![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Njaa...Es netieku *cries*
Damn then temperature ![]() -------------------- ![]() Kon! |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nn,tik jautājums,ap cikiem tas viss varētu būt cauri? jo man tā kā būtu nepieciešams apmeklēt vecmāmiņu, uz vakarpusi man pie viņas noteikti jābūt...
un tad es es tā ar pagaidām neesmu sapratusi - kkādi savi zīmējumi līdzi ar jāņem or sth? /cenšos ievākt infu,lai zinātu,vai varēšu ierasties/ argh,un nu jau es sāku bīties,ka ja atnākšu, jutīšos pamatīgi Sveša. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja nekas nav mainījies, beigsies ap 18:00, bet cik es sapratu, daži arī agrāk šmauks prom. Sveša nejutīsies gan jau, būs ok. ^^
Starp citu, kurā vietā mēs vispār būsim? Kautkādā kafūzi vai ...? Jo vienkārši beidzot muterīte sākusi bakstīt par šitajām lietām. Jā, bremze. XD Un un un... Būs kāds, kas pavada atpakaļ līdz autenei pēc sapulces? Nav jau tā, ka man baigi patīk, kad citiem mani jāpavada, lieta tāda, ka orientācijas spējas man ir zem nulles. P.S. Divi deviņi septiņi deviņi četri seši četri divi, ja nu kautkas. This post has been edited by Kikyou: Sep 23 2006, 19:47 |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
MWAHAHAHAHA! yesss! tomēr jāatzīst,ka,ja tas ir citrosept'a nopelns, tad citrosept ir pasaules labākās zāles. mana acs ir Gandrīz pilnīgi ok, un es tomēr grasos šodien uzrasties. Laikam.
This post has been edited by rebel: Sep 24 2006, 10:18 -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
veeleetos iesaistiities shajaa organizaacijaa, jo esmu cilveeks, kuram vnk ir seno titaanu un Grain Kain dotais talants ziimeet viso ko veelos!
![]() btw vai shii ir kaada sekta vai kults? ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ok!
Youre in! Btw, buutu tā kā tas logo jāzīmē... tekstu logo nebuus, un tas buus daudz izstrādātāks, š'ir tikai ideja. to gan izbrāķēja, bet ja nedēļas laikā neuzradīsies labāka šis arī būs logo. -------------------- |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
es piesakos
|
Lalī |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: weirdo Posts: 25 Joined: 25-June 06 ![]() |
es ari gribu pieteikties!
-------------------- skataties winx pa televizoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi, logo pieņmets, varat visi mēģināt to izstrādāt, sakrāsot, uzsmukināt utt. ja neviens to nedariis buus taads kaads ir...
![]() jauninjie esat iekšā, tik vēlams visur kur piedalīties. te jau tā neko nedarošos ap ziemassvētkiem atsijās, tā kā vienkāršākais veids ir laiku palaikam kautko uzmurgot un paint X ielikt ![]() -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
ko tas dziivniecinsh tur savaas rokjelees un eed??? un tas dziivniecinsh kas tur ir KaamiiC vai ne?
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
omg cik slepkavniecisks maita xD kā man riebjas kāmji O_o pretīgi radījumi *brrr* viņi vienmēr uz mani blenž...
Bet logo ir ģeniāls xD |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es arī gribu iestāties creativ otaku un buut kruta!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
es arī gribu iestāties creativ otaku un buut kruta! ![]() ![]() ![]() Nevar iemācīt to ko nemāk ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Esi iekšā Asuka, bet centies un improve your skills, eksistē tak makten daudz tuotriālu.
Un tas nav kāmis.... tas ir vilkacis... T_T un viņš ēd kabaci. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wha? tas NAV kāmis? O_o
man laikam redze galīgā čupā. Bet tam ir jābūt kāmim XD nu vienalga man viņš nepatīk, bet samierinos ar dzīves rūgtumu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:27 |