![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
oh whell.. es ar laikam pievienoshos. a to 6dien taapat 2arpus stundas pirms trenninja nav ko iisti dariit.
![]() ![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
nu varbūt pieskaitīt var arī mani, bet es vēl ziņošu
![]() ![]() This post has been edited by eXplode: Mar 15 2007, 21:41 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
es ar gribu, es ar gribu pieteikties šitajā klubiņā... es ceru ka nav vēl par vēlu...
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Par pieteikshanos...
Nekad nav par vēliu, tiikai ir jādara kkas CO labā, jānāk uz sanāksmēm. Jāsapazīstas. Jārēķinās, ka būs viskas jādara. Pašlaik gan,lai visi veiksmīgi pabeidz semestri, neko traku neuzdodu, tomēr... vasarā gan būs šādi tādi darbiņi jāveic. Ierakstīju tevi listā... ja nekonedarīs, izņems ārā, tas ta viss. -------------------- |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
Es ar sajaa CO klubinjaa gribeetu pieteikties, apsolos buut labs co biedrs
![]() ![]() Es milu anime... & CO ![]() un uz MyLove dzimeniiti es arii atvilksos ... ![]() -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
es nezinu vai atvilkšos... cikos... es aizmirsu XD
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hmm,Tigra ir kaut ko aizmirsusi....man līdzi būs lasis un salāti!!^^
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
man tiko bija saruna ar Sandru(mammu,muteri,muchu,radiitaaju)
![]() ![]() vinjai riit ir autoskolas kursi, taapeec vajadzees siikajam taisiit est un pasaimniekot pa maaju. kursi beidzas 17:00 un tas noziimee, ka buushu briivs ap 19iem! noveelu jums jautri pavadiit laiku! suutu Diānai buchas dzimenee!:D ![]() ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nekas sawlja brauc 19 ! ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Es ar veletos pierakstities klubinaa. Var?
![]() -------------------- (sun)
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jupidū!..
Es arī gribu šitajā ūberīgajā klubiņā! Starpcitu jau kādu laiku gribu iestāties CO! Vnk Sushi brauc uz sanāksmēm, tusiņiem utt[IZKLAUSĀS INTERESANTI] Vismaz 10X labāk nekā sēdēt mājās un pie TV graust nagus! XD XD XD This post has been edited by Shatako: Apr 25 2007, 10:17 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
20 reiz labāk...tici man XD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
20 reiz labāk...tici man XD Jām.Ticu ka 20!Vai pat nē.. 22X labāk! XD :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Shatako |
![]()
|
Hehh.. Mani moka zinkāre.. Tad es tgd esmu CO vai nē?! (*_*)
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dabū contactus un sazinies.
Laikam jau esi,jo jebkura svaiga gaļa ir laba. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:17 |