![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Centies zīmēt lielākus zīmējumus, jo nevar tā detalizēt mazus...!
Man tagad vairs ar A4 nepietiek... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Aug 7 2006, 02:42 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Iesaku arii uzreiz neziimeet Dragonball...paaraak gruuti prieksh iesaaceeja!
![]() This post has been edited by kaitou-lala: Aug 7 2006, 11:30 -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Dragonball - Grūti...
Nesavienojami, jo tur anatomija vispār vienkārša + sejas viegli zīmēt, drēbes arī... ![]() Bet iesaku zīmēt ko citu, jo ja sāc tad nevar beikt... This post has been edited by Erik4xp: Aug 7 2006, 11:36 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Piekriitu ka seju ir viegli ziimeet bet paareejo ..nee!Un nedomaaju ka dreebes ir viegli ...nu ok vinjas nav tik detalizeetas bet tomeer...visas taas kruncinjas + eenas kas rodas deelj vinjaam ir gruuti uzziimeet.
![]() This post has been edited by kaitou-lala: Aug 7 2006, 11:51 -------------------- ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
QUOTE Centies zīmēt lielākus zīmējumus, jo nevar tā detalizēt mazus...!Man tagad vairs ar A4 nepietiek Pagaidaam man veel pietiek puse no A4 ...... bet manupraat driiz man buus nepiecieshamas A3 lapas ...... Par Dragonball ........ nebija gruuti uzzimeet seju.. tur piekriitu... bet veel neesmu meegjinaajis uzziimeet kjermeni ..... taapeec veel iisti nevaru spriest vai ir gruuti vai viegli .......... Nu tad taa.... pie manis vakar nolija lietus un futbols uzkaaraas taapeec apseedos un saaku skatiities TV un ziimeet vienlaiciigi .... tas bija kaut kas grandiozs.... es reecu par filmu un ziimeeju matus .. beigu beigaas man sanaaca kaut kaads mugjeklis......... nevareeeja saprast, kur atrodas acis, kur vispaar auss pazudusi utt ...... no riita izlaboju, cik nu manos speekos ....... un te mans darbinjsh ........ ![]() This post has been edited by Akito-kun: Aug 7 2006, 13:07 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tiri normali. To var nosaukt mar nelielu progrsu.
P.S. Es redzu kur tu painta mazas kļdiņs esi labois. Un zobs ari ir uszimets painta? |
Akito-kun |
![]()
|
QUOTE Es redzu kur tu painta mazas kļdiņs esi labois. Un zobs ari ir uszimets painta? Emm ... zobs ir uzzimeets ar roku.. tikai , kad es saku dzeest aaraa.. viskaut kaadus netiirumus... sanaaca taa, ka zobs sapluuda ar visu muti .... un izskatiijaas diivaini... taapeec panjeemu un izbalinaaju viduci ..... bet taa paldies ... ![]() This post has been edited by Akito-kun: Aug 7 2006, 13:40 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Sanaacis normaals vampiirs
![]() tik man visu laiku iekriit aciis tie mati kas ir aiz auss... vinjus vajadzeetu vairaak ieliekt uz kreiso pusi.. taa istiitos labaak ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
Ljabi..... mati izmainiiti ......
![]() te es njeemu parastu zilu kraasauno ziimuli un iekraasoju..... ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
mm, ir labi
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Izkataas ka dienaas buusi ljoti labs ziimeetaajs!!Ar katru ziimeejumu rodas progress kas rada skaistaaku ziimeehsanu un ar katru darbu manupraat pats apzinies ka tev sanaak arvien labaak!;)
|
Akito-kun |
![]()
|
Sen neesmu raadijies , vai ne....... biju laukos...... atbraucot uzzimeeju vairaakus ziimeejumus, bet varu ielikt tikai vienu, jo man shkjiet, ka shis ir vislabaakais ..........
![]() ![]() This post has been edited by Akito-kun: Aug 16 2006, 21:22 Attached thumbnail(s) ![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
NEgribu izcelties ar kautkadu kritiku tadel pakluseshu.NEtak.Man jau patik.Diezgan reali uzīmēts.
-------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Liels ptogres! Bet sparmi timer ir mazlietiņ... hmmm... nu tu jau zin!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:36 |