![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Khem.. khemm tigrinj kas man par rozaa zakiiti pielikts pirmajaa lapaa (un par ko)?
![]() This post has been edited by Storm: Jan 18 2007, 17:36 -------------------- skills of a snail
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Par to, ka esi geys...
![]() Vispār, ja kāds ne tikai narcistiski meklētu savu vārdu, bet arī iedziļinātos kontekstā, tad, iespējams, iespējams...saprastu ![]() QUOTE :3 <- viss ok. Ak jā, pavisam maziņa piebildīte, kas adresēta visiem CO. 16,17 februārī, pie tigras, tiek svinēta MyLove vārda diena un Kikyou un Ērika dzimšanas dienas. Ja kāds vēlas atvilkties tad, paņemiet 3 dāvanas , katram pa vienai. Un arī... kādu mazu našķi, piemēram, paciņu ar persiku zefīriem :B . Btw. NEpIecIEšaMas TeLpAs, Kur rĪkoT Co tUsU, MaNi VEcākI MaNI nOvĀKs, ja visLaiK rīKošu pie sevis -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Normaals uzbrauciens tigra visp
![]() Bet mani blabla var zinemt no biedru piu piu drosi, kaut vai man viss ok xD This post has been edited by Storm: Sep 9 2007, 03:31 -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahem. Nezinu kā to pateikt, bet, ja vien viss radikāli nemainās vienas dienas laikā, šķiet, ka piektdien nebūšu. Debili, bet ko lai dara.
EDIT: Brīnumi notiek, tagad drīzāk braucu nekā nebraucu. This post has been edited by Kikyou: Feb 14 2007, 23:59 |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() un es jau laprāt atstieptu savu pakaļu, ja vien kāds vispār grib manu smurgulīgo ģīmi tur redzēt. Un es gribētu zināt, kā lai tiek uz to Tigras māju, un tieši kurā datumā, jo sesdien pa dienasvidu esmu bišķīt nenovēršami aizņemta, tāpēc, ja kāds mani vēlas redzēt(jeb, ja kāds vienkārši grib dabūt vairāk dāvanu ![]() Ā, un par tusa vietu,mmm, man gan ir jāpiezvana, un jāparunā, bet ja tautieši nav dikti lepni un ja man sanāks sarunāt, tad var pie manis uz māju aizlaist, tiesa, tas nav Rīgā, bet pie Rīgas, Kalngalē. 30 minūtes jābrauc ar autobusu, bet tas jau ir tikai piedāvājums, ja nepatīk, var neakceptēt. Bet ja interesē, var ar mani sīkāk apspriest. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
khm, tas kursh veel nav informaats, viss tak pagriidee notiek kaa nekaa...
19:00 piektdien pie origo. Līdzi 4 dāvanas(and thats the reason why... noone iznjemot pagriidniekus nenaaks) Mylove, Samurim, Erik4xp un Kikyou Tā liidzi jaanjem paika...visi kautko sastiepsim un buus. -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() mm, cikos viss beidzas?? Nedomāju, ka mani laidīs kaut kur nakts vidū, bet tā var kaut ko samuldēt. Jāpieraksta listā, četras dāvanas un rosols, ar pavairāk burkāniem. -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hm... Neko nevaru saprast... kad un pie kuras ieejas? Kas TIEŠAM jaņem lidz.
|
kaiva |
![]()
|
Piedodiet, bet es atkal atkratos tikai pēdējajā brīdī, bet man šoreiz ir pat iemesls.
Vakarā riktīgi safanojusies aizgāju gulēt un tagad pamoodos ar smuku temperatūru un galvas sāpēm, tā kā diemžēl man nekas nesanāks, ja vien jūs visi negribat saslimt ar gripu. Ja tiek apspriests kas tāds ko man vajadzētu zināt, lūdzu informējiet. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
sniff sniff.. nebuus rosola... ;_; (materiaaliste tigra) XD
Nekas, nekas, visiem gadās. :3 Ak jā, ēro-jiji nebuus. This post has been edited by Tigra2: Feb 16 2007, 14:51 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Tā... sen te nav būts,tāpēc atvainojos par doublepostu...
Šosestdien 14:00 gaidam visus CO un veel kaadus interesentus pie Origo. Vispirms vērmanītī būs proves lugai un tad pa taisno(neilgu laicinju veelaak) dosimies visi svinēt MyLove dzimšanas dienu. Paņemt līdzi dāvanu un nedaudz ēdamo, visi pa bikam sanesiis ^.^ Kautkas jau būs... bet nuu, kaa jau nabaga studentinjiem... ![]() Vairums co jau shito zin, tach, ja kaads tomeer nezin, zinjoju. Izlasot lūdzu atbildiet, kā arī savu telefona nr. iedodiet. Tas ta viss... McaCAaa Sawlja -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
es tomēr par spīti pasaules skarbumam būšu un ļoti ceru, ka atvilksies vēlkāds.
vienīgi problemātiski būs ar to, ka pēc 5-dienas koncerta es diezvai būšu dzīva un visdrīzāk pusaizmugusi. haha nabaga studentiņi, ar to man asocioējas konservi.... bet kas visp taisas nākt? O_o pagaidām liekas, ka tikai es, tigra & diāna. |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
ja vajag es arii varu atvilkties
![]() ![]() nu bet es taads maaciibu nomociits studentinjs ![]() ![]() konservu man nava - friii kartupeljus gan varu uztaisiit ![]() Nu, bet es veel te nepaaraak sen sitajaa forumaa pieregistreejos ![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, nu Danzer, nomociitais student, treninjos nemaz tik nomociits neesi
![]() Bet buutiibaa labs jautaajums, Tigra, jums tas pasaakums CO sleegtais? -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
nope, nav slēgtais, nāk visi, kas grib. tikai jārēķinās ar to, ka vietas būs maz, ēdamo jānes pašiem un pārāk trakot nevarēs, jo savādāk mani un Mylove vācāki uzvārīs un izceps utt...
Tā tomēr ir Mylove dzimene, ne Co sanāksme. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:17 |