![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Co sanāksme!!!!
21.jūlijs; sestdiena. 10:00 pie origo-chan pulksteņa Aicināti visi esošie un tie, kurus co interesē. Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara. Dosimies uz mežparku, ceļa izdevumi no origo 30sant turp, 30 sant atpakaļ; tad vēl jāpaņem 3Ls; un kautkaads foods priekš lauvām un ziloņiem XD yuu~ atbilstoš amv ;P jaaa bet ne viss ir tik salds tuvāks relitātei... ![]() bezsakarīga filozofēšana un spamošana garantēta :3 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Co sanāksme!!!!
21.jūlijs; sestdiena. 10:00 pie origo-chan pulksteņa Aicināti visi esošie un tie, kurus co interesē. Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara. Dosimies uz mežparku, ceļa izdevumi no origo 30sant turp, 30 sant atpakaļ; tad vēl jāpaņem 3Ls; un kautkaads foods priekš lauvām un ziloņiem XD yuu~ atbilstoš amv ;P jaaa bet ne viss ir tik salds tuvāks relitātei... ![]() bezsakarīga filozofēšana un spamošana garantēta :3 -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara. Tas tā kā uz mani attiecās? XD Es, protams, centīšos būt. Laikam nekas nebija ieplānots. Un, ja ir.. nekas, tiešām baigi sen neesmu COojusies. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vai arī es varu nākt? ^w^
Kaut gan īsti nezinu, vai sanāks. Man 21. vajadzētu sēdēt mājiņā un kūkalēt, kamēr pa tiešo piegādi grāmatu atnesīs, pirmajā pārdošanas dienā - uzminiet, kādu xDDD Anyway, centīšos tikt, un ceru, ka es jums galīgi nebesīju... ![]() Kaut gan es jau biju mežparkā vakar... ![]() mani tiešam izslēgs no CO? xP ![]() -------------------- (sun)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ouh damn it... sestdiena ir diena kad mes vecmati no slimnicas uz vasarnicu dislocesim... var ari but ka dislocesim piektdiena... tad sestdien varešu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
eu, nu, davai, cunt me in. kad aptuveni plānojas kāda sanāksme? gribās iepaskatīties kas jūs par zvēriem esat.
-------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ja nav shiniis briivdienaas, es ar labpraat aizietu paveerot juusu kreativitaati darbiibaa, naakamnedeelj mieriigi vareetu.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kad būs kaut kas tā teikt publiski? [damn stulbi skan] XD
derētu jau savākt visus aktīvos un tos kuri gatavi kaut ko darīt co biedrus un sliktākajā gadījumā iet kaut vai kādu tējnīcu pademolēt, kādā nedēļas nogalē ja nekur citur. sen nekas tāds nav noticis, liekas pēdējais pasākums bija tas ''zvērudārzs''. Ja nav neviena, kas rīko varu uzņemties to atbildību, un nodoties mazohismam. p.s. kāda jēga turēt co tos tur [vārdos nesaukšu], kas pat netā neko nedara. viņi ir, bet viņu nav XD |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nākamsestdien (respektīvi 20. oktobrī) publiskais tuss.
Par detaļām tiks ziņots vēlāk (cerams). :> |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nākamsestdien (respektīvi 20. oktobrī) publiskais tuss. Par detaļām tiks ziņots vēlāk (cerams). :> droši vien kautkad no rīta ~10 :3 un dosimies uz slepeno uuber special mistisko vietu -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
varbūt kādos 12.00? man sestdienu rīti ir aizņemti [egoistiski] un tad maybe jau visi būtu pamodušiesap tiem 12.00~
Ir doma doties uz Zelta Boulinga halli, kur varētu apkaunot sevi spēlējot DDR. pēctam varbūt varētu pasēdēt kādā tējnīcā. ja kādam kādas labākas idejas - spļaujat ārā. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ak šīs idejas skan tik jauki ^^
man gan patiktu kāda jauka filma forumcinemas.(piemēram šausmene uhuhuu) bet tējnīca un bouligs arī ir forši. jā un ideja par 12 man arī patīk labāk..jo es mīlu savu segu un spilvenu...nevēlos tos tik agri pamest >.< -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
12:00 skan labāk. Īstenībā man nepatīk mosties 5:30, lai skrietu uz autobusu. XD
Unnn, es laikam vairāk esmu par zē-bē halli. Filma? C'mon, ja iet uz filmu, tad to ir jāskatās, un ja to ir jāskatās, tad mēs tā arī nesapratīsim, ko par ķēmiem esam sev atvilkuši līdz. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
'Key! Naakamsestdien 12os (nesapratu kaa vareeja uzpeldeet pl. 10, ja ap to laiku pat modinaataajs veel nav saacis zvaniit, doh!) Filmu toch nevajag, ja ne uz datora, jo kjinii runaat nav ieteicams, un vispaar manaa uztveree co (tobish maaksliniekiem) buutu laiku jaavada baaros. Anyway, count me in
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:24 |