![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
ETM, bet nu jaaraada taa vai taa buus vairak vai mazak populaarais staffs...bet nu taa ir sagadiijies, ka populaarajaa ir dazhaadas tamliidziigas lietinjas, kas tomeer nav pienjemamas pilniigi visiem vecaakaas paudzes cilveekiem (ja taas nebuus kruutis, tad daudz asinju, ja ne daudz asinju, tad dajebkas cits)
Anime-Fan, novirzijamies no teemas tapec, ka beigts projekts un ceriibu, ka tur tiesham kas nopietns sanaks - nav nevienam ![]() Nu bet vispar atvainojos, laikam es tieshaam sho topicu paarveertu par spam topicu :| -------------------- Positive black.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ja iet runa par dumoshanu es vareetu piedaliities. Ieskanjot kautkaadas kautriigas meiteniites, vai kautriigas ecchi meiteniities...
![]() ja kautkur tiksi, tad vari mani piesaukt duboshanaa, lai gan , manupraat labaak tomeer no japaanju valodas, ne no anglju Es varu meegjinaat pat tulkot no jap, jo skatoties anime es kautkaa labi saprotu par ko iet runa pat bez subiem. ![]() soo, ja ir veelme vari iestaaties CO, jo tad buus paliigi. (shaads klubs tika nodibinaats taada meerkja vaardaa lai kautkas notiktu, so tas vareetu buut viens no projektiem ![]() -------------------- |
AnimeFan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 21-January 06 ![]() |
Psycholog?
Man tev jautajums Subtitrus es parvaldu tagad ideali.. bet tu mani ieintereseji ar to dubosanu tik loti ka es pat veletos pameginat ![]() Ir kadi saiti kur var to paskatities ak taisit karaoke? Jo, ja cilveki saka ka vini spej iztulkot no japanu valodas ko runa tad varetu meginat taisit ari dubus. Skatisos neta ko avru atrast par dubu taisisanu. aa un mazliet velak atpostosu suboto SGA seriju. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Ir kadi saiti kur var to paskatities ak taisit karaoke? Ja interesee karaoke veidoshana dazhi labi materiaali ir Aegisub dokumentaacija, un nedaudz jau praktiskaak, bet visdriizaak ne gluzhi tik noderiigi - Karaoke Help thread on Animesuki forums, pagarsh thread, bet var atrast labus padomus un paraugus. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |