![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
par kaadu diskusiju tu runaa? Mani interesee ko citi domaa par sho teemu, bet tu jau taapat atkaartojies (pareizaak, izsaki ljoti liidziigas domas), un dod fizikas jautaajumus, kuri jau sen ir pamatoti apgaazti, kaa neiespeejami, tapeec, par to nemaz nav jeegas domaat.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es atvainojos bet ssii teorija nemazaakajaa meeraa nav pasludinaata kaa neiespeejama probleema ir tajaa ka nav paredzamas sekas ja ssaada darbiibu virkne notiktu
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kāda vēl fizika? Lūdzu izsakiet Dievu ar dabaszinībās izmantotām forumulām un empīriku. Nevarat? Tad uzskatīsim šo par filosofisku jautājumu bez vienas pareizas atbildes.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es atvainojos bet ssii teorija nemazaakajaa meeraa nav pasludinaata kaa neiespeejama probleema ir tajaa ka nav paredzamas sekas ja ssaada darbiibu virkne notiktu taalaak par wikipeediju nemaz nav jaameklee- http://en.wikipedia.org/wiki/Irresistible_force_paradox |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nu tad jau izmanto sso sava jautaajuma atbildej taccu kaa skatos tu neesi to dariijis tad kaada velna peec tas buutu jaadara man ja es nepiekriitu ssim skaidrojumam jau labi sen tiek apsaubiita nezuudamiibas likuma teorija kas ir vieniigais ko no tiiri fizikas viedoklla piemin vikipeedija taadejaadi es pallaujos domaat ka iespeejam naakamaa fizikas paaudze spees skaidrot sso paradokssu absoluuti savaadaak un iespeejams pat ka spees skaidrot taa iespeejamaas sekaas
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 05:01 |