![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kahi, luuk sheit tu gan vareetu nezheelot kritiku.
daargaa darbu autores kundze, es tevii vareetu izniicinaat jebkaadas maakslinieciskaa rakstura drazas, kas tev likushas kaut ko taadu radiit un izdariit liela meeroga pakalpojumu visiem, kam ir risks apskatiit tavus "darbus", bet es izteikshos iisaak. tavi ziimeejumi/kjeepaajumi ir aarkaartiigi drankjiigi un infantiili. cik tev vispaar gadu? 3 - 5? tu esi pelniijusi vismaz 70% warn. arii par savu nespeeju samazinaat taas fignjas. neliec vairaak te iekshaa savus "labaakos" darbus. dies pas, arii sliktaakos ne. neliec neko, dzees topiku aaraa un treneejies kameer ziimulis izmircis asiniis no noberztajiem pirkstiem. tad, kad tavas sniegums buus 50 reizes labaaks, tu buusi pietiekami kvalificeeta, lai ierindotos foruma amatieru sarakstaa. nee, man nav slikts garstaavoklis... kgan tagad jau ir. pirms apskatiiju shito bezsakaru, bija labs ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
redzu ka tev tie howtodrawmanga u.c. toolkiti ir naakushi par sliktu!
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:17 |