![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
omg es atjēdzos un otaku.lv iegāju o.ō lol esmu slima, bet traisos palikt vēl slimāka aizbraukdama uz pasākumu ![]() Apliec siltu šallīti, padzersi siltu tēju (tā ideja par tēju tak paliek spēkā, koa a?), paņem līdzi zāles un viss būs ok. ^^ Es jau ar neesmu īpaši vesela, a šā vai tā braukšu. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() es ar sadzeršos zāles, sapilināšu acīs, salasīšu kapeikas, un jūs mani no braukšanas neaturēsiet. kaut tā svētdiena ātrāk pienāktu ![]() This post has been edited by kaiva: Sep 21 2006, 18:31 -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
tēja? *skrien taisīt tēju* šalle būs, zāles ir, salvetes ir un uz priekšu jūs visus aplipināt
![]() tikai vienu gan es nesapratu tas ir šosvētdien vai nākošsvētdien? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ŠO!
24.septembris. es jau sāku domāt, varbūt vēl kāds sadomājies, ka nākošo.. ;_; *shiwers**shiwers* -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
oo yē, nebūs tik ilgi jāgaida :3
*gaida* bet redzi Tigra, es muļķīte tomēr iedomājos, ka maybe vēl nākamo sestdien notiks xP This post has been edited by Karamele: Sep 21 2006, 19:18 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
oo yē, nebūs tik ilgi jāgaida :3 *gaida* bet redzi Tigra, es muļķīte tomēr iedomājos, ka maybe vēl nākamo sestdien notiks xP visiem gadās, kļūdīties ir cilvēcīgi, tas neliecina par muļķību.(tas vienkārši liecina par to, ka tev ir talants mani biedēt XD ) -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Soo - shosveetdien, 12.00 pie Origo pulkstenja? (Es eju savaakt Kikyou, un man pofig vai vinja to grib vai negrib) XD UN cik es sapratu - mees dzeram teeju... Right?
|
Tigra2 |
![]()
|
jaa par briivpraatiigajiem, 10:55 pie origo pulksteņa iesim savākt Kikyou visi kopā.
Kā arī tad būs interesantāk gaidīt līdz 12, kad sanāks visi. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
jā, jā Tigra... baidies *boo* xD
mhmp? brīvprātīgie? laikam piesakos, jo labs garīgais xPPP |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, savaaksim Kikyou, kaut kur pastaigaasim un 12 tiksimies ar paareejo otaku dalju XP Btw... man ir priekshnojauta - es kaveeshu.. XPP
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es tiešām ļoti atvainojos... bet šo visu jūs varējāt izrunāt skapī (skype).
Pietiek, ja Tigra vnk ieliek postu ar informāciju: kur? cikos? ko daram? utt.. Tas jau sāk čatu atgādināt... Sorry, esmu ļauna pēdējā laikā Un kas vēl.. ja jau šitā, tad jāpārceļ taču šis topiks uz citu vietu, nevis user'u galerijas.. This post has been edited by Sushi: Sep 21 2006, 21:43 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
vispār, šeit jau arī tiek logo apspriests, vai vismaz tika, un tiks, kautkad;
un šis ir pārāk juceklīgs topics, lai to kautkur iebāztu ;_; (kāpēc Kaigan ir savs subforums, a CO nava...pietiktu tak ar vienu maziņu subforumiņu, kur vienkārši apvienot visus CO topicus, a nee... vadībai žēl... T_T) ak jā, tas varbūt atgādina chatu, bet nava, jo vajag taču zināt kādi brīvprātīgie buus, kurus gaidīt ucc; un ja katrā atbildē ir jēdzīga atbilde, tad tas nava chats, jo chatā nereti vienu atbildi sastāda kautkāds smailijs. This post has been edited by Tigra2: Sep 22 2006, 14:32 -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Uuuuuuhuuuuu
![]() Es nevaru sagaidiit!!! Tātad es būšu laikus, lai sagaidītu kikyou un lūdzu nemainiet neko vairs, jo šī ir tā retā reize kad tieku pie datora ![]() Ja ko mainat piezvana man kāds uz telefonu, citādi es būšu kā pamests vientuļnieks pie origo, kurš kautko gaida. [iedomājieties melnbaltu cilvēciņu ar izteiktu ēnu krāsainā cilvēku pūlī] Karamelei tas "Galvas sprādzinātājs". Es ļoti ilgi skatījos un kautkas ar mani notika... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tomoko |
![]()
|
Btw, ja kaads nezinaas kaa mani atpaziit - tureeshu rokaas DBZ plakaatu!
![]() Btw, kaadam ar kaadu plakaatinju vajag? XD (Labi, tas taa, vairaak offtopic) |
Karamele |
![]()
|
lol mans paraksts ietekmē cilvēkus XD
Tomo, man vajag DBZ plakātu >_________< *like omg* labākais tas ka man galīgi nekas nezīmējas ._. uzskricelēšu kko ātri autobusā, jo man autobusos parasti uznāk iedvesmas lēkmes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:25 |