This post has been edited by Tigra2: Sep 13 2006, 18:47 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:55 |