![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
ooho... saliidzinot ar citiem manaams progress.. diezgan...
|
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
QUOTE Bet sparmi timer ir mazlietiņ... hmmm... nu tu jau zin! ja tu domaa , ka tie izskataas nedaudz plakani es ar tevi jau piekriitu.... izlasot saaku peetiit spaarnus ...... ![]() Paldies !! par briinishkjiigajiem komentaariem.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
** TIMEOUT**
tagad kaut kas pilniigi ne pa teemu......... Esmu noskatiijies Fruits Basket animi, un tagad esmu uzduuries kaut kam pilniigi nepaziistamam, kas arii skaitaas no FB ![]() it kaa vinjas vaards ir Rin un es vinju animee redzeet neredzeeju......vai kaadam ir informaacija par sho charu... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es nezinu kas tada ir bet varu deret ka viņa ir no FB mangas! Ta gadas ka Anime daudz ka nav kas ir manga!
Var ari but ka tas nav Rin bet Ren http://en.wikipedia.org/wiki/Ren_Sohma . This post has been edited by Keydan: Aug 18 2006, 01:47 |
Akito-kun |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
No dude, Rin un Renirdivas dažādas personības un personas, Rin irviena no zodiaka(zirgs, animē nebija, bet mangā), un Ren māte Akito!
![]() un pa tēmu runājot, zīmējumi tā nekas, jāsaka! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ups... Sorry! Tad re kur viņa ir http://en.wikipedia.org/wiki/Isuzu_Sohma!
|
wisky |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-August 06 ![]() |
-------------------- ~ ~ ~ I'm just wisky... ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
** TAIMEOUTS BEIDZIES**
te buus veelviens engjeliitis....... Attached thumbnail(s) ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Spaarnu izkaartojums[sliipums] nav pareizs... un tas pats arii ar kaajaam...
bet taa jau labi... tik aciis iekrita tajaa palielinaajumaa ka tam dzekam ir liels deguns... ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
Man uz kaadu laicinju paargribeejaas ziimeet, bet tagad kjeeros pie darba ..... dabuuju Corel10 , bet man nav ne mazaakaas nojausmas, kaa ar to straadaat ..... tagad uzziimeeju shito un kaut kaadaa veidaa uztaisiiju line art Corelii.. nezinu vai pareizi......
![]() |
^_(kawaii)_^ |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 1-January 07 ![]() |
Kaut kas ar kajam nav kartiba, gurniem jabut drusku platakam.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
elfs izskatās pēc tokio hotel solista. par tievu!!! un rokas arī tādas - nekādas.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
elfs izskatās pēc tokio hotel solista. par tievu!!! un rokas arī tādas - nekādas. Vai tad elfi-distrofiķi, kuri vienlaicīgi ir arī salkanu emo grupu frontmeņi nav mūsdienu vīrieša seksualitātes simbols? U are, like, sooooo stone-age!!!!! -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
galīgi garām, ne anatomija ne stils... iemācies šamējās lietas!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:05 |