![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
gan jau izglābsim. ^^
neminēšu..tad zināsi no kuriem bēgt, un nebūs jautri. No manīm jābaidās nav.un bīstami dzīvībai iet uz co tusu ir tikai nedaudz. a es pazīstu visus izņemot tevi un vēl kkādu alisi. xD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
mh.. baidies no manis! XD
nē jau nē... xD oh, crap.. gribās, lai mani nomušī jau pirmajā dienā? xD btw, kādu šokolādi tu ieteiktu? xD esmu ļoti izvēlīga. neizšķiršos par vienas šokolādes veidu. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
lielasi brāļuks ir fazer un ritter(damn īsti neatceros, ka to šokolādīti mazo, kantaino sauca)cienītājs. ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
mhm.. fazer... amm... nja... a karūna? xD
Un 3iis mazie šokolādītes batoniņi? xD |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Arfij, ar 1, 2, 4, 5, 8, 10 līdz Valguma ielai, tad bik gabaliņs uz priekšu. Cerams to ēku atceries.
-------------------- |
Arfija |
![]()
|
full edit! ^__^
Liels paldies par šī pasākuma izveidošanu! XD nezinu kā citiem, bet man patika. Kaut gan, ja neskaita, ka tā bija mana pirmā reize ar 12 cilvēkiem kopā... tad jau bija ideāli ok.. blah.. ko es te muldu.. [mūldu tīru taisnību]. ceru, ka dažiem nebūšū tik ļõtīī uzkritusi uz nerviem, ka tas negribēs mani nekad vairāk redzēt.. x] Tomo- mmhm.. garšīga roka īstenībā bija! ^^ pēc apmēram tundas beigu beigs dabūju sajust garšu! ^^ atplauka... xD Pakkun- MĪĪLZĪĪĪGS paldies par citramonu! Ja tew nebūtu bijis citramons- es būtu nojūgusies, un tā pat laikam būtu bijis pat labāk... bet nu... xD Karamel- khe.. tu ņem trīs, bet es ņemšu četrus! XDD Misa- lol.. tik jautru, atraktīvu un smaidošu cilvēku pirmo reizi savā mūžā biju redzējusi. nekad nebiju domājusi, ka kāds mani piermo reizi ieraugot tā reaģēs! ^^ paldies.. khe.. ^^|nā nā na nā nā... man ar misu ir sikrets... ^^| pārējie- ļoti jauki tautieši! XD gribētu pēc iespējas ātrāk atkal kkur tā tīties tīteņos un pieskarties Tigrazaura kabačim.. xD Tigra- īsts grauzējs.. man izskatījās diezgan piestresots grauzējs.. ^^ Bet likās pat mīļas dabas mīksts un garšīgs kabačmīļotājs grauzējiņš! ^^ bija jauki apsēsties, ielūkoties ēdienkartē, piecelties un atvadīties no visiem.. xD This post has been edited by Arfija: Oct 20 2007, 18:14 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Okeeeeeeei~
Saraksts nedaudz mainiijies; iečekojiet pārmaiņas. Un atcerās, ka četrrreiz gadā ir jāierodas~ nākamais tuss buus kautkad ziemā. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:04 |