![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es gribu buut CO , jo tigra ir mans braalis un es turpinu dzimtas tradiicijas
![]() ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Tigra ir dzeks nevis meitene?
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tigra ir gan viņš gan viņa, bet tajā pašā laikā ne viens, ne otrs. Tigra nav ne zīdainis, ne bērns, ne pusaudzis, ne pieaugušais, ne vecs cilvēks, ne līķis, ne nedzimušais. Tigra ir vienšūnis ar dzīvnieku un augu šūnām. Tigra ir hermafrodīts, kas nevar viens pats vairoties. Tigra ir biseksuālis, bet Tigrai nepatīk ne zēni, ne meitenes. Visbeidzot, Tigras nav... bet tomēr Tigra ir!
Kas ir Tigra? Turbo Istabene, kas Grauž vecu Riepu Atliekas. Jeb saīsinājumā - 100% Haļava. </spam> Ahem. Nē, Tigra nav džeks. XD This post has been edited by Kikyou: Nov 12 2006, 02:59 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
yup, yup mazais maashuk, esi iekšā.
un kikyou tu esi visprecīzāk mani raksturojusi no visiem, kas mani ir mēģinājuši raksturot, jeb vienīgais, kas ir mēģinājis mani raksturot XD un vai tad es neesmu džeks? Es savā ģimenē esmu vecākais dēls, un man ir divi jaunākie brāļi, kā arī es izšķīros no kabača un plānoju aprecēt storma frizūru. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
No visa ko es te redzeju varu teikt ka tu ,Tigra, vai nu ir kada sena pagaņu dieviete vai nu hermofradite ar lielam problemam ģimene!!!
![]() This post has been edited by Keydan: Nov 12 2006, 12:01 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Izskatās ka es esmu viens no retajiem,kuram ir paveicies redzēt Tigru tās savvaļas dzīvē.
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
mani jau obligaati nebija jaaiesaista, tigrinj...
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa dojo tigra uzdeva uzziimeet tigru ar meloni un divaam asteem!
kaa lai es uzziimeeju ka neesmu redzeejis tigru? P.S. tigra neveelies satikties idzert pa alinjam un kas zin ko taalaak... ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
woo-hoo mani 13 novembrii pat uz randinju aicinaaja
![]() taatad, gan cowkiller, gan keydan ir miilji gaidiiti CO otrajā oficiālajā sanāksmē. ko vēl es gribētu redzēt... Taison tā kā tikai pameegjiniet nebuut >:) uhuu -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kad notiek sanaaksme un kur?
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
pie pasaakumiem ir aprakstiits.
CO tuss akvalandee... un ko noziimee ''<_<'' smailijs tavā postā? un atceries panjem labi kaartiigas melnas brilles, jo ieraudziisi dažu labu peldkostiimaa, un tad draud koma... ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
kur ir taada mape: pasaakumi?
un shis smaidinjs ![]() brilles nenjemshu! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3817
tagad visu infu par Co pasākumiem likšu arī šai topicā. Un atcerieties lai kāds arī būtu linku saturs, pasākumi ir jāapmeklē. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
neniistiet man par manu stuulbumu!
![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Ar nozeelu jaapazinjo, ka es dazaadu apstaaklju vadiits officiaali izstajos no CO. Man buus skumji bez jaukajiem un uuberkrutajiem, miiljajiem CO biedriem, bet taa nu sanaacis. ;(
-------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:24 |