![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nju, bet ja neviens neko negribees dariit tad naaksies dariit kaa diktatoram, tāpēc,lai netop-tigrulmanis, visiem skaidrs, ka no 5 priekšlikumiem, vienu ir jāpieņem.
un anyway, gadā jāīsteno būs viskautkas. Vienveidiiba netiek pieļauta. Tāpēc, ja es izdomāšu ,ka buus karaoke pasākums, tad tu dziedaasi vai nu X dziesmu, vai Ydziesmu , vai Zdziesmu, Vai O dziesmu vie kautko tamliidziigu. Kopums netiek ietekmeets, ietekmeetas tiek detaļas, ja ļaus te visiem buutiski ietekmeet tad nekas nenotiks. Tas ir kaidrs kā diena. (aa, un ko juus domaajat par karaoke pasākumu? ) -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ak diktatore...
![]() Par Dziesmām... Nevaru sagaidīt, jo jūs iemācīsities lidot lai tiktu tālāk no manis... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tu esi par?
labi vispaar, ja tu nopietni, tad ja piekritiis veel 3 cilveeki, tas notiks. (kautkas var notikt tikai tad, ja 5 cilveeki ir par, tāpēc par diktatori, mani deeveet veel nevar ![]() Oki, tad kaadu dziesmu dziedaasi? -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Visas, kas būs...
![]() ![]() Jūs taču sapratāt ka man ir terible muzikālā dzirde + balss... Tas pat par jebkuru animēto masu iznīcināšanas ieroci ir bītamāks... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Erik4xp @ Jul 22 2006, 20:58) Visas, kas būs... ![]() ![]() Jūs taču sapratāt ka man ir terible muzikālā dzirde + balss... Tas pat par jebkuru animēto masu iznīcināšanas ieroci ir bītamāks... I dont care, pats pieteicies!!!! ![]() Tagad tev buus iespeeja mani izniicinaat ![]() Nju, kursh veel grib? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ne. No. Niht. Нет. Ie!
Nekadas KARAOKE!!! NEKAD!!! Ja bus karaoke tad .... es labak klusešu kas tad bus! This post has been edited by Keydan: Jul 22 2006, 21:08 |
Tigra2 |
![]()
|
aaa, eszinu tu neieradiisies, bet pieliksi pilnu ledusskapi ar galertiem, kurus es ciest nevaru un tad man vinji buus jaaeed un .... jaavemj.
Tu esi ļauns keydan, ļauns. (neņemsim vērā apstākli, ka es saku to tikai uz fantāzijas pamata) Un kāapēc tad nē? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Paldis par komplimetu!
Nju... Es esmu ļoti kautrigs un es nemaku dziedat... vispar nemaku... |
Tigra2 |
![]()
|
tas itin nemaz nav ataisnojums.
![]() arii es esmu kautriiga, vismaz šajā gadiijumaa, bet ja veelkaads dzied varu bliezt pa pilno, un balss nezinu vai taa labaakaa. Tas ir dumi nedariit kauko tikai taapeec, ka esi kautriigs. A ja nu peekšņi atklājās, ka tev ir uuberlaba balss. Pie tam, neviens neliedz parodeet, repot u.c.c. -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Nuu... es arii itkaa esmu pret shaada veida mulkjoshanos...
![]() |
Keydan |
![]()
|
Es dziedu tikai vanna! Vai ari bez vardiem...
Dažreiz dziedaju ar draugu bet stjoba deļ. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm..tad,kad es ieraudzīju ideju par karaokes pasākumu,tad vairs nevarēju atturēties no pieteikšanās
![]() |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Nu, ko. Es ar meģināšu pieteikties.
![]() Es varu sniegt šī daudzsološās projekta attīstībā arī savu artavu, tas ir, vismaz varu censties. Un iepazīt otaku tautu pats par sevi varētu būt diezgan interesanti. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
u're in!!!
btw ja kas pirmaa sanaaksme notiek septembra 2 sestdienā, ir idejas par vietu? un karaoke, kautkad veeelaak, kad dabuus kaads aparatuuru. ![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
september????2nd saturday?????wwaaacksss......bez maniim neviens no amneejiem nezin ka esmu pieteikusheis shaadam te kuubinjam....hehe....Es ar karaoki ok!Bet es saku ka nedziedaashu!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:00 |