![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm.. runaajot par seeneem - aizbraucam uz Briivdabas muzeju? XDD (Vakar biju - slikta pieredze) Vareesim apmaldiities un mekleet Lielo celju, kaa es ar savu maasu.XD Btw, mees ariidzan paseenjojaam.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tātad, kas tad būs uz 1 oficiālo Co sanāksmi?
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Būšu. Pamēģini tikai datumu nomainīt! Ceturtdien (laikam) eju pirkt biļetes abos virzienos. >_<
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja nebus nekadu problemu es bušu.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pāri visam, es būšu. (laikam xPPP)
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
24.sept., svētdiena? ja mani kāds apskaidros,kas vēl bez zefīriem/barankām/kabaču pankūkām/sēņu griežamā naža/gumijas zābakiem/diega,ar ko siet kopā zariņus jāņem līdzi,tad kas zina, varbūt arī varētu ierasties...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pagapagapaga, vai tad sākumā nebija domāts sestdienā? Explain, tā lai es nenopērku autobusa biļetes uz nepareizo dienu. o.ō Man der abas dienas.
This post has been edited by Kikyou: Sep 20 2006, 16:30 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Svētdien, Svētdien, jo Sestdien es NETIEKU NEKĀDI... ![]() Tātad esmu 100%, ja Svētdien........... ![]() Gribu uz sanāksmi... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
pateicoties mīļajai tigrai, es var paziņot, ka arī es šeit piedalos
![]() varat sestdien vai svētdien, man vienalga, tikai laikus izlemiet, ā un es tieku uz sanāksmi ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
svētdien, svētdien...
tā lai vāirāk tautas tiek; un tāpēc, ka erik4xp ir bishii >< ![]() nju labi; tad ko izdomājāt; sēņosim, vai tēju dzersim? (baigi daudz beku mežā) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
O~keeeei! Tad svētdien.
Kikyou autobuss Rīgas autenē būs 11:15 (vēljoprojām paliek spēkā tas par "līdz 12:00 jābūt Rīgā", ne?), Kikyou prom brauc 19:00. Lūdzu savākt, citādāk apmaldīsies un nosprāgs badā. Der? P.S. Tēja skan labi. This post has been edited by Kikyou: Sep 20 2006, 17:47 |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Es iešu pat ja mani sēņot vilks, ka tik man neliek viņas ēst
![]() ![]() cik es sapratu 12 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
yup yup viss pareizi; tas viss pieder pie lietas XD
tātad 100% iet: Es; kikyou; Erik; Kaiva; Karamele sushi tomoko 50% : rebel Keydan ... nju..? -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
omg es atjēdzos un otaku.lv iegāju o.ō lol esmu slima, bet traisos palikt vēl slimāka aizbraukdama uz pasākumu
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
thats the spirit!
Es kad esmu slima, eju uz skolu...^^(tagad jau neesmu, bet kad esmu) un.. vai tiešām neviens vairs nebuus? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:09 |