![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
FFTA forever. ^^ Es būšu nu jau kādas... Hm. 15 reizes (divu-trīs gadu laikā) izgājusi? Un es pat neesmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk atkal un atkal vienu un to pašu spēli spēlēt. Bet par šito palikušas jaukas atmiņas, lai gan viņa, salīdzinoši, nav nemaz tik gara. P.S. Emerald > Leaf green. XD Telefons rullz. Nemaz nav tik gara? ![]() Ja grib izpildīt VISUS kvestus, tad iekš gamefaq kaut kur lasīju, ka spēles laiks iznāk kaut kādi 60-100h. Es izspēlēju pārsvarā tikai main-kvestus un man sanāca kaut kādas 50-60h. IIRC. Vai arī es vienkārši esmu lēnīgs. ![]() Ja kādam vēl nepietika, tad uz PSone arī ir Final Fantasy Tactics. This post has been edited by bypass: Dec 12 2006, 01:35 |
Uchiha Itachi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 20-April 06 From: Akatsuki headquarters ![]() |
Njaa sita spele kruta.
Gladiator un Summoner rullee -------------------- ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Jaa diezgan interesanta spele. Daudz personazu klases. Biju aizravies dabut stiprakas klases un man Montblanc kluva par vargako burvi klanaa
![]() Starp citu uz Nintendo DS arii ir final fantasy tactics tiklidz iznaks latvijaa nopirksu arii to. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:35 |