![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man patika tie tituli pat tad ja es nevareeju buut minka;_; manupraat jox bija laps.
par to astoņkāji Mana ideja:D ![]() This post has been edited by MyLove: Dec 22 2006, 13:24 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, Kikyou, tu nesaprati pareizi, diemžēl. XD
Es nenonecināju (vai kā tu tur teici). Es vienkārši sēžu te un ņirdzu ![]() Bet, nu jā. Btw es ar' labprāt būtu minka, MyLove ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
grafiti ir cool un minkas ar :3 ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man visvairaak simpatizee CO grafiiti 1 variants ^^Njek, tik mans paraksts nebuus atpaziistams...jo neietver sevii sho briiniskjo vaardu tigra...
Njuu, taaks riit 14:00 visus gaidu CO forumaa, tiks lemts shis tas par 28.datumu... links: http://z6.invisionfree.com/CreativeOnes/in...amp;showforum=2 njek njek This post has been edited by Tigra2: Dec 24 2006, 22:40 -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es saku ka otrais izskatiitos teh best.
-------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
nupat atgriezāmies no ventspils kur notika kikyou CO tuss...
![]() vispār bija coool juutu liidz tiem ,kas netika Vienīgais, cilvēku varēja būt vairāk. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yup tuss bija cool...
![]() Pie sienas pieliku to echi, echi paradise ar elfu. ^.^ ...(muhahahahaaaa... nebijushie to neredzeeja un neredzees... >:D ) Man visvairāk patika gulēšana, no sākuma kutināju ēriku un mēs aizņēmām 70 % no visas gultas divatā, tad pārcēlos uz malinju un visi ieņēma katrs pa 1/4 gultas, Tas nenozīmē, ka nebija vietas, kur gulēt, mums vnk bija jautri. Naktī Kikyou aizgāja, jo nolēma, ka grib pagulēt XD... Tad es kādas 3 reizes pamodos un nevarēju atrast Kikyou un kinda visu laiku biju ppārsteigta. Vēl MyLove visu laiku rolingojās, es arī vienreiz izmēģināju un visiem pāri pārvēlos, tas bija cool... man.. XD ... Kikyou ir the best duša( Ja man tāda būtu, sēdētu tajā 24/7) un the best kaķis in the history, MyLove izlēma, ka tas ir viņas sapņu vīrietis, tomēr... tā, kaķis, ir meitene, Pūka... bet sapņi ir sapņi... XD Kikyou stāstia, ka Pūka modina un sauc uz virtuvi, lai kāds skatās, kā viņa ēd, un es to izbaudīju uz savas ādas, prikolīgs kaķis, ko lai saka, prikolīgs. Ēriks pēc enerģijas dzēriena palika uuber žiperīgs, he turned into a Inuyasha! Uzleca uz visām maliņām, sienām, pat uz Sētas! XD Kikyou Ēriku slidotavā traumēja...bet par to, lai šamais pastāsta pats XD Tiešām...nabaga tie, kas netika... aaawww... . perfecto tuss :3 . I't was soo Co like... -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaaa zheel gan...
![]() -------------------- |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
Man ir taads stulbs jautaajums, par kuru es ilgi lauzu savu galvu??? Kaa saprast "CO"??? nu ko tas nozime??
![]() -------------------- ![]() You are not alone... |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE Tāpeec es, kaa pati galvenaa clubu paarsaucu par CO (creative otakus) vai (creative olas) kaa patiik labaak..pie tam CO ir arii citas noziimes piemeeram tvana gaaze... mmmm... nju efekts taadas pats kaa dazjiem reti trakiem otaku vineaa lielaa puulii. Tāpēc,jaunais nosaukums ir CO. Here you go~ This post has been edited by Tomoko: Dec 30 2006, 15:17 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Beidzot saņēmos no skenera nokrāmēt nost visus tos mēslus un ieskenēt šito figņu.
![]() ![]() ![]() Kā redzat, uz visiem trīs zīmējumiem ir trīs paraksti (manējo, protams, visvieglāk atpazīt/ieraudzīt). Ēriks, Tigra un es katrs zīmējām pa vienai detaļai un mainījamies ar lapām uz riņķi. :3 Kāds moš var atpazīt kas ko zīmēja? Pirmais, pēc manām domām, ir iznācis vislabāk. Visādi citādi par tusu... Hm. Vairāk tējas pasēdēšana nekā tuss (mūsdienu izpratnē anyway). Bet bija cool, vienīgais žēl, ka nebija sniegs. :/ This post has been edited by Kikyou: Jan 5 2007, 12:33 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tajaa pirmaa ziimeejumaa baigi iekrita aciis- ausis par zemu. citaadi- redzu progresu.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
nu nez. man vislabāk patīk vidējais. tāds savādāks nekā abi pārējie.
Cik zināms Ventspilī jums gāja jauki [cik man stāstīja Tigročka] prieks, ka tā. nākamreiz varbūt es arī jums pievienošos ^^ |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Njā šitie 3 darbi...Mans sirsniņas auzskars RULZ...
![]() ![]() Un te būs daži darbiņi no ciemošanās... Un vispār kas TE \/ rakstīts...? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jan 6 2007, 05:48 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:21 |